FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Bill Murrays Scrooged
Quiz about Bill Murrays Scrooged

Bill Murray's 'Scrooged' Trivia Quiz


A quiz on one of Bill Murray's funniest movies.

A multiple-choice quiz by krita2. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies Q-T
  8. »
  9. Scrooged

Author
krita2
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
61,858
Updated
Dec 03 21
# Qns
20
Difficulty
Average
Avg Score
15 / 20
Plays
3588
Awards
Top 35% Quiz
Last 3 plays: Guest 35 (4/20), angostura (20/20), Guest 192 (16/20).
- -
Question 1 of 20
1. What does Frank Cross want to give his brother for Christmas? Hint


Question 2 of 20
2. What is the first year the Ghost of Christmas Past takes Frank back to? Hint


Question 3 of 20
3. How many children does Grace have? Hint


Question 4 of 20
4. What's the name of the homeless man that Frank brushes off, and who eventually freezes to death? Hint


Question 5 of 20
5. Who attends Frank's cremation? Hint


Question 6 of 20
6. How does Bryce Cummings get into such a powerful position so quickly? Hint


Question 7 of 20
7. When the crew can't get the antlers onto the mouse's head, what does Frank suggest they do? Hint


Question 8 of 20
8. What is the name of the first television show previewed in the movie? Hint


Question 9 of 20
9. What did NOT happen to Elliot during the course of the film? Hint


Question 10 of 20
10. What does Frank give Claire for Christmas when they live together? Hint


Question 11 of 20
11. Frank reveals the answer to a trivia question at the very end. What TV show was the question about? Hint


Question 12 of 20
12. What does Frank see in his glass at lunch? Hint


Question 13 of 20
13. In the 1970's Frank plays a dog on a TV show. What's the dog's name? Hint


Question 14 of 20
14. There's a woman on the set who is constantly getting injured. What is her job? Hint


Question 15 of 20
15. What objects of Frank's, that Eliot destroys with a shotgun, does Frank refer to as 'my babies'? Hint


Question 16 of 20
16. What does Grace give James for Christmas, saying it's from Frank? Hint


Question 17 of 20
17. Who is the blonde bimbo who has a crush on Frank in the late 1960's?

Answer: (One Word)
Question 18 of 20
18. How did Lou Hayward (Frank's old boss) die? Hint


Question 19 of 20
19. What color does Bryce say is bad for New York? Hint


Question 20 of 20
20. Which famous athlete was set to appear in 'Scrooged'?

Answer: (Three Words or just last name)

(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 18 2024 : Guest 35: 4/20
Apr 15 2024 : angostura: 20/20
Apr 13 2024 : Guest 192: 16/20
Apr 10 2024 : Guest 50: 13/20
Apr 09 2024 : Robinsgirl28: 0/20
Apr 03 2024 : Guest 188: 18/20

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What does Frank Cross want to give his brother for Christmas?

Answer: a bath towel

He gave him a shower curtain the year before.
2. What is the first year the Ghost of Christmas Past takes Frank back to?

Answer: 1955

He's four years old. We see what a grouch his father was, and why Frank has no good associations with Christmas.
3. How many children does Grace have?

Answer: 5

Three daughters and two sons.
4. What's the name of the homeless man that Frank brushes off, and who eventually freezes to death?

Answer: Herman

He keeps calling Frank 'Dick,' thinking he's Richard Burton.
5. Who attends Frank's cremation?

Answer: James and Wendy

Just Frank's brother, James, and his sister-in-law, Wendy.
6. How does Bryce Cummings get into such a powerful position so quickly?

Answer: he went to school with Preston's son

It's all about connections.
7. When the crew can't get the antlers onto the mouse's head, what does Frank suggest they do?

Answer: staple them

Claire is horrified.
8. What is the name of the first television show previewed in the movie?

Answer: The Night the Reindeer Died

9. What did NOT happen to Elliot during the course of the film?

Answer: he got hit by a car

Not one of his best days.
10. What does Frank give Claire for Christmas when they live together?

Answer: knives

'You can cut a tin can as easily as a tomato.'
11. Frank reveals the answer to a trivia question at the very end. What TV show was the question about?

Answer: Gilligan's Island

'What was the name of the ship that took them all to Gilligan's Island? The S.S. Minnow.'
12. What does Frank see in his glass at lunch?

Answer: an eyeball

13. In the 1970's Frank plays a dog on a TV show. What's the dog's name?

Answer: Frisbee

14. There's a woman on the set who is constantly getting injured. What is her job?

Answer: the censor

She objects to the dancers' sexy outfits before getting knocked in the head with a lamp post.
15. What objects of Frank's, that Eliot destroys with a shotgun, does Frank refer to as 'my babies'?

Answer: his Emmys

16. What does Grace give James for Christmas, saying it's from Frank?

Answer: a VCR

17. Who is the blonde bimbo who has a crush on Frank in the late 1960's?

Answer: Tina

18. How did Lou Hayward (Frank's old boss) die?

Answer: heart attack

A heart attack on the golf course.
19. What color does Bryce say is bad for New York?

Answer: blue

The color of Frank's suit.
20. Which famous athlete was set to appear in 'Scrooged'?

Answer: Mary Lou Retton

The execs liked the idea that she could throw away her crutch and do a bunch of back flips.
Source: Author krita2

This quiz was reviewed by FunTrivia editor rj211 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/29/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us