FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Never Been Kissed  Quizzes, Trivia and Puzzles
Never Been Kissed  Quizzes, Trivia

Never Been Kissed Trivia

Never Been Kissed Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies L-P

Fun Trivia
Some things are worth waiting for. This 1999 romantic comedy stars Drew Barrymore, Michael Vartan, David Arquette, Leelee Sobieski, and Molly Shannon. It was directed by Raja Gosnell.
8 quizzes and 110 trivia questions.
1.
  "Never Been Kissed" Volume 2   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
This is my second quiz on this great movie! I hope you enjoy it, have fun.
Average, 10 Qns, ginger67, Mar 07 06
Average
ginger67
6238 plays
2.
  The "Never Been Kissed" Movie Quiz    
Multiple Choice
 15 Qns
A journalist, played by Drew Barrymore, is assigned to go undercover in a high school; bringing back memories of her nerdy past.
Average, 15 Qns, joopie, May 02 04
Average
joopie
7167 plays
3.
  "Never Been Kissed" Volume 1    
Multiple Choice
 25 Qns
This is a great movie. I found it very comical! I hope you watched closely. Good luck!
Average, 25 Qns, ginger67, Mar 07 06
Average
ginger67
4384 plays
4.
  20 Questions on Never Been Kissed    
Multiple Choice
 20 Qns
This should be very simple if you have seen the movie.
Average, 20 Qns, pink1223, Feb 23 20
Average
pink1223
Feb 23 20
8025 plays
5.
  Test yourself! Never Been Kissed Quiz    
Multiple Choice
 10 Qns
This is a fun quiz about one of my favorite Drew Barrymore movies. Hope you like it.
Average, 10 Qns, tiffylueholt, Jun 23 04
Average
tiffylueholt
4327 plays
6.
  "Never Been Kissed" Volume 3    
Multiple Choice
 10 Qns
I can't get enough of this movie! If you can't either, than take this quiz. Good luck!
Average, 10 Qns, ginger67, Mar 07 06
Average
ginger67
3350 plays
7.
  "Never Been Kissed" the Movie    
Multiple Choice
 10 Qns
"Never Been Kissed" came out in 1999 and starred Drew Barrymore as a journalist who goes back to high school to research a story. Here is a quiz to see if you were paying attention when you watched it!
Average, 10 Qns, pinkblush2, Aug 26 08
Average
pinkblush2
4733 plays
8.
  About The Movie 'Never Been Kissed'    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is simple if you know your 'Never Been Kissed' characters and what happened in the movie.
Average, 10 Qns, JessTheBest, May 27 06
Average
JessTheBest
4266 plays
trivia question Quick Question
What was Rob's job at the end of the movie?

From Quiz "About The Movie 'Never Been Kissed'"





Never Been Kissed Trivia Questions

1. When Josie was in highschool, all the students called her, "Josie Grossie." Who gave her that nickname?

From Quiz
"Never Been Kissed" Volume 3

Answer: her brother Rob

It was her own brother! Rob called her that one day and it stuck. It's a shame it was her own sibling, but sometimes even your own blood can turn on you.

2. What famous actress plays Josie Gellar in the movie?

From Quiz "Never Been Kissed" Volume 2

Answer: Drew Barrymore

Drew Barrymore is a very famous, and popular actress. One of her early films included the ever-popular "E.T."! She is extremely talented, and I have enjoyed many of her movies. Keep up the good work Drew!

3. When Josie is talking to Rob at the Tiki Post, he says she looks nauseous. What is her response?

From Quiz Never Been Kissed

Answer: "I look nauseated."

Josie was always using the correct forms of words, since she was a writer. She was always correcting people.

4. Who played Sam Coulson?

From Quiz "Never Been Kissed" the Movie

Answer: Michael Vartan

Michael Vartan played Mr. Sam Coulson who fell in love with Josie and gave her her first real kiss. He is also an actor in the televison show "Alias".

5. What was Michael Vartan's character's favorite sport?

From Quiz About The Movie 'Never Been Kissed'

Answer: hockey

Michael Vartan really likes to play hockey in real life.

6. In the beginning of the movie, Josie is sewing another pillow. Who does she ask where to put the pillow when she finishes it?

From Quiz The "Never Been Kissed" Movie Quiz

Answer: turtles

Of course they don't answer. Josie answers for them & puts the pillow on her bed with the rest of her pillows she's sewn.

7. What paper does Josie work for in the movie?

From Quiz Never Been Kissed

Answer: Chicago Sun-Times

She was the youngest copy editor but wanted to be a reporter. This undercover assignment was her big break.

8. What song was playing when Guy walked into Spanish class?

From Quiz "Never Been Kissed" Volume 3

Answer: I Just Died In Your Arms Tonight

When Josie first saw Guy, she was mesmerized by his good looks. The camera first made it seem like it was Josie's highschool crush, Billy Prince, walking through the door, when in fact it was actually, Guy Perkins.

