FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Never Been Kissed Volume 3
Quiz about Never Been Kissed Volume 3

"Never Been Kissed" Volume 3 Trivia Quiz


I can't get enough of this movie! If you can't either, than take this quiz. Good luck!

A multiple-choice quiz by ginger67. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies L-P
  8. »
  9. Never Been Kissed

Author
ginger67
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
173,346
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
3353
Last 3 plays: Puzzlegirl2024 (6/10), Guest 72 (9/10), Guest 172 (8/10).
- -
Question 1 of 10
1. When Josie was in highschool, all the students called her, "Josie Grossie." Who gave her that nickname? Hint


Question 2 of 10
2. What song was playing when Guy walked into Spanish class? Hint


Question 3 of 10
3. Which 2Gether member was in this movie? Hint


Question 4 of 10
4. Why did Josie's boss Mr. Rigford want Josie to do his story on "My Semester In Highschool"? Hint


Question 5 of 10
5. Josie was trying to convince Rob that Tracy (the girl he met when he went back to highschool to play baseball) was a little too young for him. As she's talking to him, Guy walks up to her, and asks if they could go somehwere and talk. What does Rob say to Josie, as she leaves with Guy? Hint


Question 6 of 10
6. In what room, in Josie's parent's house, did Guy ask Josie to the dance? Hint


Question 7 of 10
7. Josie and Guy kiss after they decide to go to the dance together.


Question 8 of 10
8. When Guy comes to pick Josie up for the dance, what is Josie most worried about? Hint


Question 9 of 10
9. What did Josie eat when she got home from the club? Hint


Question 10 of 10
10. Josie became "cool" and started hanging around with the "cool" girls. Kirsten, Kristen, Gibby and Josie were holding hands, and walking in the school. Which girl was the only one not wearing a skirt? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 23 2024 : Puzzlegirl2024: 6/10
Apr 19 2024 : Guest 72: 9/10
Apr 15 2024 : Guest 172: 8/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. When Josie was in highschool, all the students called her, "Josie Grossie." Who gave her that nickname?

Answer: her brother Rob

It was her own brother! Rob called her that one day and it stuck. It's a shame it was her own sibling, but sometimes even your own blood can turn on you.
2. What song was playing when Guy walked into Spanish class?

Answer: I Just Died In Your Arms Tonight

When Josie first saw Guy, she was mesmerized by his good looks. The camera first made it seem like it was Josie's highschool crush, Billy Prince, walking through the door, when in fact it was actually, Guy Perkins.
3. Which 2Gether member was in this movie?

Answer: Alex Solowitz

Alex played a dumb football player in Josie's classes.
4. Why did Josie's boss Mr. Rigford want Josie to do his story on "My Semester In Highschool"?

Answer: she looked young enough to go back to highschool

Rigford just saw Josie, figured she could pass for a highschool student and told her to get to work!
5. Josie was trying to convince Rob that Tracy (the girl he met when he went back to highschool to play baseball) was a little too young for him. As she's talking to him, Guy walks up to her, and asks if they could go somehwere and talk. What does Rob say to Josie, as she leaves with Guy?

Answer: "See you around the cell block, Mrs. Robinson!"

It was hard because Rob and Josie had to act like they were in high school. It was exciting for Josie to be liked by the most popular "guy" in high school. Either way, Guy and Tracy were too young.
6. In what room, in Josie's parent's house, did Guy ask Josie to the dance?

Answer: in Josie's room

Josie was embarrassed because her room was painted yellow, had all of her awards displayed and was full of stuffed animals. Josie was trying to hide pictures of her and her family so that Guy wouldn't see who's room it was and think she was a geek.
7. Josie and Guy kiss after they decide to go to the dance together.

Answer: false

They almost do, but they don't. They don't kiss at all in the movie. Josie shares her first real kiss with Sam.
8. When Guy comes to pick Josie up for the dance, what is Josie most worried about?

Answer: that he'll throw eggs at her, like Billy Prince did

Josie was concerned that he would throw eggs at her because when he came out of the sunroof he looked like he had something in his hand. In fact, the camera made the audience think it was an egg, but it was a beautiful white flower! It's amazing how one terrible experience can make you think that that's what'll always happen to you.
9. What did Josie eat when she got home from the club?

Answer: a pie

Her "friends", that she was hanging around with at the beginning of the night, gave her a "special" brownie. Whatever was in it made her very hungry. She was so hungry, she ate a whole pie!
10. Josie became "cool" and started hanging around with the "cool" girls. Kirsten, Kristen, Gibby and Josie were holding hands, and walking in the school. Which girl was the only one not wearing a skirt?

Answer: Josie

Josie chose to wear blue capris instead!
Source: Author ginger67

This quiz was reviewed by FunTrivia editor skunkee before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/24/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us