Quiz about Ice Cream
Quiz about Ice Cream

Ice Cream Trivia Quiz


Ice Cream is the reason for living. It is my favorite aisle in the grocery store. Enjoy my first attempt at a quiz.

A multiple-choice quiz by bunkobabe. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Hobbies Trivia
  6. »
  7. Food & Drink
  8. »
  9. Ice Cream

Author
bunkobabe
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
10,555
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
17854
Last 3 plays: Guest 24 (7/10), Guest 64 (3/10), Guest 100 (7/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. An ice cream company which offers the Grateful Dead flavor: Hint

Art and Simon
Ben and Jerry's
Blue Bunny
Gandy's and Dryers

2. The flavor of ice cream that sounds like an unpaved street. Hint

Rocky Road
Cookies and Cream
Chunky Monkey
Tin Roof

3. Which one of the following is not a flavor in Neapolitan Ice cream? Hint

Chocolate Chip
Strawberry
Chocolate
Vanilla

4. On Beverly Hills 90210 what flavor of ice cream was eaten at the Walsh House during times of crisis? Hint

French Vanilla
Chocolate Mocha
Butter Pecan
Chocolate Chip Cookie Dough

5. Which ice cream boasts that one piece is never enough? Hint

Vienetta
Dryers
Blue Bell
Gandy's

6. Ad campaign:'We eat all we can and sell the rest.' Hint

Bordens
Blue Bunny
Fun Time
Blue Bell

7. An ice cream dish named after a day of the week. Hint

Monday
Thursday
Friday
Sundae

8. Which of the following is not one of the three standard banana split toppings? Hint

chocolate
butterscotch
strawberry
pineapple

9. Blue Bell ice cream is made in which of the following Texas towns? Hint

Brenham
Dallas
San Antonio
Temple

10. In the US, ice cream and pie served together is called? Hint

Pie a la mode
Pie Float
Pie in a Boat
Pie in a Moat


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. An ice cream company which offers the Grateful Dead flavor:

Answer: Ben and Jerry's

2. The flavor of ice cream that sounds like an unpaved street.

Answer: Rocky Road

3. Which one of the following is not a flavor in Neapolitan Ice cream?

Answer: Chocolate Chip

4. On Beverly Hills 90210 what flavor of ice cream was eaten at the Walsh House during times of crisis?

Answer: Butter Pecan

5. Which ice cream boasts that one piece is never enough?

Answer: Vienetta

6. Ad campaign:'We eat all we can and sell the rest.'

Answer: Blue Bell

7. An ice cream dish named after a day of the week.

Answer: Sundae

8. Which of the following is not one of the three standard banana split toppings?

Answer: butterscotch

9. Blue Bell ice cream is made in which of the following Texas towns?

Answer: Brenham

10. In the US, ice cream and pie served together is called?

Answer: Pie a la mode

Source: Author bunkobabe

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Leau before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 29 2023 : Guest 24: 7/10
Jan 27 2023 : Guest 64: 3/10
Jan 25 2023 : Guest 100: 7/10
Jan 21 2023 : Guest 172: 6/10
Jan 19 2023 : Guest 136: 7/10
Jan 15 2023 : Guest 168: 1/10
Jan 15 2023 : Guest 24: 4/10
Jan 13 2023 : Guest 24: 5/10
Jan 13 2023 : Guest 149: 5/10

Score Distribution

quiz
1/30/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us