FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Air Bud
Quiz about Air Bud

Air Bud Trivia Quiz


I love 'Air Bud'. Take this easy quiz and see how well you know the movie! Good luck!

A multiple-choice quiz by Bugsred. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. A
  8. »
  9. Aa - Ak Movies

Author
Bugsred
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
26,090
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Average
Avg Score
11 / 15
Plays
1758
Last 3 plays: Guest 4 (5/15), Guest 24 (13/15), Guest 173 (10/15).
- -
Question 1 of 15
1. What kind of dog is Buddy? Hint


Question 2 of 15
2. What is Buddy's jersey number? Hint


Question 3 of 15
3. What sport is being played? Hint


Question 4 of 15
4. Who plays Josh Framm? Hint


Question 5 of 15
5. What is the team's name? Hint


Question 6 of 15
6. Why was Joe, the first coach, fired? Hint


Question 7 of 15
7. What colors are the jerseys? Hint


Question 8 of 15
8. What is Josh's jersey number? Hint


Question 9 of 15
9. What is the name of the clown's business? Hint


Question 10 of 15
10. Why was Josh always sad and shy at the beginning of the movie until he found Buddy? Hint


Question 11 of 15
11. Did Fernfield (Josh's school) win the state championship?

Answer: (Yes or No)
Question 12 of 15
12. What type of food did Buddy knock off of Josh's hand for a bite? Hint


Question 13 of 15
13. What was Josh's Christmas present? Hint


Question 14 of 15
14. What animal did Josh first have before he got Buddy (the one his mother thought he wanted)? Hint


Question 15 of 15
15. What NBA team did Arthur play for? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Apr 15 2024 : Guest 4: 5/15
Apr 14 2024 : Guest 24: 13/15
Apr 14 2024 : Guest 173: 10/15
Apr 10 2024 : Guest 105: 0/15
Apr 08 2024 : Guest 105: 0/15
Apr 05 2024 : Guest 24: 13/15
Apr 03 2024 : Guest 81: 9/15
Apr 02 2024 : Guest 31: 10/15
Mar 31 2024 : Guest 47: 13/15

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What kind of dog is Buddy?

Answer: golden retriever

Buddy has golden hair, that makes him a golden retriever.
2. What is Buddy's jersey number?

Answer: K9

K9 as in canine.
3. What sport is being played?

Answer: basketball

The first movie is basketball, the second is football and the third is soccer. Hopefully they will make a baseball one.
4. Who plays Josh Framm?

Answer: Kevin Zegers

5. What is the team's name?

Answer: Timberwolves

6. Why was Joe, the first coach, fired?

Answer: he kept throwing basketballs at Stewart

7. What colors are the jerseys?

Answer: blue and yellow

8. What is Josh's jersey number?

Answer: 4

9. What is the name of the clown's business?

Answer: Clown and the Hound

10. Why was Josh always sad and shy at the beginning of the movie until he found Buddy?

Answer: his Dad died

When his Dad died, he lost interest in everything until Buddy helped him.
11. Did Fernfield (Josh's school) win the state championship?

Answer: Yes

The final score was Timberwovles-83 and Warriors-82. Josh shot and scored with only 5 seconds left. He sunk the 3 pointer.
12. What type of food did Buddy knock off of Josh's hand for a bite?

Answer: a pudding cup

13. What was Josh's Christmas present?

Answer: Buddy

14. What animal did Josh first have before he got Buddy (the one his mother thought he wanted)?

Answer: hamster

15. What NBA team did Arthur play for?

Answer: New York Knicks

It was a blue jersey with Knicks written on the back.
Source: Author Bugsred

This quiz was reviewed by FunTrivia editor rj211 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/16/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us