FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Never Been Kissed Volume 1
Quiz about Never Been Kissed Volume 1

"Never Been Kissed" Volume 1 Trivia Quiz


This is a great movie. I found it very comical! I hope you watched closely. Good luck!

A multiple-choice quiz by ginger67. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies L-P
  8. »
  9. Never Been Kissed

Author
ginger67
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
138,979
Updated
Dec 03 21
# Qns
25
Difficulty
Average
Avg Score
19 / 25
Plays
4386
- -
Question 1 of 25
1. "Never Been Kissed" is about a girl named Josie Gellar, who has never had her lips touch a boy's lips before.


Question 2 of 25
2. What newspaper does Josie work at? Hint


Question 3 of 25
3. Josie is a journalist for the newspaper.


Question 4 of 25
4. Josie's friend at the newspaper is Justine.


Question 5 of 25
5. How old is Josie? Hint


Question 6 of 25
6. Rigfort, the boss of the newspaper, has been known to fire his own relatives.


Question 7 of 25
7. Josie taught Gus (her boss) Spanish.


Question 8 of 25
8. When Rigfort picked Josie to do an undercover expose on "My Semester in High School", she started to cry.


Question 9 of 25
9. When Rigfort gave the expose to Josie, both Gus and Anita were telling her to turn it down.


Question 10 of 25
10. After Rob (Josie's brother) heard the news about Josie going back to high school to do an undercover piece, he reminded her of how she was so popular in high school.


Question 11 of 25
11. Where does Rob work? Hint


Question 12 of 25
12. What stopped Rob from playing professional baseball? Hint


Question 13 of 25
13. Josie had to wear a sombrero for being _______ minutes late for Spanish class. Hint


Question 14 of 25
14. When did Josie first encounter Aldys? Hint


Question 15 of 25
15. Where did the cool guys hide Josie's car? Hint


Question 16 of 25
16. What did Josie spill on herself in the cafeteria? Hint


Question 17 of 25
17. When Aldys and Josie went out that night, Aldys' little brother came with them.


Question 18 of 25
18. When Aldys was showing Josie where the cool guys hang out (The Court), who came up to the car? Hint


Question 19 of 25
19. What were Aldys and Josie singing while they were in the car? Hint


Question 20 of 25
20. At first when Josie found out that she had to become friends with the popular girls she was very excited!


Question 21 of 25
21. Rob decided to enroll at the high school Josie was at. What was one of the many things he told the cool kids, to make them like Josie? Hint


Question 22 of 25
22. What was Rob's high school girlfriend's name? Hint


Question 23 of 25
23. Gibby, Kirsten and Kristen all went to the Prom as Beach Barbie.


Question 24 of 25
24. What brand of dog food did the cool guys try and put on Aldys, but failed? Hint


Question 25 of 25
25. Josie wrote a terrific article on her path to self discovery, "Never Been Kissed". During this valuble experience she fell in love with a man. She decided to go to the final baseball game for South Glen South and stand on the pitcher's mound and wait five minutes for Guy Perkins to come and give her her first real kiss.



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 23 2024 : Puzzlegirl2024: 19/25
Apr 15 2024 : Guest 172: 22/25

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "Never Been Kissed" is about a girl named Josie Gellar, who has never had her lips touch a boy's lips before.

Answer: false

The title refers to someone who has never really felt what a real kiss is about. A kiss where you feel all those wonderful feelings and emotions about the person that's kissing you. This movie is not about just any kiss, it's about "The Kiss".
2. What newspaper does Josie work at?

Answer: The Chicago Sun-Times

3. Josie is a journalist for the newspaper.

Answer: false

Josie is a copy editor for the Chicago Sun-Times.
4. Josie's friend at the newspaper is Justine.

Answer: false

Anita is Josie's smooth and sensual friend. Popular actress Molly Shannon plays Anita.
5. How old is Josie?

Answer: 25

Josie is twenty-five years old. She is the youngest copy editor at the Chicago Sun-Times.
6. Rigfort, the boss of the newspaper, has been known to fire his own relatives.

Answer: true

Rigfort fired his own cousin once for not doing his job properly! He's a tough guy.
7. Josie taught Gus (her boss) Spanish.

