FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Fast Times At Ridgemont High
Quiz about Fast Times At Ridgemont High

Fast Times At Ridgemont High Trivia Quiz


Anyone who loves this hilarious classic should have a good time taking this quiz. Enjoy!

A multiple-choice quiz by Grassy. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies D-G
  8. »
  9. Fast Times at Ridgemont High

Author
Grassy
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
12,445
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Easy
Avg Score
13 / 15
Plays
8923
Awards
Top 35% Quiz
Last 3 plays: Guest 174 (15/15), Guest 172 (15/15), Guest 172 (15/15).
- -
Question 1 of 15
1. What was the last name of the star siblings in the movie? Hint


Question 2 of 15
2. When a student was sent to find Jeff Spicoli at the vending machine during class, what did he tell him was going on in the classroom to persuade him to come? Hint


Question 3 of 15
3. When Spicoli finally returned to class, what form of food was sticking out of the front of his jeans? Hint


Question 4 of 15
4. What is Stacy Hamilton's best friend's name? Hint


Question 5 of 15
5. What fast food restaurant does Brad Hamilton work at at the beginning of the movie, but later get fired from? Hint


Question 6 of 15
6. Who has a huge crush on Stacy through the whole movie and finally gets together with her at the very end? Hint


Question 7 of 15
7. Mr. Hand is convinced that all the kids are on/using ______ ? Hint


Question 8 of 15
8. What is the name of Linda's fiance who lives in Chicago? Hint


Question 9 of 15
9. What was Sean Penn (Spicoli) famous for wearing that was black and white checker print? Hint


Question 10 of 15
10. What sport is Spicoli's passion?

Answer: (One Word)
Question 11 of 15
11. What mess do Stacy Hamilton and Mike Damone get into? Hint


Question 12 of 15
12. What color is the famous bikini that Linda wears in Brad's well-known fantasy by the pool? Hint


Question 13 of 15
13. Where does Stacy tell Brad she needs a ride to when she lies about going to the abortion clinic? Hint


Question 14 of 15
14. What band's music is constantly played throughout the movie? Hint


Question 15 of 15
15. What famous actress does Jeff Spicoli save from drowning later on in life? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 22 2024 : Guest 174: 15/15
Jun 21 2024 : Guest 172: 15/15
Jun 21 2024 : Guest 172: 15/15
Jun 20 2024 : Guest 98: 14/15
Jun 17 2024 : Guest 50: 13/15
Jun 11 2024 : Guest 68: 12/15
Jun 10 2024 : Guest 136: 8/15
May 25 2024 : Guest 76: 13/15
May 24 2024 : Guest 104: 15/15

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What was the last name of the star siblings in the movie?

Answer: Hamilton

2. When a student was sent to find Jeff Spicoli at the vending machine during class, what did he tell him was going on in the classroom to persuade him to come?

Answer: a birthday party

3. When Spicoli finally returned to class, what form of food was sticking out of the front of his jeans?

Answer: a bagel

4. What is Stacy Hamilton's best friend's name?

Answer: Linda

5. What fast food restaurant does Brad Hamilton work at at the beginning of the movie, but later get fired from?

Answer: All American Burger

6. Who has a huge crush on Stacy through the whole movie and finally gets together with her at the very end?

Answer: Mark Ratner

7. Mr. Hand is convinced that all the kids are on/using ______ ?

Answer: dope

8. What is the name of Linda's fiance who lives in Chicago?

Answer: Doug

9. What was Sean Penn (Spicoli) famous for wearing that was black and white checker print?

Answer: shoes

10. What sport is Spicoli's passion?

Answer: surfing

11. What mess do Stacy Hamilton and Mike Damone get into?

Answer: Stacy becomes pregnant

12. What color is the famous bikini that Linda wears in Brad's well-known fantasy by the pool?

Answer: red

13. Where does Stacy tell Brad she needs a ride to when she lies about going to the abortion clinic?

Answer: bowling alley

14. What band's music is constantly played throughout the movie?

Answer: Led Zeppelin

15. What famous actress does Jeff Spicoli save from drowning later on in life?

Answer: Brooke Shields

Source: Author Grassy

This quiz was reviewed by FunTrivia editor gtho4 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/25/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us