FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about The Never Been Kissed Movie Quiz
Quiz about The Never Been Kissed Movie Quiz

The "Never Been Kissed" Movie Quiz


A journalist, played by Drew Barrymore, is assigned to go undercover in a high school; bringing back memories of her nerdy past.

A multiple-choice quiz by joopie. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies L-P
  8. »
  9. Never Been Kissed

Author
joopie
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
83,840
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Average
Avg Score
10 / 15
Plays
7169
Last 3 plays: jasa9092 (8/15), Guest 172 (12/15), Guest 23 (8/15).
- -
Question 1 of 15
1. In the beginning of the movie, Josie is sewing another pillow. Who does she ask where to put the pillow when she finishes it? Hint


Question 2 of 15
2. Josie is always helping her co-workers. She helped Anita with her Spanish verbs. What did she help Gus with? Hint


Question 3 of 15
3. Josie's first undercover assignment is to go back to high school. She wants to trade her brother, Rob, his car for her Le Sabre. He was hesitant, but agreed. What was his pet name for his car? Hint


Question 4 of 15
4. When Josie was flashing back to her high school days, what brand of soda did the boy pour over her books in her backpack? Hint


Question 5 of 15
5. After making herself known with Rob's car backfiring, she gets up the nerve to enter the school. Which of the following did the guard confiscate from her bag? Hint


Question 6 of 15
6. After getting through the guards, Josie is ten minutes late for her first class. What does the teacher make her do? Hint


Question 7 of 15
7. When Josie enters Sam Coulson's classroom, a poster of what type of fruit is behind him as he lectures? Hint


Question 8 of 15
8. When Josie enters the cafeteria, she asks the cook what was in the cole slaw. He held up a big container; how was it spelled on the container? Hint


Question 9 of 15
9. When Josie & Aldys are talking, Aldys is telling Josie her dreams. One of them is to attend college. Which college is this, that Josie has already attended? Hint


Question 10 of 15
10. Aldys drove Josie past the cool hangout. It is an old drive-in called, The Court. What does Aldys say the kids drink there? Hint


Question 11 of 15
11. When Josie goes to Delloser she is stamped on her hand with the name of the club. She bumps into her teacher Sam & his girlfriend from NYC. What is her name? Hint


Question 12 of 15
12. At Rob's party, Guy asked Josie to go upstairs to a bedroom. In the bedroom he asks her to prom. Guy says the the hallways paint on the second floor looks like what? Hint


Question 13 of 15
13. The prom's theme was famous couples. Josie & Guy went as Rosilynd & Orlando, from Shakespeare. Aldys & the un-popular kids were the DNA Double Helix. What color jumpsuit did Aldys have under her costume? Hint


Question 14 of 15
14. Josie writes an article about wanting her first kiss at the State Championship. She stands & waits for five minutes before the first pitch, in what stadium? Hint


Question 15 of 15
15. After the five minutes has passed, Josie is devastated. Suprisingly, Sam comes running down the stadium's steps & runs into Josie's arms for her very first real kiss. Which Beach Boys' song was playing? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Apr 28 2024 : jasa9092: 8/15
Apr 15 2024 : Guest 172: 12/15
Apr 09 2024 : Guest 23: 8/15
Apr 02 2024 : Guest 174: 12/15
Mar 31 2024 : Guest 68: 5/15
Mar 18 2024 : Guest 99: 12/15

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. In the beginning of the movie, Josie is sewing another pillow. Who does she ask where to put the pillow when she finishes it?

Answer: turtles

Of course they don't answer. Josie answers for them & puts the pillow on her bed with the rest of her pillows she's sewn.
2. Josie is always helping her co-workers. She helped Anita with her Spanish verbs. What did she help Gus with?

Answer: knitting

Later in the movie, while he is on the phone, you see him knitting.
3. Josie's first undercover assignment is to go back to high school. She wants to trade her brother, Rob, his car for her Le Sabre. He was hesitant, but agreed. What was his pet name for his car?

Answer: Bambi

When Josie arrives at high school, the car lets out a big backfire & everyone looks at her.
4. When Josie was flashing back to her high school days, what brand of soda did the boy pour over her books in her backpack?

Answer: Sprite

The soda came out of the backpack behind her & it looked like she was wetting herself.
5. After making herself known with Rob's car backfiring, she gets up the nerve to enter the school. Which of the following did the guard confiscate from her bag?

Answer: nail file

The whole garbage can was full of nail files. The guard said they were a lethal weapon.
6. After getting through the guards, Josie is ten minutes late for her first class. What does the teacher make her do?

Answer: Wear a sombrero.

When this teacher asked Josie where she was from, she told her that her family were sheep farmers from Bali.
7. When Josie enters Sam Coulson's classroom, a poster of what type of fruit is behind him as he lectures?

Answer: pear

When Josie could tell Sam the meaning of "pastoral" he wonders if she is really 17.
8. When Josie enters the cafeteria, she asks the cook what was in the cole slaw. He held up a big container; how was it spelled on the container?

Answer: Kole Slaw

When Josie sits down to eat, she is not welcomed by the cool kids. She sits with Aldys & her calculus club, "The Denominators"
9. When Josie & Aldys are talking, Aldys is telling Josie her dreams. One of them is to attend college. Which college is this, that Josie has already attended?

Answer: Northwestern

Some of Aldys's other dreams were to be a novelist, potter, & painter.
10. Aldys drove Josie past the cool hangout. It is an old drive-in called, The Court. What does Aldys say the kids drink there?

Answer: Cheap wine coolers

The Court was in the papers the next morning & Josie's boss, Gus, was mad that she didn't write the story.
11. When Josie goes to Delloser she is stamped on her hand with the name of the club. She bumps into her teacher Sam & his girlfriend from NYC. What is her name?

Answer: Lara

Josie got so wasted at the club that she woke up with her head in a pie. "Loser" was printed on her forehead from rubbing off her hand which was stamped with "Delloser".
12. At Rob's party, Guy asked Josie to go upstairs to a bedroom. In the bedroom he asks her to prom. Guy says the the hallways paint on the second floor looks like what?

Answer: lemon meringue

The bedroom the were in was her old bedroom, from when she lived at home. Josie had to hide all the pictures of her & Rob, because the kids at school didn't know they are brother & sister.
13. The prom's theme was famous couples. Josie & Guy went as Rosilynd & Orlando, from Shakespeare. Aldys & the un-popular kids were the DNA Double Helix. What color jumpsuit did Aldys have under her costume?

Answer: electric blue

She took off her costume to dance with Guy. The three Barbies & the cool kids tried to pour dog food on Aldys, but the plan backfired & Josie saw what they were planning. The three Barbies got it good!
14. Josie writes an article about wanting her first kiss at the State Championship. She stands & waits for five minutes before the first pitch, in what stadium?

Answer: Municiple Stadium

She waits what seems forever. Sam finally sees the article while wrapping his baseball trophies. He's late, but comes running.
15. After the five minutes has passed, Josie is devastated. Suprisingly, Sam comes running down the stadium's steps & runs into Josie's arms for her very first real kiss. Which Beach Boys' song was playing?

Answer: "Don't Worry Baby"

The End...
Source: Author joopie

This quiz was reviewed by FunTrivia editor LadyCaitriona before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/17/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us