FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Dawn Of The Dead 2
Quiz about Dawn Of The Dead 2

"Dawn Of The Dead"- #2 Trivia Quiz


Please enjoy quiz #2 based on 2004's version of the movie. All questions are taken from the un-rated DVD version, and this quiz begins at 50 minutes into that DVD.

A multiple-choice quiz by Gamemaster1967. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies D-G
  8. »
  9. Dawn of the Dead

Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
202,539
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
5988
Awards
Top 10% Quiz
Last 3 plays: Guest 172 (5/10), Guest 173 (8/10), Guest 193 (5/10).
- -
Question 1 of 10
1. Ana: "Bites killed her, and bites _______." Hint


Question 2 of 10
2. Andy and Ken are playing roof top "Chess". What kind of pieces are Ken's set made up of? Hint


Question 3 of 10
3. To show a passage of time, we see the characters doing different things in the mall. Who plays golf on the mall's roof? Hint


Question 4 of 10
4. Andy and Ken also play a round of roof top shooting gallery. They name the undead a celebrity name, and aim. Which is NOT a celebrity name used to describe the undead to Andy? Hint


Question 5 of 10
5. Michael told the group his worst job was being a husband. He said he'd tried it ___ times and got pink slips every time. Hint


Question 6 of 10
6. CJ and Bart lead Michael down to the third floor parking garage. They needed to activate a generator in order to restore some power to the mall. Ken joins the men and the four of them make their way into the garage. Who is attacked and bitten by the dog they find inside? Hint


Question 7 of 10
7. Luda dies before giving birth.


Question 8 of 10
8. The group in the mall decides to send their friend Andy some food. Who is it that they enlist to get the food across the undead masses to Andy's Gun Works? Hint


Question 9 of 10
9. Which person was driving the mall shuttle, that made it to the boat docks? Hint


Question 10 of 10
10. Of all the mall refugees, which one makes it onto Steve's boat at the end? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Apr 08 2024 : Guest 172: 5/10
Apr 04 2024 : Guest 173: 8/10
Mar 06 2024 : Guest 193: 5/10
Mar 05 2024 : Guest 12: 4/10
Mar 01 2024 : Guest 32: 9/10
Feb 23 2024 : Guest 34: 8/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Ana: "Bites killed her, and bites _______."

Answer: brought her back

Ana explained to Andre, Michael, Ken and Terry that Frank said the woman walked into the back of Norma's truck five hours previously. When she got to the mall, she had to be rolled in by a wheel barrow. Ana also told the group she'd seen the same thing happen to someone else, but she did not tell them it had been her husband Luis.
2. Andy and Ken are playing roof top "Chess". What kind of pieces are Ken's set made up of?

Answer: Texas war figurines

Andy's pieces appeared to be regular figurines for the game, but Ken's were what looked like Revolutionary War style pieces. I found out from one our Funtrivia members that it was an "Alamo Chess" set from the Texas Revolutionary War.
3. To show a passage of time, we see the characters doing different things in the mall. Who plays golf on the mall's roof?

Answer: Steve

Terry and Nicole are seen with a telescope at night; Ken and Terry playing basketball; Ana and Michael watching "Animal House"; Ken working out with weights; Bart and CJ playing cards in lock up.
4. Andy and Ken also play a round of roof top shooting gallery. They name the undead a celebrity name, and aim. Which is NOT a celebrity name used to describe the undead to Andy?

Answer: Donald Trump

Andy shot Jay Leno first, then Burt. Steve next suggests Rosie, but Tucker says that is too easy.
5. Michael told the group his worst job was being a husband. He said he'd tried it ___ times and got pink slips every time.

Answer: 3

He said he'd worked at a stationary store, sold snow plows and fixed copiers. When Ana asked what he'd been best at, he said it was being a dad.
6. CJ and Bart lead Michael down to the third floor parking garage. They needed to activate a generator in order to restore some power to the mall. Ken joins the men and the four of them make their way into the garage. Who is attacked and bitten by the dog they find inside?

Answer: Nobody, the dog is Chips

The dog doesn't attack the men, and does not appear infected. It was a half legged man in the piping above their heads that lunges down onto Bart and bites his neck.
7. Luda dies before giving birth.

Answer: True

She dies, turns, comes back as undead and the undead offspring is delivered inside Carousel. It took her so long to die and turn because she only had a shallow scratch on her arm from the security guard. Norma goes into check on Luda and finds her writhing on the bed. Norma shoots the undead Luda, Andre shoots Norma, and Norma shoots back at Andre.

They kill each other, and Ana kills the undead offspring.
8. The group in the mall decides to send their friend Andy some food. Who is it that they enlist to get the food across the undead masses to Andy's Gun Works?

Answer: Chips

Chips is the dog found in the garage. Nicole named him Chips, and Ken sees Chips as quite capable of doing this job. They lower him down, and he safely crosses the expanse. When he enters Andy's place through a small door, the infected see it as their way into his shop. Michael tries to raise Andy on the enclosed radio, but when Andy does respond they find out he was bitten getting the dog. Andy did not know what the mall group did, that the bites were the end. Poor Andy spent all that time starving and waiting, just to go down five days before their escape!
9. Which person was driving the mall shuttle, that made it to the boat docks?

Answer: Ken

Ken and Michael each started off driving one of the re-enforced shuttles. Then, Ken's shuttle suffers casualties and flips. Ken and Terry live through the accident and get into Michael's shuttle, but Steve is bitten and turns. Ana does as she promised him she would, and puts a bullet through Steve's forehead.

She had to stop and retrieve his boat key from his dead body, and at the same time a hoard of infected storm the area. Michael helps her back into the vehicle as CJ uses the shotgun on the group of attackers. Ken takes reign of the wheel and drives them to the docks.
10. Of all the mall refugees, which one makes it onto Steve's boat at the end?

Answer: Ana

Ana killed the undead Steve after the shuttle flipped; CJ killed himself and a bunch of the infected inside the second shuttle; and Michael stayed behind because he'd been bitten saving Ana. Michael watches the sunrise as the boat sets sail, and then the movie ends with him shooting himself. You do not see him doing it, but hear the gun go off.

Then, as the credits are rolling, you see Steve's life on the boat mixed with scenes of the mall survivor's journey to the small island. When they finally reach it, they are ambushed by an island full of infected people.
Source: Author Gamemaster1967

This quiz was reviewed by FunTrivia editor linkan before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/19/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us