FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Go Ridgemont
Quiz about Go Ridgemont

Go Ridgemont! Trivia Quiz


Here is a quiz for true fans of the movie "Fast Times at Ridgemont High." In my opinion one of the greatest movies ever made.

A multiple-choice quiz by Maddrox. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies D-G
  8. »
  9. Fast Times at Ridgemont High

Author
Maddrox
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
94,897
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
7625
Last 3 plays: Guest 98 (8/10), Guest 50 (6/10), Guest 68 (6/10).
- -
Question 1 of 10
1. I'll start with an easy one: which character is incorrectly matched with his/her occupation? Hint


Question 2 of 10
2. How many payments did Brad have left to make on his car? Hint


Question 3 of 10
3. What concert tickets did Charles Jefferson ask Damone about? Hint


Question 4 of 10
4. What's the secret sauce at Bronco Burger? Hint


Question 5 of 10
5. In what city did Linda's fiance live? Hint


Question 6 of 10
6. When Stacy met Ron Johnson at Perry's how old did she tell him she was? Hint


Question 7 of 10
7. Mark Ratner takes Stacy to a German restaurant on their date. What does he order for the both of them? Hint


Question 8 of 10
8. When "Fast Times" was originally rated, what rating was it given? Hint


Question 9 of 10
9. How much money did Stacy ask Damone for to cover half of her abortion? Hint


Question 10 of 10
10. By the end of the movie which event does NOT happen? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 20 2024 : Guest 98: 8/10
Jun 17 2024 : Guest 50: 6/10
Jun 11 2024 : Guest 68: 6/10
Jun 10 2024 : Guest 136: 5/10
Jun 04 2024 : Guest 98: 7/10
Jun 02 2024 : Guest 70: 10/10
May 24 2024 : Guest 104: 7/10
May 24 2024 : Guest 71: 7/10
May 14 2024 : Guest 172: 3/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. I'll start with an easy one: which character is incorrectly matched with his/her occupation?

Answer: Spiccoli/Drug Dealer

Spiccoli never actually held a job throughout the movie. "All I need's some tasty waves, a cool buzz, and I'm fine."
2. How many payments did Brad have left to make on his car?

Answer: 6

"Six more payments gentlemen, and this beautiful, blue, four-door, luxury sedan is all mine."
3. What concert tickets did Charles Jefferson ask Damone about?

Answer: Earth Wind and Fire

He was planning on taking his little brother, how sweet!
4. What's the secret sauce at Bronco Burger?

Answer: Ketchup and Mayonnaise

Thousand Island Dressing was the secret sauce at All American Burger.
5. In what city did Linda's fiance live?

Answer: Chicago

The infamous Doug. He is never seen throughout the movie.
6. When Stacy met Ron Johnson at Perry's how old did she tell him she was?

Answer: 19

He asked her out on a date and took her to "the point." What a sleaze!
7. Mark Ratner takes Stacy to a German restaurant on their date. What does he order for the both of them?

Answer: Knockwurst

Poor Mark, he forgot his wallet and had to stall for time while waiting for Damone to bring it to him.
8. When "Fast Times" was originally rated, what rating was it given?

Answer: X

The scene showing frontal male nudity was removed and it was dropped down to R.
9. How much money did Stacy ask Damone for to cover half of her abortion?

Answer: $75

She asked him for $75 and a ride to the clinic. He didn't come through on either.
10. By the end of the movie which event does NOT happen?

Answer: Spiccoli gets busted with marijuana

In the end of the movie we learn that Spiccoli saves Brooke Shields from drowning. Damone is actually the one who got busted, but it was for scalping Ozzy Osbourne tickets.
Source: Author Maddrox

This quiz was reviewed by FunTrivia editor rj211 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/24/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us