Quiz about Bring It On
Quiz about Bring It On

Bring It On Multiple Choice Quiz | Movies


You think you know everything about the movie 'Bring It On'? Well don't be so sure until you take this quiz! Made by Maria and Julie! Together we have seen this movie more than 30 times!

A multiple-choice quiz by miapia115. Estimated time: 8 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies A-C
  8. »
  9. Bring It On

Author
miapia115
Time
8 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
64,949
Updated
Dec 03 21
# Qns
20
Difficulty
Difficult
Avg Score
10 / 20
Plays
10521
Last 3 plays: Guest 73 (4/20), Guest 173 (10/20), Guest 1 (10/20).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. Which member of the Toro's squad has a tattoo on his or her back? Hint

Darcy
Les
Jan
Missy

2. When is the only time they use the phrase 'Bring it on!' in the movie? Hint

When Missy brings Torrance to see the stolen cheers.
Before the football game when the 4 football players are talking.
At Nationals before the routines when the captains are talking.
In the Clover's gym when Torrance brings the check from her Dad's company.

3. What move do the Clovers and Toros do that would normally be illegal in a high school cheerleading competition? Hint

Wolf Wall
Fly-Over
Basket Toss
Full Liberty

4. Finish this quote from the movie: Missy: 'Are you trying to tell me you speak fag?' Les: 'Oh, _________.'

Answer: (One Word)
5. Finish this quote from the movie: Aaron: 'Come on Tor, I can't mack on you in front of the _______.'

Answer: (One Word)
6. Why does Aaron say college will be better than high school? Hint

More Parties
Dorm Rooms
No Parents
Better Cheerleaders

7. Three girls on the Clovers squad are in a singing group in real life. What is the name of the group? Hint

Destiny's Child
Blaque
702
3LW

8. In the movie, what are the names of the 3 girls who are in a singing group together outside of the movie? Hint

Jenelope, Lava, and LaFred
Taniqua, Lafred, and Shaniqua
Shaniqua, Jenelope, and Lava
Jenelope, Tanisha, and Lava

9. During tryouts a guy starts singing a song called 'Give My Regards To Broadway'. What play does he think he is auditioning for? Hint

'Annie'
'The Music Man'
'Pippin'
'Fiddler on the Roof'

10. Who wrote the original screenplay for 'Bring It On'? Hint

Christoper Steeles
Melissa Tantoni
Peyton Reed
Jessica Bedinger

11. What city in California is Rancho Carne High School located in? Hint

San Diego
Orange County
San Francisco
Palo Alto

12. What is the 1st name of the actor who plays Cliff? Hint

Huntley
Cody
Jesse
Ian

13. How old was Kirsten Dunst when she made this movie? Hint

21
19
18
17

14. Finish this part of the opening cheer '...I'm rockin', I smile, and many think I'm ______...'

Answer: (One Word)
15. Who does this cheer? 'Rancho Carne's not all talk, all we know is Toro's rock, shake your booty, scream and shout, Toro players work it out! GO TOROS!'? Hint

Jamie
Torrance
Missy
Darcy

16. In the car-ride scene to Missy's first football game the group is discussing Les and Jan's 'sexuality'? What does Les say his sexuality is?

Answer: (One Word)
17. Who says this: 'Yes, were the ethnic festivities to your liking today?'? Hint

LaFred
Jenelope
Isis
Lava

18. What is Torrance's mother's first name? Hint

Jennifer
Catherine
Marilyn
Christine

19. What are the two things the Clovers have on themselves that would be deductions in a real cheerleading competition? Hint

Belly Button Rings and Earrings
Body Glitter and Earrings
Body Glitter and Metal Hair Clips
Body Glitter and Belly Button Rings

20. What finger does Missy use when Courtney says 'Tattoos are strictly forboden!' during her tryout? Hint

Pinky
Thumb
Pointer
Middle


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which member of the Toro's squad has a tattoo on his or her back?

Answer: Jan

You can see Jan's tattoo during the car wash scene. It is a large tattoo on the upper middle of his back.
2. When is the only time they use the phrase 'Bring it on!' in the movie?

Answer: Before the football game when the 4 football players are talking.

When Torrance brings the check to the Clover's gym they don't actually say 'bring it on', they only say 'bring it'. The football players say this before the game, starting a fight.
3. What move do the Clovers and Toros do that would normally be illegal in a high school cheerleading competition?

Answer: Fly-Over

A 'fly over' is when a a person is flipped off a pyramid and lands in another. The Toros and Clovers both do this move at Nationals.
4. Finish this quote from the movie: Missy: 'Are you trying to tell me you speak fag?' Les: 'Oh, _________.'

