FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Faye Kellermans DeckerLazarus Series
Quiz about Faye Kellermans DeckerLazarus Series

Faye Kellerman's Decker/Lazarus Series Quiz


This quiz is about the Peter Decker/Rina Lazarus series of books by Faye Kellerman. If you've read these books, this quiz should be pretty easy. Have fun!

A multiple-choice quiz by miss_chris. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Literature Trivia
  6. »
  7. Authors H-K
  8. »
  9. Jonathan and Faye Kellerman

Author
miss_chris
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
124,788
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
472
- -
Question 1 of 10
1. How many years younger is Rina than Peter? Hint


Question 2 of 10
2. What are Rina's sons' names? Hint


Question 3 of 10
3. Peter Decker was adopted as an infant.


Question 4 of 10
4. What is the name of Peter's ex-wife? Hint


Question 5 of 10
5. What is the name of Peter's daughter from his first marriage?

Answer: (One Word)
Question 6 of 10
6. What college does Peter's daughter attend? Hint


Question 7 of 10
7. What was the name of Decker's female partner? Hint


Question 8 of 10
8. What is the name of Peter and Rina's daughter?

Answer: (first name only)
Question 9 of 10
9. Cindy also becomes a police officer.


Question 10 of 10
10. Faye Kellerman's husband is also an author.



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. How many years younger is Rina than Peter?

Answer: 12

Peter Decker and Rina Lazarus met when he was investigating a rape at the Jewish yeshiva where Rina lived. She was a witness to the crime.
2. What are Rina's sons' names?

Answer: Sammy and Jake

Sammy and Jake are Rina's sons from her first marriage. She is a widow. The boys' Hebrew names are Shmueli and Yonkeleh.
3. Peter Decker was adopted as an infant.

Answer: True

Peter's birth mother was Jewish, but he was raised as a Baptist by his adopted parents, the Deckers. Once he decides he wants to marry Rina, Peter converts to Orthodox Judaism.
4. What is the name of Peter's ex-wife?

Answer: Jan

Peter and Jan met when he was a young officer and she was protesting the Vietnam War. He arrested her and asked her to go out on a date with him. When Jan got pregnant, they decided to get married.
5. What is the name of Peter's daughter from his first marriage?

Answer: Cindy

Cindy is the only child from Peter's marriage to Jan.
6. What college does Peter's daughter attend?

Answer: Columbia

Cindy goes to college at Columbia in New York. Both Peter and Jan are worried about her being so far away from Los Angeles.
7. What was the name of Decker's female partner?

Answer: Marge

Peter and Marge were partners for many years. After he is promoted, Marge then partners with Scott Oliver. Marge always has trouble with relationships with men. She adopts a daughter who lived in a cult for years.
8. What is the name of Peter and Rina's daughter?

Answer: Hannah

Her full name is Hannah Rose Decker. After Hannah's birth, Rina had to have an emergency hysterectomy.
9. Cindy also becomes a police officer.

Answer: True

Cindy does become a police officer with the LAPD. Her father is not crazy about her being a cop. Cindy has a relationship with Scott Oliver, Marge's partner.
10. Faye Kellerman's husband is also an author.

Answer: True

Jonathan Kellerman is the author of the Alex Delaware series of books, including "The Murder Book" and "Flesh and Blood". Thanks for taking my quiz.
Source: Author miss_chris

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Bruyere before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/17/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us