FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Fast Times at Ridgemont High  A Work of Beauty
Quiz about Fast Times at Ridgemont High  A Work of Beauty

"Fast Times at Ridgemont High" - A Work of Beauty Quiz


"Fast Times at Ridgemont High" is the defining movie for fans of early '80s teen cinema. I hope you enjoy this quiz which concentrates on details that only aficionados would know. I appreciate anyone who ventures to take it and I love you all.

A multiple-choice quiz by gretchen28. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies D-G
  8. »
  9. Fast Times at Ridgemont High

Author
gretchen28
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
328,239
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
840
Awards
Top 35% Quiz
Last 3 plays: Guest 98 (7/10), Guest 50 (5/10), Guest 136 (5/10).
- -
Question 1 of 10
1. At the mall theatre, where is the smoking section located? Hint


Question 2 of 10
2. What is the name of Mr. Vargas' science class textbook? Hint


Question 3 of 10
3. What's the secret sauce at Bronco Burger? Hint


Question 4 of 10
4. When Brad is berated by the angry customer, the customer demands $2.75 as a refund. Why is he displeased with the breakfast? Hint


Question 5 of 10
5. When Mr. Pizza Guy delivers to Mr. Hand's class, what are the toppings on the pizza he brings? Hint


Question 6 of 10
6. What is the name of Mr. Hand's history textbook? Hint


Question 7 of 10
7. While Damone is giving his famous "five point plan" to Rat using Blondie's cutout as a visual aid, what is the name of the record store where this interaction takes place? Hint


Question 8 of 10
8. When Brad is working, the guys come in without shirts. Brad gets upset. What does he say? Hint


Question 9 of 10
9. After Hamilton gets let go from All-American Burger, where does he work and what is part of their appeal? Hint


Question 10 of 10
10. When Rat gets the nerve up to talk to Stacy at Perry's Pizza, what premise does he use? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 20 2024 : Guest 98: 7/10
Jun 17 2024 : Guest 50: 5/10
Jun 10 2024 : Guest 136: 5/10
Jun 04 2024 : Guest 98: 8/10
Jun 02 2024 : Guest 70: 7/10
May 25 2024 : Guest 76: 5/10
May 23 2024 : Guest 24: 6/10
May 14 2024 : Guest 172: 4/10
May 10 2024 : Guest 71: 7/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. At the mall theatre, where is the smoking section located?

Answer: Upstairs, to the left.

Rat tears the tickets and advises every patron where the smoking section is. Who remembers the days of smoking in theatres? Not me.
2. What is the name of Mr. Vargas' science class textbook?

Answer: The World of Life

Mr. Vargas is the quirky teacher we all had. Pay close attention to his wife-- she is played by Lana Clarkson. The role of Mr. Vargas was portrayed by Vincent Schiavelli.
3. What's the secret sauce at Bronco Burger?

Answer: Ketchup and mayonnaise

Arnold divulges the secret sauce to Brad when he pleads for a job. The Whaler is mentioned when the red-headed twins try to order something that isn't deep-fried or breaded from Brad shortly before he makes the ill-fated delivery to IBM.
4. When Brad is berated by the angry customer, the customer demands $2.75 as a refund. Why is he displeased with the breakfast?

Answer: It was a little undercooked.

The customer says that his breakfast was, "a little undercooked" and demands his money back. The poster in the restaurant says "100% Guaranteed".
5. When Mr. Pizza Guy delivers to Mr. Hand's class, what are the toppings on the pizza he brings?

Answer: Double Cheese and Sausage

The most delicious pizza ever captured on film has to be this pizza. Mr. Hand accepts the delivery because Spicoli interrupts the class. Mr. Hand then says that the whole class should enjoy this pizza, inviting Hamilton, Brandt and Cornfeldt to enjoy the pizza first and to "get a good one."
6. What is the name of Mr. Hand's history textbook?

Answer: Land of Truth and Liberty

When Mr. Hand shows up later to Spicoli's room and asks if he has a copy of the textbook, Spicoli mentions he does not have it. Luckily, Mr. Hand has brought an extra edition to go over before the dance.
7. While Damone is giving his famous "five point plan" to Rat using Blondie's cutout as a visual aid, what is the name of the record store where this interaction takes place?

Answer: Licorice Pizza

Licorice Pizza was actually the name of a chain of music stores in California at the time this movie was filmed. Pacific Stereo is the name of the store where Ron Johnson works.
8. When Brad is working, the guys come in without shirts. Brad gets upset. What does he say?

Answer: No shirt, no shoes, no dice.

Brad tells the three guys that they must wear shirts while at All-American Burger. The three kids happen to be played by Anthony Edwards, Eric Stoltz and Sean Penn. Now that's a group of guys to make history.
9. After Hamilton gets let go from All-American Burger, where does he work and what is part of their appeal?

Answer: Captain Hook and the uniform

When poor Brad is humiliated because his customers don't want anything fried or breaded, he tries to go to IBM for a delivery while wearing regular clothing. His boss makes him put the hat and uniform on saying, "Part of our image, part of our appeal is that uniform. Show a little pride."
10. When Rat gets the nerve up to talk to Stacy at Perry's Pizza, what premise does he use?

Answer: What do you do with jackets that people leave here?

Sweet Mark Ratner uses the lost and found as an excuse to talk to Stacy. Then, when she brings out the box of unwanted items he says the he doesn't want to look through them. On their date while she is showing him old school photos, they realize they had Mr. Deegan as a grade school teacher. Rat and Stacy are perfect: I hope they live happily ever after.
Source: Author gretchen28

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nannanut before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Fast Times Difficult
2. Memories of Ridgemeont High Average
3. "Fast Times at Ridgemont High"-The Cast Easier
4. Fast Times... Easier
5. Fast Times At Ridgemont High Easier
6. Go Ridgemont! Average

6/24/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us