Quiz about Bring It On
Quiz about Bring It On

Bring It On Test | Movies


This is my first quiz. It's on one of my favorite movies. I hope you like it!

A multiple-choice quiz by topanga29. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies A-C
  8. »
  9. Bring It On

Author
topanga29
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
136,079
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
17171
Last 3 plays: Guest 148 (4/10), Guest 172 (3/10), Guest 108 (6/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. In the beginning of the movie, during Torrance's dream, who was the first cheerleader to introduce herself? Hint

Big Red
Whitney
Carver
Courtney

2. What color is Torrance's toothbrush? Hint

purple
pink
orange
red

3. This cheer is said in the movie: "I transfered from Los Angeles, your school has no gymnastics team, this is a last resort."

True
False

4. Finish this line of the song "Just What I Need", the song Cliff wrote for Torrance: "Yeah, you got me to feel all those butterflies
inside, ________."
Hint

I will stand by your side
I couldn't leave you if I tried
You take my heart on a ride
In your locker I will hide

5. What book was Cliff reading at the football game? Hint

The Grapes of Wrath
The Big Apple
The Naked Ape
The Hairy Monkey

6. When Cliff and Torrance first meet, what band is on Cliff's shirt? Hint

The Clash
Kiss
The Beatles
The Dave Matthews Band

7. What set of movie characters is behind Torrance's bed? Hint

Snow White and the Seven Dwarfs
Winnie the Pooh
The Wizard of Oz
Mickey Mouse and Friends

8. What color is Missy's swimsuit? Hint

pink
yellow
orange
blue

9. How much did it cost to wash your car at their fund raiser? Hint

$10
$15
$20
$5

10. At Nationals, what saying is on Justin's shirt? Hint

I Hate Cheerleading
Support the Toros
Cheerleading=Death
Cheerleading Kills


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. In the beginning of the movie, during Torrance's dream, who was the first cheerleader to introduce herself?

Answer: Big Red

Big Red introduced herself first, followed by Whitney.
2. What color is Torrance's toothbrush?

Answer: pink

You can see it when Torrance is brushing her teeth next to Cliff.
3. This cheer is said in the movie: "I transfered from Los Angeles, your school has no gymnastics team, this is a last resort."

Answer: true

Missy says this cheer at tryouts after Torrance asks her to say the "Awesome Oh Wow" cheer.
4. Finish this line of the song "Just What I Need", the song Cliff wrote for Torrance: "Yeah, you got me to feel all those butterflies inside, ________."

Answer: In your locker I will hide

It is actually a song by Rufus King. It's a pretty cool song.
5. What book was Cliff reading at the football game?

Answer: The Naked Ape

After Cliff gives Missy a weird look he flips the book up and you can clearly read the title.
6. When Cliff and Torrance first meet, what band is on Cliff's shirt?

Answer: The Clash

7. What set of movie characters is behind Torrance's bed?

Answer: The Wizard of Oz

When Torrance is listening to Cliff's song you can see the set behind her.
8. What color is Missy's swimsuit?

Answer: blue

9. How much did it cost to wash your car at their fund raiser?

Answer: $15

10. At Nationals, what saying is on Justin's shirt?

Answer: Cheerleading=Death

Source: Author topanga29

This quiz was reviewed by FunTrivia editor linkan before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 31 2023 : Guest 148: 4/10
Jan 15 2023 : Guest 172: 3/10
Jan 06 2023 : Guest 108: 6/10
Dec 27 2022 : anaw3430: 4/10
Dec 21 2022 : Guest 51: 7/10
Dec 15 2022 : Guest 71: 7/10
Dec 12 2022 : Guest 173: 4/10

Score Distribution

quiz
Related Quizzes
1. Just Bring It! Tough
2. 'Bring It On' Characters Average
3. More "Bring It On Again" Tough
4. Bring It On Average
5. Bring It On Difficult
6. Which "Bring It On" Movie? Tough
7. Ready? Okay! 'Bring It On!' Easier
8. "Bring It On" 101 Very Difficult
9. Bring It! Average
10. I Make The Cheercisions 'Round Here! Difficult
11. 'Bring It On' Quotes Average
12. Can You 'Bring It On'? Average

2/2/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us