FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Blade II Trivia
Quiz about Blade II Trivia

"Blade II" Trivia Trivia Quiz


Just a quick quiz on the flick.

A multiple-choice quiz by laarsson. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies A-C
  8. »
  9. Blade

Author
laarsson
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
129,655
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
6168
Last 3 plays: Guest 161 (3/10), Guest 79 (5/10), Guest 98 (9/10).
- -
Question 1 of 10
1. What is the name of the group of vampires that Blade is to work with, in order to kill the Reapers? Hint


Question 2 of 10
2. What is the name of the Vampire Overlord? Hint


Question 3 of 10
3. What is the name of the guy who makes Blade's weapons in the beginning of the movie? Hint


Question 4 of 10
4. What is the name of the Reaper who carries the reaper strain? Hint


Question 5 of 10
5. What is the name of the vampire safehouse that Blade and the Blood Pack first look for the Reapers? Hint


Question 6 of 10
6. Which of the Blood Pack is the first to die? Hint


Question 7 of 10
7. How many times does Nyssa tell her father that Blade has saved her life? Hint


Question 8 of 10
8. At the end of the movie, Scud turns out to be a familiar. Where did he hide his vampire mark so that Blade wouldn't find it? Hint


Question 9 of 10
9. Who kills Damaskinos' lawyer? Hint


Question 10 of 10
10. In which order does the Blood Pack die? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Apr 05 2024 : Guest 161: 3/10
Mar 27 2024 : Guest 79: 5/10
Mar 19 2024 : Guest 98: 9/10
Mar 03 2024 : Guest 71: 7/10
Mar 01 2024 : Guest 172: 8/10
Feb 21 2024 : 030100: 5/10
Feb 16 2024 : Guest 94: 7/10
Feb 12 2024 : Guest 71: 8/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is the name of the group of vampires that Blade is to work with, in order to kill the Reapers?

Answer: The Blood Pack

Blade relishes in the fact that the Blood Pack was trained to hunt him, now they have to work with him, in order to kill the Reapers.
2. What is the name of the Vampire Overlord?

Answer: Damaskinos

A vampire, in his search for the perfect vampire, has created the monstrous Reapers.
3. What is the name of the guy who makes Blade's weapons in the beginning of the movie?

Answer: Scud

When Whistler first meets Scud, he calls him Skid just to wind him up.
4. What is the name of the Reaper who carries the reaper strain?

Answer: Jared Nomak

Damaskinos actually genetically engineered Nomak from his own genes, making Nomak his son.
5. What is the name of the vampire safehouse that Blade and the Blood Pack first look for the Reapers?

Answer: The House of Pain

This is the first time that Blade actually encounters the Reapers and Jared Nomak.
6. Which of the Blood Pack is the first to die?

Answer: Priest

Priest is the first to die from the Blood Pack, but in the same sequence of events, Lighthammer is also bitten, but does not turn as quickly as Priest did.
7. How many times does Nyssa tell her father that Blade has saved her life?

Answer: 2

Blade saved Nyssa twice in the film. Once in the House of Pain. Secondly, when in the sewers after she was hurt by the UV flash bomb. Blade let her drink some of his blood so that she could recover.
8. At the end of the movie, Scud turns out to be a familiar. Where did he hide his vampire mark so that Blade wouldn't find it?

Answer: In his mouth.

After Damaskinos captures Blade, Scud rubs it in that the vampires didn't scope out his security system, he let them in!
9. Who kills Damaskinos' lawyer?

Answer: Whistler

Whistler has escaped from Reinhardt and crawls through the ventilation shaft to the room where Blade is and shoots the lawyer through the floor.
10. In which order does the Blood Pack die?

Answer: Priest, Snowman, Verlaine, Lighthammer, Chupa, Asad, Reinhardt, and Nyssa

There is a technicality where the order in which Verlaine and Lighthammer die. When Verlaine finds Lighthammer feeding on Snowman, she runs up the ladder to the surface and opens the manhole to let in the sunlight. As she is in contact with the sunlight first, she therefore dies first.
Source: Author laarsson

This quiz was reviewed by FunTrivia editor linkan before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Blade 2 Easier
2. "Blade" Trivia Average
3. 'Blade 2' The Movie Average

4/12/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us