Quiz about Drew Barrymore Characters
Quiz about Drew Barrymore Characters

Drew Barrymore Characters Trivia Quiz


How well do you know the characters that Drew Barrymore has portrayed? I'll name one of her characters, you just pick the matching movie. Good Luck!

A multiple-choice quiz by Ophelia78. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. People Themed A-D
  8. »
  9. Drew Barrymore

Author
Ophelia78
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
10,088
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
4074
Last 3 plays: Guest 96 (5/10), Guest 166 (4/10), Guest 174 (5/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. Casey Becker Hint

Scream
Cat's Eye
The Wedding Singer
Mad Love

2. Danielle De Barbarac Hint

Firestarter
Boys On The Side
Ever After
Never Been Kissed

3. Lily Laronette Hint

Batman Forever
Bad Girls
Mad Love
Poison Ivy

4. Holly Hint

Batman Forever
E.T.
Irreconcilable Differences
Boys On The Side

5. Josie Gellar Hint

Cat's Eye
The Wedding Singer
Never Been Kissed
Mad Love

6. Sugar Hint

Everyone Says I Love You
Scream
Bad Girls
Batman Forever

7. Charlene 'Charlie' McGee Hint

Firestarter
No Place To Hide
The Wedding Singer
E.T.

8. Gertie Hint

Cat's Eye
Poison Ivy
Boys On The Side
E.T.

9. Casey Roberts Hint

Scream
Mad Love
Irreconcilable Differences
Never Been Kissed

10. Julia Sullivan Hint

The Wedding Singer
Everyone Says I Love You
No Place To Hide
Boys On The Side


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Casey Becker

Answer: Scream

2. Danielle De Barbarac

Answer: Ever After

3. Lily Laronette

Answer: Bad Girls

4. Holly

Answer: Boys On The Side

5. Josie Gellar

Answer: Never Been Kissed

6. Sugar

Answer: Batman Forever

7. Charlene 'Charlie' McGee

Answer: Firestarter

8. Gertie

Answer: E.T.

9. Casey Roberts

Answer: Mad Love

10. Julia Sullivan

Answer: The Wedding Singer

Source: Author Ophelia78

This quiz was reviewed by FunTrivia editor rj211 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Nov 23 2022 : Guest 96: 5/10
Nov 19 2022 : Guest 166: 4/10
Nov 16 2022 : Guest 174: 5/10
Oct 15 2022 : Guest 172: 9/10
Oct 14 2022 : GoodwinPD: 10/10

Score Distribution

quiz
Related Quizzes
1. Taglines -- Drew Barrymore Movies Average

12/3/2022, Copyright 2022 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us