FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Much Ado About Nothing
Quiz about Much Ado About Nothing

Much Ado About Nothing Trivia Quiz


This is a quiz for anyone who loves 'Much Ado About Nothing.' It is not very hard, if you know the play!

A multiple-choice quiz by Melody270. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Literature Trivia
  6. »
  7. Shakespeare
  8. »
  9. Much Ado About Nothing

Author
Melody270
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
7,831
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
4949
Last 3 plays: turtle52 (9/10), Guest 92 (9/10), Ampelos (9/10).
- -
Question 1 of 10
1. Where does the play take place? Hint


Question 2 of 10
2. Who is the head of the household where the men go when they return home (the beginning of the play)? Hint


Question 3 of 10
3. Who is the Prince of Aragon? Hint


Question 4 of 10
4. Who is supposed to marry Claudio? Hint


Question 5 of 10
5. Who performs the weddings? Hint


Question 6 of 10
6. Who was a follower of Don John's? Hint


Question 7 of 10
7. Who hated Beatrice in the beginning of the play and loved her in the end? Hint


Question 8 of 10
8. Who is called a 'Lady Disdain'? Hint


Question 9 of 10
9. When Hero is supposedly having relations before her wedding, who is really in the window? Hint


Question 10 of 10
10. What is the first line of one of the songs mentioned in the play? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 24 2024 : turtle52: 9/10
May 16 2024 : Guest 92: 9/10
May 13 2024 : Ampelos: 9/10
May 10 2024 : Guest 5: 8/10
May 07 2024 : clevercatz: 7/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Where does the play take place?

Answer: Messina

2. Who is the head of the household where the men go when they return home (the beginning of the play)?

Answer: Leonato

3. Who is the Prince of Aragon?

Answer: Don Pedro

4. Who is supposed to marry Claudio?

Answer: Hero

5. Who performs the weddings?

Answer: Friar Francis

6. Who was a follower of Don John's?

Answer: Conrade

7. Who hated Beatrice in the beginning of the play and loved her in the end?

Answer: Benedick

8. Who is called a 'Lady Disdain'?

Answer: Beatrice

9. When Hero is supposedly having relations before her wedding, who is really in the window?

Answer: Margaret

10. What is the first line of one of the songs mentioned in the play?

Answer: 'Sigh no more, ladies, sigh no more'

'Hey nonny, nonny' is a line from the song but it is the last line, not the first.
Source: Author Melody270

This quiz was reviewed by FunTrivia editor LadyCaitriona before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/25/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us