Quiz about Ben Affleck Characters
Quiz about Ben Affleck Characters

People Themed Quiz: Ben Affleck Characters | 10 Questions


A quiz on the characters that Ben Affleck has played in movies, if you keep up on his work this one should be easy!

A multiple-choice quiz by Ophelia78. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. People Themed A-D
  8. »
  9. Ben Affleck

Author
Ophelia78
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
9,932
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
3351
Last 3 plays: Guest 174 (8/10), DHANI12 (1/10), Guest 38 (8/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. Holden McNeil Hint

Shakespeare In Love
Chasing Amy
Mallrats
Forces Of Nature

2. A.J Frost Hint

Boiler Room
Armageddon
Phantoms
Mallrats

3. Bartleby Hint

Glory Daze
Dazed And Confused
Dogma
Good Will Hunting

4. O'Bannion Hint

School Ties
Dogma
Dazed And Confused
Reindeer Games

5. Chuckie Hint

Dazed And Confused
Phantoms
Glory Daze
Good Will Hunting

6. Ben Holmes Hint

Mallrats
Shakespeare In Love
Reindeer Games
Forces Of Nature

7. Ned Alleyn Hint

Boiler Room
Shakespeare In Love
Reindeer Games
Dogma

8. Chesty Smith Hint

School Ties
Mallrats
Phantoms
Glory Daze

9. Shannon Hamilton Hint

Dazed And Confused
Mallrats
Armageddon
Chasing Amy

10. Sheriff Bryce Hammond Hint

Forces Of Nature
Boiler Room
Phantoms
Good Will Hunting


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Holden McNeil

Answer: Chasing Amy

2. A.J Frost

Answer: Armageddon

3. Bartleby

Answer: Dogma

4. O'Bannion

Answer: Dazed And Confused

5. Chuckie

Answer: Good Will Hunting

6. Ben Holmes

Answer: Forces Of Nature

7. Ned Alleyn

Answer: Shakespeare In Love

8. Chesty Smith

Answer: School Ties

9. Shannon Hamilton

Answer: Mallrats

10. Sheriff Bryce Hammond

Answer: Phantoms

Source: Author Ophelia78

This quiz was reviewed by FunTrivia editor gtho4 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Nov 17 2022 : Guest 174: 8/10
Nov 12 2022 : DHANI12: 1/10
Oct 30 2022 : Guest 38: 8/10
Oct 14 2022 : GoodwinPD: 10/10

Score Distribution

quiz
Related Quizzes
1. Ben Affleck Average
2. Ben Affleck Characters Average
3. Ben Affleck Movies Difficult
4. Ben There Done That Easier

12/3/2022, Copyright 2022 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us