FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Never Been Kissed
Quiz about Never Been Kissed

Test yourself! Take this Never Been Kissed Quiz | Movies


This is a fun quiz about one of my favorite Drew Barrymore movies. Hope you like it.

A multiple-choice quiz by tiffylueholt. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies L-P
  8. »
  9. Never Been Kissed

Author
tiffylueholt
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
137,318
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
4330
Last 3 plays: jasa9092 (9/10), Chazza88 (5/10), Guest 172 (8/10).
- -
Question 1 of 10
1. When Josie is talking to Rob at the Tiki Post, he says she looks nauseous. What is her response? Hint


Question 2 of 10
2. What kind of pet did Josie have? Hint


Question 3 of 10
3. When Josie is at lunch with the popular girls, she spills chocolate milk on her white jeans. She laughs it off and says "That will teach me not to wear white jeans after Labor Day."


Question 4 of 10
4. Josie told her class that her family lived in Bali and owned a fruit stand.


Question 5 of 10
5. Josie went to the prom as Juliette.


Question 6 of 10
6. What color was the dress that Rob's date wore to the prom? Hint


Question 7 of 10
7. Josie hit her teacher in the eye with a condom.


Question 8 of 10
8. "Papa Don't Preach" was playing in the background when Josie was remembering her own horrible prom?


Question 9 of 10
9. What color shirts did the Denominators wear? Hint


Question 10 of 10
10. Cheri Oteri played Josie's friend, Anita.



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Apr 28 2024 : jasa9092: 9/10
Apr 24 2024 : Chazza88: 5/10
Apr 15 2024 : Guest 172: 8/10
Apr 07 2024 : Guest 72: 10/10
Mar 18 2024 : Guest 99: 8/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. When Josie is talking to Rob at the Tiki Post, he says she looks nauseous. What is her response?

Answer: "I look nauseated."

Josie was always using the correct forms of words, since she was a writer. She was always correcting people.
2. What kind of pet did Josie have?

Answer: turtle

When she's making a pillow, she asks her turtle where should she put it. She put it in her room with about 20 others she had made. She obviously had a lot of free time!
3. When Josie is at lunch with the popular girls, she spills chocolate milk on her white jeans. She laughs it off and says "That will teach me not to wear white jeans after Labor Day."

Answer: true

Afterwards, snobby Kirsten replies," I don't think you are suppose to wear white jeans after 1983."
4. Josie told her class that her family lived in Bali and owned a fruit stand.

Answer: false

She said they lived in Bali and were sheep farmers. She got the idea by looking at a guy's t-shirt that had a ram on it.
5. Josie went to the prom as Juliette.

Answer: False

She went with Guy as Rosaline and Orlando from Shakespeare's play "As You Like It."
6. What color was the dress that Rob's date wore to the prom?

Answer: hot pink

She was wearing a tight, hot pink dress and a long blonde wig.
7. Josie hit her teacher in the eye with a condom.

Answer: True

He was standing by her desk in Sex Education class. She was trying to put a condom on a banana. It popped off and hit him in the eye.
8. "Papa Don't Preach" was playing in the background when Josie was remembering her own horrible prom?

Answer: false

Madonna's song "Like a Prayer" was playing in the background as Josie was remembering her horrible prom night. Her date threw raw eggs at her and went to the prom with someone else. It might have been because she was wearing that awful pink metallic dress!(Just kidding!)
9. What color shirts did the Denominators wear?

Answer: green

They wore green sweat shirts. The Denominators was a math club that Josie joined. They hung out after school and went to competitions.
10. Cheri Oteri played Josie's friend, Anita.

Answer: False

"Saturday Night Live" gal, Molly Shannon played Anita. Molly Shannon was also in "Superstar", which she played her funniest character, Mary Catherine Gallager. She also played Cindy Lou Who's mother in "How the Grinch Stole Christmas".
Source: Author tiffylueholt

This quiz was reviewed by FunTrivia editor linkan before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/17/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us