FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Virginia Andrews Novels
Quiz about Virginia Andrews Novels

Virginia Andrews Novels Trivia Quiz


For all the VC Andrews lovers this should be easy. If your not, well see how you go anyway. Enjoy.

A multiple-choice quiz by sax. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Literature Trivia
  6. »
  7. Authors A-C
  8. »
  9. V.C. Andrews

Author
sax
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
9,281
Updated
Dec 03 21
# Qns
20
Difficulty
Average
Avg Score
14 / 20
Plays
2694
- -
Question 1 of 20
1. Which was the first book in the Logan family series? Hint


Question 2 of 20
2. Her first series was about a family that was locked in the attic and later became a movie. What is the title of the first of the set? Hint


Question 3 of 20
3. Which is the only book not to have any more in the series? Hint


Question 4 of 20
4. Her last miniseries was called? Hint


Question 5 of 20
5. How many titles as of Nov. 1999 are there by V. C. Andrews? Hint


Question 6 of 20
6. V.C Andrews died in 1986?

Answer: (True or False)
Question 7 of 20
7. In her series about the Casteel family, what is the main character's name? Hint


Question 8 of 20
8. In the Wildflowers miniseries Star's new boyfriend Steve is put into a coma and later dies. Who is responsible? Hint


Question 9 of 20
9. The majority of the main characters in V.C.Andrew's novels are females. True or False?

Answer: (One Word)
Question 10 of 20
10. What is the real name of V.C Andrews? Hint


Question 11 of 20
11. Virginia Andrews has a novel about a talking bear. True or False?

Answer: (One Word)
Question 12 of 20
12. As at July 2000 how many VC Andrews novels have reached the New York Times best seller list? Hint


Question 13 of 20
13. What is the name of the newest heroine? Hint


Question 14 of 20
14. What is the first book in the Hudson series, which was first published in 2000? Hint


Question 15 of 20
15. How many VC Andrews novels have been sold worldwide? Hint


Question 16 of 20
16. How many foreign languages have her novels been translated into? Hint


Question 17 of 20
17. How many books in the Dollanganger family series?

Answer: (One Word)
Question 18 of 20
18. Who believes that she has an older sister who died with the same name? Hint


Question 19 of 20
19. How were Melody's parents (those she believed were her parents)related? Hint


Question 20 of 20
20. 'Garden of Shadows', the final book in the 'Flowers in the Attic' series, also links with 'My Sweet Audrina'?

Answer: (True or False)

(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which was the first book in the Logan family series?

Answer: Melody

2. Her first series was about a family that was locked in the attic and later became a movie. What is the title of the first of the set?

Answer: Flowers in the Attic

Her first published novel - lightly based on a true story.
3. Which is the only book not to have any more in the series?

Answer: My Sweet Audrina

4. Her last miniseries was called?

Answer: The Wildflowers

'The Orphans' was a miniseries prior to the Wildflowers set
5. How many titles as of Nov. 1999 are there by V. C. Andrews?

Answer: 35

6. V.C Andrews died in 1986?

Answer: True

That's right and her family carefully chose a ghost writer to complete her story telling from un-published manuscripts.
7. In her series about the Casteel family, what is the main character's name?

Answer: Heaven

8. In the Wildflowers miniseries Star's new boyfriend Steve is put into a coma and later dies. Who is responsible?

Answer: His Father

His father was an alcoholic.
9. The majority of the main characters in V.C.Andrew's novels are females. True or False?

Answer: True

10. What is the real name of V.C Andrews?

Answer: Cleo Virginia Andrews

11. Virginia Andrews has a novel about a talking bear. True or False?

Answer: False

12. As at July 2000 how many VC Andrews novels have reached the New York Times best seller list?

Answer: 36

13. What is the name of the newest heroine?

Answer: Rain Arnold

14. What is the first book in the Hudson series, which was first published in 2000?

Answer: Rain

15. How many VC Andrews novels have been sold worldwide?

Answer: Over 84 million

16. How many foreign languages have her novels been translated into?

Answer: Sixteen

17. How many books in the Dollanganger family series?

Answer: 5

18. Who believes that she has an older sister who died with the same name?

Answer: Audrina

19. How were Melody's parents (those she believed were her parents)related?

Answer: Cousins

Melody's mum was the love child of Belinda(Olivia's sister) and Judge Child but grew up as a child of Olivia's.
20. 'Garden of Shadows', the final book in the 'Flowers in the Attic' series, also links with 'My Sweet Audrina'?

Answer: False

It had nothing to do with My Sweet Audrina.
Source: Author sax

This quiz was reviewed by FunTrivia editor looney_tunes before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. V.C. Andrews Average
2. The Wildflowers Series Average
3. VC. Andrews Average
4. Novels by V C Andrews Average
5. V.C. Andrews Books Average
6. The Hudson Series Average
7. 'My Sweet Audrina' Average
8. The Orphan Series Average
9. Super Easy VC Andrews Quiz Average
10. The Logan Series Average
11. V.C Andrews Writings Average
12. The De Beers Family Series Average

2/22/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us