9. When Josie entered the high school for the very first time, what did security confiscate from Josie's purse?

From Quiz "Never Been Kissed" Volume 2

Answer: a nail file

At their high school, the students have to go through security before going to classes. It's like the security at the airport! I personally feel this is very important, because we now live in a society where kids are bringing dangerous weapons to school that might harm their fellow students. Josie, got her nail file taken away because it had a sharp edge.

10. What newspaper does Josie work at?

From Quiz "Never Been Kissed" Volume 1

Answer: The Chicago Sun-Times

11. What kind of pet did Josie have?

From Quiz Never Been Kissed

Answer: turtle

When she's making a pillow, she asks her turtle where should she put it. She put it in her room with about 20 others she had made. She obviously had a lot of free time!

12. What is Molly Shannon's character's last name?

From Quiz "Never Been Kissed" the Movie

Answer: Olesky

Anita Olesky (Shannon) found love in all of the wrong places until she realised her surly boss was cuter than she thought.

13. What play was read in this movie?

From Quiz About The Movie 'Never Been Kissed'

Answer: As You Like It

This play was mentioned throughout the entire movie.

14. Josie is always helping her co-workers. She helped Anita with her Spanish verbs. What did she help Gus with?

From Quiz The "Never Been Kissed" Movie Quiz

Answer: knitting

Later in the movie, while he is on the phone, you see him knitting.

15. What was Josie called in high school?

From Quiz Never Been Kissed

Answer: Josie Grossy & Josie Grossie

Her brother started the whole thing and then made her scream that she wasn't 'Josie Grossie anymore' when she needed confidence.

16. Which 2Gether member was in this movie?

From Quiz "Never Been Kissed" Volume 3

Answer: Alex Solowitz

Alex played a dumb football player in Josie's classes.

17. What did Josie first want to do her editorial on?

From Quiz "Never Been Kissed" Volume 2

Answer: the cafeteria food they serve at the high school

That idea was quickly destroyed. Gus thought that story would be too boring. To be an editor, you've got to get to the heart of the story, and the cafeteria food was definetly not what Gus had in mind!

18. What young "Dark Angel" star appeared in "Never Been Kissed"?

From Quiz "Never Been Kissed" the Movie

Answer: Jessica Alba & Alba

Jessica Alba played Kirsten Liosis, one of the popular girls whom Josie despises, yet befriends.

19. Who was named prom king?

From Quiz About The Movie 'Never Been Kissed'

Answer: Guy

Guy was named prom king and Josie was named prom queen.

20. Josie's first undercover assignment is to go back to high school. She wants to trade her brother, Rob, his car for her Le Sabre. He was hesitant, but agreed. What was his pet name for his car?

From Quiz The "Never Been Kissed" Movie Quiz

Answer: Bambi

When Josie arrives at high school, the car lets out a big backfire & everyone looks at her.

21. Who was her 'dream boyfriend' in high school?

From Quiz Never Been Kissed

Answer: Billy

Billy Prince was the popular guy who asked her to prom as a joke.

22. Why did Josie's boss Mr. Rigford want Josie to do his story on "My Semester In Highschool"?

From Quiz "Never Been Kissed" Volume 3

Answer: she looked young enough to go back to highschool

Rigford just saw Josie, figured she could pass for a highschool student and told her to get to work!

23. What colour is Rob's car?

From Quiz "Never Been Kissed" Volume 2

Answer: yellow

Rob, is Josie's older brother. He works at the "Tiki Post." Josie offered to let Rob borrow her car, if she could borrow his. She did this because she felt her car was too sophisticated for high school. He let her have his car, but he wasn't too happy about it.

24. What was Rob's nickname?

From Quiz "Never Been Kissed" the Movie

Answer: Mr. Rob

David Arquette was the actor who portrayed Josie's brother Rob Geller. His dream is to become a professional baseball player, so he leaves to Tiki Post and goes back to high school to help his sister and himself.

25. When Josie was flashing back to her high school days, what brand of soda did the boy pour over her books in her backpack?

From Quiz The "Never Been Kissed" Movie Quiz

Answer: Sprite

The soda came out of the backpack behind her & it looked like she was wetting herself.

26. What happens to Josie at her first high school prom?

From Quiz Never Been Kissed

Answer: She gets hit with raw eggs

As a viewer you feel horrible for her, but at least nobody at the prom saw that horrid pink lame dress she was wearing.

27. What did Rob name his car?

From Quiz "Never Been Kissed" Volume 2

Answer: Bambi

It's a funny name for a car.

28. How old is Josie?

From Quiz "Never Been Kissed" Volume 1

Answer: 25

Josie is twenty-five years old. She is the youngest copy editor at the Chicago Sun-Times.

29. What club did Aldys ask Josie to join?

From Quiz "Never Been Kissed" the Movie

Answer: The Denominators

"The Denominators" wore green sweatshirts and were thought of as "geeks".

This is category 880
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.