FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Dirty Dancing Quotes
Quiz about Dirty Dancing Quotes

"Dirty Dancing" Quotes Trivia Quiz


This is my second "Dirty Dancing" quiz but this time it is just quotes from the movie. I will give you a quote and you pick who said it...it's that simple. Enjoy!

A multiple-choice quiz by PoloPlayer310. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies D-G
  8. »
  9. Dirty Dancing

Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
107,910
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
8 / 10
Plays
49735
Awards
Top 20% Quiz
Last 3 plays: Guest 67 (7/10), Guest 2 (7/10), Guest 74 (8/10).
- -
Question 1 of 10
1. "You're wild!" Hint


Question 2 of 10
2. "I should have brought the coral shoes."

Answer: (First Name Only)
Question 3 of 10
3. "Go back to your playpen, Baby." Hint


Question 4 of 10
4. "That's an awful lot of money Baby. What's it for?" Hint


Question 5 of 10
5. "Have you had many women?"

Answer: (First Name Only)
Question 6 of 10
6. "Why don't you go back to Mommy and Daddy, Lisa." Hint


Question 7 of 10
7. "I don't just gotta do anything." Hint


Question 8 of 10
8. "You make me sick. Stay away from me. Stay away from my sister or I'll have you fired." Hint


Question 9 of 10
9. "I think she gets this from me." Hint


Question 10 of 10
10. "Nobody puts Baby in a corner."

Answer: (First Name Only)

(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Mar 03 2024 : Guest 67: 7/10
Mar 03 2024 : Guest 2: 7/10
Mar 02 2024 : Guest 74: 8/10
Feb 29 2024 : jebeccabe: 9/10
Feb 28 2024 : Kmd112686: 10/10
Feb 28 2024 : Guest 174: 10/10
Feb 27 2024 : ramona3: 2/10
Feb 24 2024 : Guest 108: 9/10
Feb 24 2024 : Guest 104: 7/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "You're wild!"

Answer: Baby

Baby says this to Johnny after he breaks a window in his car to open it since he left his keys in there. They are on their way to practice lifts.
2. "I should have brought the coral shoes."

Answer: Lisa

Lisa says this to her mom in the car. She brought 10 pairs of shoes except the coral ones.
3. "Go back to your playpen, Baby."

Answer: Penny

Penny says this to her when Baby trys to make everything perfect. Baby was only trying to help her.
4. "That's an awful lot of money Baby. What's it for?"

Answer: Jake

Baby's father, Jake Houseman, asks Baby this when she asks him for $250 for Penny's abortion...only he doesn't know that's what the money's for.
5. "Have you had many women?"

Answer: Baby

She asks Johnny this when they are in bed together.
6. "Why don't you go back to Mommy and Daddy, Lisa."

Answer: Robbie

Robbie says this to her when they are walking back from their date on the golf course. He tried to make a move on her and I don't think she liked it.
7. "I don't just gotta do anything."

Answer: Lisa

Lisa says this to Baby after she asks her to tell their parents that she is in bed and doesn't feel well. She is really going to the Sheldrake Hotel with Johnny to perform the 'Mambo'.
8. "You make me sick. Stay away from me. Stay away from my sister or I'll have you fired."

Answer: Baby

Baby says this to Robbie while she is talking to him about helping pay for Penny's abortion. After she said it to him she poured water down the front of him.
9. "I think she gets this from me."

Answer: Marge

Marge, Baby's mom, says this to her husband Jake while Baby is dancing with Johnny during the final dance. She is referring to Baby's moves.
10. "Nobody puts Baby in a corner."

Answer: Johnny

Johnny says this to Baby's parents when he comes back to get Baby and do the final dance with her.
Source: Author PoloPlayer310

This quiz was reviewed by FunTrivia editor spanishliz before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
3/4/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us