Quiz about Bring It
Quiz about Bring It

Bring It! Trivia Quiz


Do you have what it takes? Bring it on!

A multiple-choice quiz by Angel_101. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies A-C
  8. »
  9. Bring It On

Author
Angel_101
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
83,153
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
11211
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. What is Torrance's brother's name? Hint

Jesse
Justin
Jason
Jay

2. What does Cliff say about the loser sneeze? Hint

It's from the 1990's
It's from the 1950's
It's from the 1900's
It's from the 1800's

3. What did the football player call Jan? Hint

Jan Jan the cheerleading man
Geek
Loser
Jan Jan the gay man

4. What did Darcy see if Missy could do? Hint

Standing back handspring back tuck
Standing back tuck
Standing back handspring
Back handspring

5. What color car does Missy have? Hint

Green
Blue
Purple
Silver

6. Cliff attended Mission Hills High in LA.

True
False

7. On what channel did one of the Clovers say they always see the Toros doing their cheers? Hint

The sports channel
CBC
ESPN
NBC

8. Torrance and Aaron are in love in the end.

True
False

9. Who are the two people who clap for Jamie? Hint

Darcy and Courtney
Courtney and Whitney
Darcy and Whitney
Torrance and Darcy

10. Here is an easy one. What do the Toro's cheerleading outfits say? Hint

RC
SRH
RH
RCH


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is Torrance's brother's name?

Answer: Justin

Her annoying brother bugs her all the time.
2. What does Cliff say about the loser sneeze?

Answer: It's from the 1900's

He says that no one still does the loser sneeze.
3. What did the football player call Jan?

Answer: Jan Jan the cheerleading man

And he called Leslie 'sexy Leslie'.
4. What did Darcy see if Missy could do?

Answer: Standing back tuck

They started to test Missy, trying to get rid of her.
5. What color car does Missy have?

Answer: Blue

She has a blue Volkswagon beetle.
6. Cliff attended Mission Hills High in LA.

Answer: True

Cliff and Missy went to this school before they moved.
7. On what channel did one of the Clovers say they always see the Toros doing their cheers?

Answer: ESPN

They say, "And we just loooooove seeing them on ESPN."
8. Torrance and Aaron are in love in the end.

Answer: False

Torrance and Cliff are in love in the end.
9. Who are the two people who clap for Jamie?

Answer: Courtney and Whitney

Courtney and Whitney clap their hearts out while the rest look disgusted.
10. Here is an easy one. What do the Toro's cheerleading outfits say?

Answer: RCH

Their outfits are red, black,and white.
Source: Author Angel_101

This quiz was reviewed by FunTrivia editor rj211 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 14 2023 : JanIQ: 4/10
Jan 13 2023 : Guest 173: 7/10

Score Distribution

quiz
Related Quizzes
1. Ready? Okay! 'Bring It On!' Easier
2. Finish The Cheer Average
3. Bring It On Average
4. 'Bring It On' Quotes Average
5. Bring It On Average
6. Bring It On: All or Nothing Average
7. Can You 'Bring It On'? Average
8. 'Bring It On' Characters Average
9. Bring It On: In It to Win It Average
10. More "Bring It On Again" Tough
11. Bring It On Tough
12. Just Bring It! Tough

2/2/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us