FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Cameron Diaz Movies
Quiz about Cameron Diaz Movies

Cameron Diaz Movies Trivia Quiz


A quiz on the movies that Cameron Diaz has starred in.

A multiple-choice quiz by ashalia. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. People Themed A-D
  8. »
  9. Cameron Diaz

Author
ashalia
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
61,642
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
5 / 10
Plays
1561
- -
Question 1 of 10
1. In the 1999 movie 'Being John Malkovich', what was the name of Diaz's character? Hint


Question 2 of 10
2. In which of the following movies did Diaz play a character named Celine? Hint


Question 3 of 10
3. In the 1997 movie 'My Best Friend's Wedding', Diaz played Kimmy Wallace. The man she marrying in the movie was played by which actor? Hint


Question 4 of 10
4. What was the name of Diaz's character in the 1996 movie 'Feeling Minnesota'? Hint


Question 5 of 10
5. What was the only 1994 movie that Diaz starred in? Hint


Question 6 of 10
6. What was Diaz's character in the 1998 movie 'Fear and Loathing in Las Vegas'? Hint


Question 7 of 10
7. In the 1997 movie 'Head Above Water', what was the first name of Diaz's character?

Answer: (One Word -- watch your spelling)
Question 8 of 10
8. What character did Diaz's co-star Lela Rochon play in the movie 'Any Given Sunday'? Hint


Question 9 of 10
9. What actor co-starred with Diaz as Petey in the 1998 movie 'There's Something About Mary'? Hint


Question 10 of 10
10. What is Diaz's character's name in the 2001 movie 'The Invisible Circus'? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. In the 1999 movie 'Being John Malkovich', what was the name of Diaz's character?

Answer: Lotte

Maxine was played by Catherine {Keener;} Floris was played by Mary Kay {Place;} and Wendy was played by K.K. Dodds.
2. In which of the following movies did Diaz play a character named Celine?

Answer: A Life Less Ordinary

'A Life Less Ordinary' was released in 1997. Diaz's character was Celine Naville.
3. In the 1997 movie 'My Best Friend's Wedding', Diaz played Kimmy Wallace. The man she marrying in the movie was played by which actor?

Answer: Dermot Mulroney

Diaz was supposed to marry Michael O'Neal (Dermot Mulroney).
4. What was the name of Diaz's character in the 1996 movie 'Feeling Minnesota'?

Answer: Freddie

Ben was played by Dan {Aykroyd;} Nora was played by Tuesday {Weld;} and the waitress was played by Courtney Love.
5. What was the only 1994 movie that Diaz starred in?

Answer: The Mask

She starred in 'The Mask' as Tina Carlyle.
6. What was Diaz's character in the 1998 movie 'Fear and Loathing in Las Vegas'?

Answer: Blonde TV Reporter

The Desk Clerk at Mint Hotel was played by Katherine {Helmond;} the Bazooka Circus Waitress was played by Christopher {Callen;} and Jenette Goldstein played the Maid.
7. In the 1997 movie 'Head Above Water', what was the first name of Diaz's character?

Answer: Nathalie

There are only five other characters in this movie: Harvey Keitel as George, Craig Sheffer as Lance, Billy Zane as Kent, Shay Duffin as the Policeman, and Mo as Mo the Bird.
8. What character did Diaz's co-star Lela Rochon play in the movie 'Any Given Sunday'?

Answer: Vanessa Struthers

Elizabeth Berkley played {Mandy;} Ann-Margret played Margaret {Pagniacci;} and Matthew Modine played Dr. Allie Powers.
9. What actor co-starred with Diaz as Petey in the 1998 movie 'There's Something About Mary'?

Answer: David Goryl

Rob Moran played Detective {Stabler;} David Shackelford played The Coconut {Guy;} and Lenny Clarke played The Fireman.
10. What is Diaz's character's name in the 2001 movie 'The Invisible Circus'?

Answer: Faith O'Connor

Blythe Danner played Gail {O'Connor;} Jordana Brewer played Phoebe {O'Connor;} and Nicola Obermann played Hannah.
Source: Author ashalia

This quiz was reviewed by our editing team before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Cameron Diaz Films Tough
2. Cameron Diaz' Movies Difficult

2/22/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us