FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Never Been Kissed the Movie
Quiz about Never Been Kissed the Movie

"Never Been Kissed" the Movie Trivia Quiz


"Never Been Kissed" came out in 1999 and starred Drew Barrymore as a journalist who goes back to high school to research a story. Here is a quiz to see if you were paying attention when you watched it!

A multiple-choice quiz by pinkblush2. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies L-P
  8. »
  9. Never Been Kissed

Author
pinkblush2
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
103,937
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
4734
- -
Question 1 of 10
1. Who played Sam Coulson? Hint


Question 2 of 10
2. What is Molly Shannon's character's last name? Hint


Question 3 of 10
3. What young "Dark Angel" star appeared in "Never Been Kissed"?

Answer: (Two Words, or just surname)
Question 4 of 10
4. What was Rob's nickname? Hint


Question 5 of 10
5. What club did Aldys ask Josie to join? Hint


Question 6 of 10
6. What other movie has Leelee Sobieski (Aldys Martin) starred in? Hint


Question 7 of 10
7. How old was Josie? Hint


Question 8 of 10
8. How many minutes did Josie put on the scoreboard while she waited for her first kiss? Hint


Question 9 of 10
9. Jordan Ladd (the actress who played Gibby Zerefski) is the daughter of Cheryl Ladd?


Question 10 of 10
10. Raja Gosnell, the director of "Never Been Kissed", has also directed what movie? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Apr 15 2024 : Guest 172: 5/10
Mar 18 2024 : Guest 99: 7/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who played Sam Coulson?

Answer: Michael Vartan

Michael Vartan played Mr. Sam Coulson who fell in love with Josie and gave her her first real kiss. He is also an actor in the televison show "Alias".
2. What is Molly Shannon's character's last name?

Answer: Olesky

Anita Olesky (Shannon) found love in all of the wrong places until she realised her surly boss was cuter than she thought.
3. What young "Dark Angel" star appeared in "Never Been Kissed"?

Answer: Jessica Alba

Jessica Alba played Kirsten Liosis, one of the popular girls whom Josie despises, yet befriends.
4. What was Rob's nickname?

Answer: Mr. Rob

David Arquette was the actor who portrayed Josie's brother Rob Geller. His dream is to become a professional baseball player, so he leaves to Tiki Post and goes back to high school to help his sister and himself.
5. What club did Aldys ask Josie to join?

Answer: The Denominators

"The Denominators" wore green sweatshirts and were thought of as "geeks".
6. What other movie has Leelee Sobieski (Aldys Martin) starred in?

Answer: Deep Impact

Leelee Sobieski played the nerdy yet kind Aldys Martin. Aldys befriended the new kid, Josie, which saved her later in the movie from complete embarassment.
7. How old was Josie?

Answer: 25

Twenty-five year old Josie Geller was a copy-editor for the "Chicago Sun Times."
8. How many minutes did Josie put on the scoreboard while she waited for her first kiss?

Answer: 5 minutes

After the timer went off, Sam came running down the steps and gave Josie her first true kiss.
9. Jordan Ladd (the actress who played Gibby Zerefski) is the daughter of Cheryl Ladd?

Answer: True

Jordan is the daughter of Cheryl and David Ladd. Alan Ladd is her grandfather.
10. Raja Gosnell, the director of "Never Been Kissed", has also directed what movie?

Answer: Scooby-Doo

Raja Gosnell has directed "Big Momma's House", "Home Alone 3", and is planning on directing the next two "Scooby-Doo" movies.
Source: Author pinkblush2

This quiz was reviewed by FunTrivia editor LadyCaitriona before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/17/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us