Quiz about I Make The Cheercisions Round Here
Quiz about I Make The Cheercisions Round Here

I Make The Cheercisions 'Round Here! Quiz


'Bring It On' trivia.

A multiple-choice quiz by pagantwink. Estimated time: 6 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies A-C
  8. »
  9. Bring It On

Author
pagantwink
Time
6 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
61,521
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Difficult
Avg Score
4 / 10
Plays
8618
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. What is written on the wall above Torrance's tape player? Hint

Aaron
Hair
Lush
Toros

2. What colour is Torrance's bedroom? Hint

Yellow
Pink
Pale green
Cream

3. Torrance has a heap of stuffed figures (from a certain Judy Garland movie) above her bed. Which movie are they from?

Answer: (Four Words)
4. Judging by her decor, who is Missy's favourite Sanrio character? Hint

My Melody
Hello Kitty
Badz-Maru
Kerropi

5. In the scene where Torrance informs the squad of Big Red's cheer-stealing indiscretion, what is written on Les' T-shirt? Hint

Nobody knows I'm a lesbian
Lifesaver
Boy
Shore Guard

6. In the scene where Torrance informs the squad of Big Red's cheer-stealing indiscretion, what's written on Kasey's shirt? Hint

Delicious
Girl
Yummy
Yes, but not with you

7. What is Torrance's last name? Hint

Shipman
Taylor
Brown
White

8. How does Kasey misspell the word 'leg'?

Answer: (One Word)
9. Not including anything she says in the credits, what is Missy's last line in the movie? Hint

'Les! Come here...'
'Bye.'
'We'll talk later.'
'You remember my friend Torrance.'

10. When 'gauntlets are thrown' (by the Clovers) what is interesting about Jenelope's dancing? Hint

Her pants are way to big and she dances funny to keep them up
She has added arm movements
She is out of time
Her hair gets caught in one of her wristbands


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is written on the wall above Torrance's tape player?

Answer: Hair

You see it when she plays the tape Cliff gave her.
2. What colour is Torrance's bedroom?

Answer: Yellow

3. Torrance has a heap of stuffed figures (from a certain Judy Garland movie) above her bed. Which movie are they from?

Answer: The Wizard of Oz

She actually has two of some characters.
4. Judging by her decor, who is Missy's favourite Sanrio character?

Answer: Badz-Maru

She has a stack of Badz stuff.
5. In the scene where Torrance informs the squad of Big Red's cheer-stealing indiscretion, what is written on Les' T-shirt?

Answer: Shore Guard

It's a blue tank top with white writing.
6. In the scene where Torrance informs the squad of Big Red's cheer-stealing indiscretion, what's written on Kasey's shirt?

Answer: Delicious

With a picture of a strawberry.
7. What is Torrance's last name?

Answer: Shipman

Torrance Shipman was played by Kirsten Dunst who was born on April 30, 1982 (making her a Taurus).
8. How does Kasey misspell the word 'leg'?

Answer: Legg

'Kasey did a mass e-mail last night, misspelled 'leg'.'
9. Not including anything she says in the credits, what is Missy's last line in the movie?

Answer: 'Les! Come here...'

10. When 'gauntlets are thrown' (by the Clovers) what is interesting about Jenelope's dancing?

Answer: Her pants are way to big and she dances funny to keep them up

They are too baggy for her and she has to keep shifting them up so she doesn't trip on the bottoms.
Source: Author pagantwink

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 16 2023 : Kankurette: 10/10
Dec 06 2022 : kstyle53: 10/10

Score Distribution

quiz
Related Quizzes
1. Ready? Okay! 'Bring It On!' Easier
2. Finish The Cheer Average
3. Bring It On Average
4. Bring It! Average
5. 'Bring It On' Quotes Average
6. Bring It On Average
7. Bring It On: All or Nothing Average
8. Can You 'Bring It On'? Average
9. 'Bring It On' Characters Average
10. Bring It On: In It to Win It Average
11. More "Bring It On Again" Tough
12. Bring It On Tough

2/2/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us