Answer: false

Josie taught Gus how to knit!
8. When Rigfort picked Josie to do an undercover expose on "My Semester in High School", she started to cry.

Answer: false

Josie was ecstatic about going undercover as a high school student. She wants to be a reporter, so this made her very happy.
9. When Rigfort gave the expose to Josie, both Gus and Anita were telling her to turn it down.

Answer: true

At first, when Josie was very excited about the expose, Anita and Gus told her not to do it. They didn't think she could handle the life of a reporter. But Josie quickly changed their minds by asking for their help and support, because that is what she has given them in the past.
10. After Rob (Josie's brother) heard the news about Josie going back to high school to do an undercover piece, he reminded her of how she was so popular in high school.

Answer: false

Josie forgot about all of the horrific things the kids did to her in high school. When Rob reminded her she got nauseous and went to go throw up in the bathroom.
11. Where does Rob work?

Answer: Tiki Post

What Rob really wants to do is play professional baseball.
12. What stopped Rob from playing professional baseball?

Answer: Mononucleosis

It was a terrible case of Mononucleosis that stopped Rob from playing baseball and this happened to be when the scouts came out.
13. Josie had to wear a sombrero for being _______ minutes late for Spanish class.

Answer: ten

After that humiliating experience she'll never be late for Spanish class again!
14. When did Josie first encounter Aldys?

Answer: sharing her book with Josie in English literature

The first time Josie encountered Aldys was in their English literature class. Josie didn't have a book, so Aldys offered to share hers.
15. Where did the cool guys hide Josie's car?

Answer: parked on the football field

Josie went outside after her first day of school only to find her car was missing. Aldys came up beside her and told her that the cool guys do this to all of the new students. She took Josie to her car, and helped Josie get it started.
16. What did Josie spill on herself in the cafeteria?

Answer: chocolate milk

Josie went to sit with the cool girls, Kirsten, Kristen and Gibby. She asked them questions for her article. They didn't really make her feel very welcome, so as she was getting up to leave, her chocolate milk spilled all over her white pants.
17. When Aldys and Josie went out that night, Aldys' little brother came with them.

Answer: false

Only one sister tagged along for the ride.
18. When Aldys was showing Josie where the cool guys hang out (The Court), who came up to the car?

Answer: Guy

Guy Perkins came over to the car. He told Aldys she wasn't welcome at The Court. After exchanging insults, Aldys just drove away.
19. What were Aldys and Josie singing while they were in the car?

Answer: Free To Be

20. At first when Josie found out that she had to become friends with the popular girls she was very excited!

Answer: false

She was actually devastated. She had had terrible experiences with popular kids in the past.
21. Rob decided to enroll at the high school Josie was at. What was one of the many things he told the cool kids, to make them like Josie?

Answer: that they used to date

Rob enrolled at South Glen South so that he could get a second chance at playing baseball, and to possibly be scouted to play professional ball. To help Josie out with her popularity status, he told the cool kids lies so that they'd like her.
22. What was Rob's high school girlfriend's name?

Answer: Tracy

23. Gibby, Kirsten and Kristen all went to the Prom as Beach Barbie.

Answer: false

Only Gibby went as Beach Barbie. Kirsten went as Evening Gown Barbie, and Kristen went as Disco Barbie!
24. What brand of dog food did the cool guys try and put on Aldys, but failed?

Answer: Alpo

As a prank to get Aldys and the rest of her gang back for ruining their Prom, the cool kids got a can of Alpo (also the name they called her), and schemed to dump it on her as she danced with Guy. Josie saw what they were about to do, and pulled Aldys out of the way and Kirsten, Kristen and Gibby got Alpoed!
25. Josie wrote a terrific article on her path to self discovery, "Never Been Kissed". During this valuble experience she fell in love with a man. She decided to go to the final baseball game for South Glen South and stand on the pitcher's mound and wait five minutes for Guy Perkins to come and give her her first real kiss.

Answer: false

It was actually Sam Coulson, her English literature teacher. After five minutes had gone by, everyone in the crowd was devastated for Josie. But it wasn't too long after that that Sam came, and they shared Josie's first real kiss!
Source: Author ginger67

This quiz was reviewed by FunTrivia editor rj211 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/24/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us