FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Louis Lamour
Quiz about Louis Lamour

Louis Lamour Trivia Quiz


Just a brief quiz about a great storyteller and his books.

A multiple-choice quiz by gluestick. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Literature Trivia
  6. »
  7. Authors L-P
  8. »
  9. Louis L'Amour

Author
gluestick
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
56,130
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
614
Awards
Top 35% Quiz
Last 3 plays: Desimac (9/10), Guest 24 (9/10), Guest 50 (7/10).
- -
Question 1 of 10
1. Lous Lamour's middle name is? Hint


Question 2 of 10
2. The first Sackett to come to America was? Hint


Question 3 of 10
3. The oldest of the Sackett brothers is? Hint


Question 4 of 10
4. 'The Walking Drum' was one of his non- Western novels. It was set in? Hint


Question 5 of 10
5. Logan and Nolan are _______ Mountain Sacketts.

Answer: (One Word)
Question 6 of 10
6. The only Sackett novel with a female lead character is? Hint


Question 7 of 10
7. In what city is 'The Lonesome Gods' set? Hint


Question 8 of 10
8. Who runs the Empty? Hint


Question 9 of 10
9. In what novel is the youngest Sackett brother murdered? Hint


Question 10 of 10
10. What is the name 'Lance' doesn't want anyone to know? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Apr 04 2024 : Desimac: 9/10
Mar 25 2024 : Guest 24: 9/10
Mar 07 2024 : Guest 50: 7/10
Mar 05 2024 : PHILVV: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Lous Lamour's middle name is?

Answer: Dearborn

Mentioned at the end of every book.
2. The first Sackett to come to America was?

Answer: Barnabas

In 'Sackett's Land'
3. The oldest of the Sackett brothers is?

Answer: Tell

4. 'The Walking Drum' was one of his non- Western novels. It was set in?

Answer: Europe

A great escapist read set in Medieval Europe.
5. Logan and Nolan are _______ Mountain Sacketts.

Answer: Clinch

'fight at the drop of a hat, and drop it themselves'
6. The only Sackett novel with a female lead character is?

Answer: 'Ride the River'

Echo Sackett
7. In what city is 'The Lonesome Gods' set?

Answer: Los Angeles

8. Who runs the Empty?

Answer: Emily Talon

9. In what novel is the youngest Sackett brother murdered?

Answer: 'Borden Chantry'

10. What is the name 'Lance' doesn't want anyone to know?

Answer: Kilkenny

Source: Author gluestick

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/21/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us