Quiz about Just Bring It
Quiz about Just Bring It

Just Bring It! Trivia Quiz


This movie starring Kirsten Dunst is one of my favorite movies! Good luck!

A multiple-choice quiz by morgansmom02. Estimated time: 6 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies A-C
  8. »
  9. Bring It On

Author
morgansmom02
Time
6 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
100,330
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Tough
Avg Score
9 / 15
Plays
7030
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. What is Cliff's last name?

Answer: (One Word)
2. In what state did Cliff live that had guns and homemade bombs? Hint

Kentucky
Kansas
California
Texas

3. What band was on Cliff's shirt in study hall? Hint

The Clash
The Beatles
The Who
The Monkees

4. What word did Casey misspell in the mass e-mail?

Answer: (One Word)
5. In how many places did Carver break her leg? Hint

1
3
2
4

6. The girl who was first to try out had a hard time. How many times did she attempt the cheer?

Answer: (one word)
7. There was a girl who was rapping when she tried out. What color was her microphone? Hint

Red
Yellow
Black
White

8. What is Whitney's sister's name?

Answer: (One Word)
9. Finish this quote by Whitney: "Where is this girl from? _______?"

Answer: (One Word)
10. Finish this quote by Missy: "How about something that actually requires ______." Hint

neurons
ions
brains
thinking

11. Finish this quote by Torrance: "Missy's the ____, so take a big whiff."

Answer: (One Word)
12. Finish this quote by Cliff: "You get to wear _____ outfits and cheer like you care about something." Hint

cute
red
skanky
sassy

13. What color bandana was Torrance wearing at Missy's first practice? Hint

white
red
blue
yellow

14. What road did Missy and Torrance take to get to East Compton? Hint

South 15
West 15
East 15
North 15

15. Who said this: "Let's not put the "duh" in dumb."? Hint

Courtney
Les
Whitney
Jan


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is Cliff's last name?

Answer: Pantone

We hear his last name when he goes to his first class. The teacher pronounces it "Pant One".
2. In what state did Cliff live that had guns and homemade bombs?

Answer: Kentucky

After the guys do "the loser sneeze", Cliff tries to think if anyone does that anymore.
3. What band was on Cliff's shirt in study hall?

Answer: The Clash

Torrance asks him if The Clash was his band.
4. What word did Casey misspell in the mass e-mail?

Answer: leg

She spelt leg with two g's!
5. In how many places did Carver break her leg?

Answer: 3

She will be cheering strictly in the Special Olympics.
6. The girl who was first to try out had a hard time. How many times did she attempt the cheer?

Answer: 4

She said "Ready? OK" four times. She just couldn't get it right!
7. There was a girl who was rapping when she tried out. What color was her microphone?

Answer: Yellow

She was not a good rapper or good cheerleader!
8. What is Whitney's sister's name?

Answer: Jamie

Jamie tries out but Torrance doesn't think she is good enough.
9. Finish this quote by Whitney: "Where is this girl from? _______?"

Answer: Romania

She is talking about Missy after she does all the backflips.
10. Finish this quote by Missy: "How about something that actually requires ______."

Answer: neurons

She was talking about how cheerleading doesn't require neurons.
11. Finish this quote by Torrance: "Missy's the ____, so take a big whiff."

Answer: poo

Torrance was telling Courtney and Whitney that Missy was the best.
12. Finish this quote by Cliff: "You get to wear _____ outfits and cheer like you care about something."

Answer: sassy

He was trying to convince Missy to join the squad.
13. What color bandana was Torrance wearing at Missy's first practice?

Answer: blue

She was wearing it when they were showing Missy the cheer Big Red stole from the Clovers.
14. What road did Missy and Torrance take to get to East Compton?

Answer: North 15

We see the road sign as they turn onto it.
15. Who said this: "Let's not put the "duh" in dumb."?

Answer: Courtney

She says this when they are talking about Big Red stealing the cheers from East Compton. Thanks for playing!
Source: Author morgansmom02

This quiz was reviewed by FunTrivia editor rj211 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Ready? Okay! 'Bring It On!' Easier
2. Finish The Cheer Average
3. Bring It On Average
4. Bring It On Tough
5. Can You 'Bring It On'? Average
6. Bring It! Average
7. Bring It On Average
8. Bring It On Difficult
9. 'Bring It On' Characters Average
10. 'Bring It On' Quotes Average
11. "Bring It On" 101 Very Difficult
12. Bring It On: In It to Win It Average

2/2/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us