FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about General Questions on Anything
Quiz about General Questions on Anything

General Questions on Anything Trivia Quiz


General questions on anything I can think of quizzing you on!

A multiple-choice quiz by bertelwell. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. General Knowledge Trivia
  6. »
  7. Mixed 10 Questions
  8. »
  9. Mixed 10 Qn Average C

Author
bertelwell
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
34,730
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
8597
Last 3 plays: Guest 90 (5/10), Guest 60 (9/10), Guest 166 (4/10).
- -
Question 1 of 10
1. Which of the following is not a member of the band 'Gorillaz'? Hint


Question 2 of 10
2. Which of these is a sister of Marge Simpson in the cartoon the 'Simpsons'? Hint


Question 3 of 10
3. Who is Brain's sidekick in the cartoon '... and the Brain'? Hint


Question 4 of 10
4. What colour is a Granny Smith apple? Hint


Question 5 of 10
5. What is James Bond's secret agent number?

Answer: (Three numbers)
Question 6 of 10
6. What are the colours of the National Flag of Japan? Hint


Question 7 of 10
7. How many total players are on the field during play in a normal game of soccer? (Please don't include referees, linesman, etc.--only players). Hint


Question 8 of 10
8. How many sides does the shape 'dodecahedron' have? Hint


Question 9 of 10
9. What is the capital of Brazil? Hint


Question 10 of 10
10. How many rings are on the Olympic Flag?

Answer: (no clue!)

(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 23 2024 : Guest 90: 5/10
May 23 2024 : Guest 60: 9/10
May 21 2024 : Guest 166: 4/10
May 18 2024 : AndySed: 9/10
May 02 2024 : Guest 166: 8/10
Apr 29 2024 : Guest 211: 5/10
Apr 28 2024 : Guest 86: 6/10
Apr 23 2024 : Guest 76: 8/10
Apr 23 2024 : Guest 108: 9/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which of the following is not a member of the band 'Gorillaz'?

Answer: Jerome

There are four members in the cartoon band 'Gorillaz' they are: 2-D, Russel, Noodle and the last being Murdoc. 2-D is actually Damon Albarn the ex-lead singer of Brit pop band Blur.
2. Which of these is a sister of Marge Simpson in the cartoon the 'Simpsons'?

Answer: Patty

Marge has two sisters who are twins and they are called Patty and Selma.
3. Who is Brain's sidekick in the cartoon '... and the Brain'?

Answer: Pinky

4. What colour is a Granny Smith apple?

Answer: Green

5. What is James Bond's secret agent number?

Answer: 007

James Bond is a secret agent for Britain and is secret agent number 007. There are other secret agents who never get seen in the films, including 006.
6. What are the colours of the National Flag of Japan?

Answer: Red and White

The flag is a plain white background with a red circle in the centre.
7. How many total players are on the field during play in a normal game of soccer? (Please don't include referees, linesman, etc.--only players).

Answer: 22

There are eleven players on both teams, which equals 22.
8. How many sides does the shape 'dodecahedron' have?

Answer: 12

9. What is the capital of Brazil?

Answer: Brasilia

Many people believe it is Rio de Janeiro but it is actually Brasilia.
10. How many rings are on the Olympic Flag?

Answer: 5

The Olympic Flag has 5 rings and they are all different colours. They are red, blue, green, yellow and black.
Source: Author bertelwell

This quiz was reviewed by FunTrivia editor natsim before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/28/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us