FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Dirty Dancing 2 Havana Nights  TrueFalse Quiz
Quiz about Dirty Dancing 2 Havana Nights  TrueFalse Quiz

"Dirty Dancing 2: Havana Nights" True/False Quiz


This movie did live up to its original.

A multiple-choice quiz by steph14. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies D-G
  8. »
  9. Dirty Dancing

Author
steph14
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
172,562
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
4753
Last 3 plays: Guest 109 (7/10), Andyboy2021 (10/10), anthea84 (5/10).
- -
Question 1 of 10
1. Diego Luna plays Javier.


Question 2 of 10
2. Katey Miller was played by Romola Garai.


Question 3 of 10
3. Katey and Javier stay together at the end of the movie.


Question 4 of 10
4. Javier's brother has a gun at the dance competition finals.


Question 5 of 10
5. Javier is Katey's first date to the Havana night club.


Question 6 of 10
6. Katey's mother approves of Javier the first time they talk about him.


Question 7 of 10
7. Patrick Swayze played a small part as a dance teacher in this movie.


Question 8 of 10
8. We see some of the same dance styles from the original "Dirty Dancing" movie.


Question 9 of 10
9. Javier gets fired from the hotel for being with Katey.


Question 10 of 10
10. Katey and Javier win the finals of the dance competition.



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Feb 26 2024 : Guest 109: 7/10
Feb 02 2024 : Andyboy2021: 10/10
Jan 30 2024 : anthea84: 5/10
Jan 29 2024 : Guest 148: 5/10
Jan 25 2024 : Guest 90: 7/10
Jan 17 2024 : Guest 75: 8/10
Jan 14 2024 : Guest 35: 8/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Diego Luna plays Javier.

Answer: True

Diego Luna played Javier, a young Cuban boy who teaches Katey to dance.
2. Katey Miller was played by Romola Garai.

Answer: True

Katey Miller is a girl who's family move to Cuba because of her father's job. Katey meets Javier while he is a waiter at her hotel.
3. Katey and Javier stay together at the end of the movie.

Answer: False

No they do not stay together at the end of the movie. Katey ends up going back to America with her family.
4. Javier's brother has a gun at the dance competition finals.

Answer: True

Javier's brother has a gun, so that he could kill someone because his father was killed.
5. Javier is Katey's first date to the Havana night club.

Answer: False

James was Katey's first date and they went to a country club Katey didn't want to go to the party after, so they went to the club.
6. Katey's mother approves of Javier the first time they talk about him.

Answer: False

No, because she liked James better, and she thought that Javier was just using her.
7. Patrick Swayze played a small part as a dance teacher in this movie.

Answer: True

Yep, Patrick is back, not as Johnny but as a dance teacher in Katey's hotel.
8. We see some of the same dance styles from the original "Dirty Dancing" movie.

Answer: True

Yes, we do see some of it in the ballroom dancing, and when Patrick Swayze is teaching his dance class.
9. Javier gets fired from the hotel for being with Katey.

Answer: True

Yes, Katey's sister is the one who turned them in for being together, but they knew they weren't supposed to be. This also happened in the first "Dirty Dancing" movie with Baby and Johnny.
10. Katey and Javier win the finals of the dance competition.

Answer: False

No, since Javier's brother pulled a gun during their dance they didn't win.
Source: Author steph14

This quiz was reviewed by FunTrivia editor skunkee before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
3/4/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us