FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Ever Been Dirty Dancing Before
Quiz about Ever Been Dirty Dancing Before

Ever Been "Dirty Dancing" Before? Quiz


This is such a cute movie about true love, starring Jennifer Grey and Patrick Swayze. Enjoy!

A multiple-choice quiz by PoloPlayer310. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies D-G
  8. »
  9. Dirty Dancing

Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
107,582
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
30256
Awards
Top 35% Quiz
Last 3 plays: ramona3 (5/10), Guest 124 (8/10), Guest 70 (8/10).
- -
Question 1 of 10
1. What is Baby's first name? Hint


Question 2 of 10
2. What did Baby help Billy carry up to where all the dancers were?

Answer: (One Word (no 'a' in front))
Question 3 of 10
3. How is Billy related to Johnny? Hint


Question 4 of 10
4. Who got Penny pregnant? Hint


Question 5 of 10
5. Where did Johnny and Baby perform the Mambo at? Hint


Question 6 of 10
6. What is the name of the woman who Lisa found in bed with Robbie?

Answer: (First Name Only)
Question 7 of 10
7. How much money did Baby ask her father for in order for Penny to get the abortion? Hint


Question 8 of 10
8. Where did the Houseman's stay? Hint


Question 9 of 10
9. What is the name of the song that is played in the end of the movie that Baby and Johnny dance to? Hint


Question 10 of 10
10. Where did Johnny take Baby to learn the lifts and to practice balance for the Mambo? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Feb 27 2024 : ramona3: 5/10
Feb 23 2024 : Guest 124: 8/10
Feb 22 2024 : Guest 70: 8/10
Feb 16 2024 : Andyboy2021: 10/10
Feb 16 2024 : JoEllenBrooks: 9/10
Feb 13 2024 : Guest 107: 9/10
Feb 11 2024 : DizWiz: 10/10
Feb 11 2024 : MemeQueen: 7/10
Feb 11 2024 : Guest 67: 8/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is Baby's first name?

Answer: Frances

She is named after the first woman in the cabinet.
2. What did Baby help Billy carry up to where all the dancers were?

Answer: Watermelon

"I carried a watermelon."
3. How is Billy related to Johnny?

Answer: Cousin

Billy and Johnny are cousins. Johnny was played by Patrick Swayze and Billy was played by Neal Jones.
4. Who got Penny pregnant?

Answer: Robbie

Robbie got her pregnant, but Penny never had the baby because she had an abortion.
5. Where did Johnny and Baby perform the Mambo at?

Answer: Sheldrake Hotel

They performed at the Sheldrake Hotel. Baby had to fill in for Penny because she had a doctor's appointment.
6. What is the name of the woman who Lisa found in bed with Robbie?

Answer: Vivian

This was the night when Lisa was gonna go all the way with Robbie but when she got to his place, she found him in bed with Vivian.
7. How much money did Baby ask her father for in order for Penny to get the abortion?

Answer: $250

"That's an awful lot of money Baby. What's it for?"
8. Where did the Houseman's stay?

Answer: Kellerman's

They stayed at Kellerman's. The owner, Max Kellerman is good freinds with the Housemans.
9. What is the name of the song that is played in the end of the movie that Baby and Johnny dance to?

Answer: "I've Had The Time Of My Life"

"I've Had The Time Of My Life" was the song Johnny chose to dance to with Baby as the final dance.
10. Where did Johnny take Baby to learn the lifts and to practice balance for the Mambo?

Answer: Woods

Johnny and Baby practiced staying balanced on top of a fallen tree and practiced the lifts in the water and in a field. He takes he to the field to practice and then decides the best place is in the water.
Source: Author PoloPlayer310

This quiz was reviewed by FunTrivia editor DakotaNorth before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
3/4/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us