FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about My Sweet Audrina
Quiz about My Sweet Audrina

'My Sweet Audrina' Trivia Quiz


This is a quiz about the V.C. Andrews novel, 'My Sweet Audrina'.

A multiple-choice quiz by Morrigan716. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Literature Trivia
  6. »
  7. Authors A-C
  8. »
  9. V.C. Andrews

Author
Morrigan716
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
63,764
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
3794
Last 3 plays: poetkah (9/10), Guest 40 (8/10), daisygirl20 (9/10).
- -
Question 1 of 10
1. What year was the book published? Hint


Question 2 of 10
2. What is Audrina's last name? Hint


Question 3 of 10
3. What is the name of the mansion where Audrina lives? Hint


Question 4 of 10
4. What was unusual about the clocks in Audrina's house? Hint


Question 5 of 10
5. How is Audrina's dead sister referred to in the story? Hint


Question 6 of 10
6. What 'tragedy' was always befalling Vera? Hint


Question 7 of 10
7. Who are Audrina's parents? Hint


Question 8 of 10
8. How does Lucietta die? Hint


Question 9 of 10
9. Where did Audrina's father make her sit to help her remember things? Hint


Question 10 of 10
10. What song was sung at Arden and Audrina's wedding? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Mar 17 2024 : poetkah: 9/10
Mar 07 2024 : Guest 40: 8/10
Feb 27 2024 : daisygirl20: 9/10
Feb 22 2024 : Eleanor18: 3/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What year was the book published?

Answer: 1982

It was published in 1982. V.C. Andrews herself actually wrote this one, not a ghost writer as many of her others.
2. What is Audrina's last name?

Answer: Adare

Audrina was named after her older sister who was raped and killed by boys in the woods.
3. What is the name of the mansion where Audrina lives?

Answer: Whitefern

Foxworth and Farthinggale are from other Andrews novels. I made Blackthorn up.
4. What was unusual about the clocks in Audrina's house?

Answer: They all were set on different times

Audrina's parents did this intentionally to confuse her. The calenders were all on different months and years also.
5. How is Audrina's dead sister referred to in the story?

Answer: The First and Best Audrina

The First and Best Audrina 'died' 16 years before the story begins.
6. What 'tragedy' was always befalling Vera?

Answer: She kept breaking her bones

She eventually dies from falling down the stairs.
7. Who are Audrina's parents?

Answer: Lucietta and Damian

Ellsbeth is her aunt, Sylvia and Vera are her sisters, and Arden is her boyfriend.
8. How does Lucietta die?

Answer: During childbirth

She dies giving birth to Sylvia.
9. Where did Audrina's father make her sit to help her remember things?

Answer: Rocking chair

'Just a playroom, safe in my home. Only a playroom, safe in my home.'
10. What song was sung at Arden and Audrina's wedding?

Answer: 'I Love You Truly'

They got married in a small town in North Carolina by the justice of the peace, whose wife played the music.
Source: Author Morrigan716

This quiz was reviewed by FunTrivia editor CellarDoor before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Virginia Andrews Novels Average
2. Novels by V C Andrews Average
3. VC. Andrews Average
4. V.C. Andrews Books Average
5. VC Andrews Tough
6. Same Names in V.C. Andrews Books Average
7. The Logan Series Average
8. The Orphan Series Average
9. The V.C. Andrews Mansions Average
10. VC Andrews Trivia Average
11. Flowers in Heaven Average
12. For VC Andrews Fans Average

4/19/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us