Quiz about Guys Prepare to Meet Your Doom
Quiz about Guys Prepare to Meet Your Doom

Guys, Prepare to Meet Your Doom! Quiz


We have found that the quizzes for guys seem quite impossible for the girls, because of the fact that they are not really about girl-related trivia. We come to rectify this error. Guys, try your hardest!

A multiple-choice quiz by blackpearl13. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. General Knowledge Trivia
  6. »
  7. Mixed
  8. »
  9. Mixed 10 Questions

Author
blackpearl13
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
195,545
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
22584
Last 3 plays: Ebendas (8/10), Guest 66 (8/10), Guest 174 (8/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. What does PMS stand for? Hint

Post-menstrual Syndrome
Please Make Supper!
Pulmonary Mincolios Syndrome
Pre-menstrual Syndrome

2. What's the smallest bra size? Hint

A
F-
AA
AAA

3. If you lighten the colour of your hair too much, it will become brittle and break off.

Yes
No

4. "Hit Me Baby One More Time" is sung by which singer? Hint

Britney Spears
Jennifer Lopez
Christina Aguilera
Hilary Duff

5. What is the slimmest type of heel on a shoe? Hint

Spike
Platform
Wedge
Stiletto

6. What is a cross between a one-piece and a bikini? Hint

Bi-piece
Tortellini
Teeni
Tankini

7. Where on the face is the main place for blush to be applied?
Hint

Apple
Jawline
Upper Eyeline
Chin

8. Concealer and foundation are different products.

True
False

9. Which actress played the lead in the total chick flick, "Win a Date With Tad Hamilton"? Hint

Julia Stiles
Drew Barrymore
Kirsten Dunst
Kate Bosworth

10. It generally takes well over a month for a new piercing to heal.

True
False


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What does PMS stand for?

Answer: Pre-menstrual Syndrome

Most women experience PMS once a month. In the UK this syndrome is known as PMT - premenstrual tension.
2. What's the smallest bra size?

Answer: AAA

However, should you be buying a bra anytime soon (if you're a guy I don't want to know) you should also know that, while AAA is smaller than A, DDD is larger than D. It's all set up to confuse you and it takes a woman's mind to figure it all out.
3. If you lighten the colour of your hair too much, it will become brittle and break off.

Answer: Yes

My friend Courtney dyed her hair way too much, and she had to cut it short because it was so dry and breakable. It is not the dye which causes the problem, but the bleach products contained in the lighter shades.
4. "Hit Me Baby One More Time" is sung by which singer?

Answer: Britney Spears

This quiz site asks for interesting information about the previous answer. However, there is nothing interesting to say about Britney Spears, except whoever it is that she is marrying "this week".
5. What is the slimmest type of heel on a shoe?

Answer: Stiletto

Stacy London, fashion expert on "What Not to Wear" likes electric-blue stilettos.
6. What is a cross between a one-piece and a bikini?

Answer: Tankini

A tankini is a two-piece bathing suit with a top that comes roughly to the belly-button and can have either classic or boy-short bottoms.
7. Where on the face is the main place for blush to be applied?

Answer: Apple

The apple is the cheek. Blush should then be blended outward.
8. Concealer and foundation are different products.

Answer: True

Concealer is thicker.
9. Which actress played the lead in the total chick flick, "Win a Date With Tad Hamilton"?

Answer: Kate Bosworth

This is the chickiest of chick flicks! Trust us, we know! Honestly, it surprises me every time that half the population does not know who Kate Bosworth is and does not hate her for being Orlando Bloom's girlfriend.
10. It generally takes well over a month for a new piercing to heal.

Answer: True

It usually takes 6-8 weeks. Thanks for taking our quiz and please send comments, good or bad, corrections, whatever. We like it when people show they care! - Bethiee and Ruthiee
Source: Author blackpearl13

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ArleneRimmer before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Nov 26 2022 : Ebendas: 8/10
Nov 26 2022 : Guest 66: 8/10
Nov 25 2022 : Guest 174: 8/10
Nov 25 2022 : Guest 172: 9/10
Nov 25 2022 : heatherpipe: 10/10
Nov 25 2022 : Guest 73: 8/10
Nov 20 2022 : Guest 151: 8/10
Nov 20 2022 : TERRYROYHURST: 6/10
Nov 16 2022 : Guest 76: 9/10

Score Distribution

quiz
11/27/2022, Copyright 2022 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us