Answer: fluently

This is said during the car ride before Missy's first football game when Missy, Les, Jan, and Torrance are in the car and they are discussing the guys' sexuality.
5. Finish this quote from the movie: Aaron: 'Come on Tor, I can't mack on you in front of the _______.'

Answer: parentals

Aaron says this in the first few minutes of the movie when he comes to pick Torrance up for the first day of school.
6. Why does Aaron say college will be better than high school?

Answer: Dorm Rooms

This is also from when Torrance and Aaron are driving to school on the first day.
7. Three girls on the Clovers squad are in a singing group in real life. What is the name of the group?

Answer: Blaque

The group Blaque also sings the song 'As If' on the 'Bring It On' soundtrack and the music video is on the special edition movie and DVD.
8. In the movie, what are the names of the 3 girls who are in a singing group together outside of the movie?

Answer: Jenelope, Lava, and LaFred

Who would name their daughter Lafred?!
9. During tryouts a guy starts singing a song called 'Give My Regards To Broadway'. What play does he think he is auditioning for?

Answer: 'Pippin'

The complete song he sings goes like this: 'Give my regards to Broadway. Remember me to Harold Square. Tell all the gang at 42nd Street that I will soon be there. Whisper of how I'm yearning, to mingle with the old time throng. Tell all the gang on 42nd Street that I'll be there e're long!'
10. Who wrote the original screenplay for 'Bring It On'?

Answer: Jessica Bedinger

The original scrrenplay was written by Jessica Bedinger, but the movie was directed by Peyton Reed.
11. What city in California is Rancho Carne High School located in?

Answer: San Diego

Rancho Carne High School is located in San Diego, California.
12. What is the 1st name of the actor who plays Cliff?

Answer: Jesse

Cliff Pantone is played by the actor Jesse Bradford who can also be seen in 'Hackers', 'Romeo and Juliet', and 'A Soldier's Daughter Never Cries'.
13. How old was Kirsten Dunst when she made this movie?

Answer: 17

Kirsten was 17 when she made this movie, born on April 30, 1982.
14. Finish this part of the opening cheer '...I'm rockin', I smile, and many think I'm ______...'

Answer: Vile

This is the opening cheer that the whole squad does!
15. Who does this cheer? 'Rancho Carne's not all talk, all we know is Toro's rock, shake your booty, scream and shout, Toro players work it out! GO TOROS!'?

Answer: Jamie

Jamie does this cheer during her tryout. This is the part where Whitney and Courtney clap loudly and then Jan makes a face with his tongue.
16. In the car-ride scene to Missy's first football game the group is discussing Les and Jan's 'sexuality'? What does Les say his sexuality is?

Answer: Controversial

Here is their whole conversation: Jan: 'You know, all the cheerleaders in the world wouldn't help our football team.' Les: 'It's just sad. Cheering for them is just plain mean!' Jan: 'You know everyone just comes to see you ladies anyway.' Missy: 'Right, because we're such fine athletes.' Jan: 'Oh, live with it! You'll be fighting off major oglers, while we defend our sexuality.' Missy: 'What is your sexuality?' Les: 'Well, Jan's straight, and I'm...controversial.'
17. Who says this: 'Yes, were the ethnic festivities to your liking today?'?

Answer: Lava

Lava says this to Torrance and Missy when Missy has brought Torrance to see the stolen cheers and they are walking back to Missy's car.
18. What is Torrance's mother's first name?

Answer: Christine

Torrance's mother, Christine, is played by Sherry Hursey.
19. What are the two things the Clovers have on themselves that would be deductions in a real cheerleading competition?

Answer: Body Glitter and Belly Button Rings

In a real cheerleading competition these would cause deductions for the squad. If they actually got these deductions, how could they have gotten first place?
20. What finger does Missy use when Courtney says 'Tattoos are strictly forboden!' during her tryout?

Answer: Middle

Missy is in fact flicking her off as a comeback to her snotty remark about her 'tattoo'. She then says, 'I got bored during fourth period.'
Source: Author miapia115

This quiz was reviewed by FunTrivia editor rj211 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 28 2023 : Guest 73: 4/20
Jan 13 2023 : Guest 173: 10/20
Jan 08 2023 : Guest 1: 10/20
Jan 06 2023 : Guest 47: 8/20
Dec 08 2022 : Guest 50: 10/20

Score Distribution

quiz
Related Quizzes
1. Ready? Okay! 'Bring It On!' Easier
2. Finish The Cheer Average
3. Bring It On Average
4. Bring It! Average
5. 'Bring It On' Quotes Average
6. Bring It On Average
7. Bring It On: All or Nothing Average
8. Can You 'Bring It On'? Average
9. 'Bring It On' Characters Average
10. Bring It On: In It to Win It Average
11. More "Bring It On Again" Tough
12. Bring It On Tough

2/2/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us