FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Nothing Is Hard 7
Quiz about Nothing Is Hard 7

Nothing Is Hard 7 Trivia Quiz


I believe that nothing is difficult or impossible in this world. Here are a few questions which increase in difficulty. All the best!

A multiple-choice quiz by me07. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. General Knowledge Trivia
  6. »
  7. Mixed 10 Questions
  8. »
  9. Mixed 10 Qn Tough C

Author
me07
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
92,991
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
2052
Last 3 plays: Guest 208 (3/10), Guest 97 (9/10), Hayes1953 (5/10).
- -
Question 1 of 10
1. What is 40 divided by 20? Hint


Question 2 of 10
2. In which continent is South Africa? Hint


Question 3 of 10
3. What is the capital of Sri Lanka? Hint


Question 4 of 10
4. Which object is more important to us than any other object in the sky? Hint


Question 5 of 10
5. How many dots are there on a pair of dice? Hint


Question 6 of 10
6. What is the currency unit of Sudan? Hint


Question 7 of 10
7. What do you call a set of wires or metal strips that carries information from one part of the computer to another? Hint


Question 8 of 10
8. Two degrees Celsius is equal to how many degrees Fahrenheit? Hint


Question 9 of 10
9. If an adult's digestive system was stretched out, how many feet long would it be? Hint


Question 10 of 10
10. How did the Egyptians write the letter Q? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 16 2024 : Guest 208: 3/10
May 10 2024 : Guest 97: 9/10
Mar 31 2024 : Hayes1953: 5/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is 40 divided by 20?

Answer: 2

40/20=2.
2. In which continent is South Africa?

Answer: Africa

South Africa is famous for its gold mining.
3. What is the capital of Sri Lanka?

Answer: Colombo

Colombo is a busy seaport and the largest city of Sri Lanka.
4. Which object is more important to us than any other object in the sky?

Answer: Sun

The sun is a star and it is the largest object in our solar system.
5. How many dots are there on a pair of dice?

Answer: 42

I asked: "How many dots are there on a 'pair' of dice?" On one dice there are 21, therefore, on two dice there are 42. (21*2=42)
6. What is the currency unit of Sudan?

Answer: Sudanese Pound

Since 2007 it has been the Sudanese Pound.
7. What do you call a set of wires or metal strips that carries information from one part of the computer to another?

Answer: Bus

A buffer is a microchip that stores data temporarily. ROM is a computer's permanent memory whose contents cannot be changed. It stands for Read Only Memory. A bit is a digit of binary information (1 or 0).
8. Two degrees Celsius is equal to how many degrees Fahrenheit?

Answer: 35.6

To convert degrees Celsius into degrees Fahrenheit, you have to first multiply the degrees Celsius by 1.8 and then add 32.
9. If an adult's digestive system was stretched out, how many feet long would it be?

Answer: 20 to 30 feet

The digestive system consists of organs that help us break down the food we eat.
10. How did the Egyptians write the letter Q?

Answer: They drew a symbol of a monkey

They drew a symbol of a monkey to represent the letter Q about 3000 B.C.
Source: Author me07

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ozzz2002 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/28/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us