FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Footloose
Quiz about Footloose

Footloose Quiz Challenge - How Much Do You Know? | Movies


I love 'Footloose' and if you do too then this quiz should be a cinch!

A multiple-choice quiz by molldoll. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies D-G
  8. »
  9. Footloose

Author
molldoll
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
125,125
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
6007
Last 3 plays: Guest 134 (9/10), Guest 208 (7/10), Guest 72 (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. Where did Ren live before moving to Beaumont? Hint


Question 2 of 10
2. Where does Ren get a job? Hint


Question 3 of 10
3. What are Ren's cousins' names? Hint


Question 4 of 10
4. What is the name of the place Ariel and her friends go to get something to eat? Hint


Question 5 of 10
5. What secret place does Ariel take Ren to? Hint


Question 6 of 10
6. Name the kid who puts a joint in Ren's shirt pocket. Hint


Question 7 of 10
7. What song does the music box that Ariel gives to Ren play? Hint


Question 8 of 10
8. Ariel had a brother who was killed in a car accident. What was his name? Hint


Question 9 of 10
9. In what town does the senior prom take place? Hint


Question 10 of 10
10. Finish this sentence said by Ariel: "My daddy hates me wearing these ______." Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Apr 11 2024 : Guest 134: 9/10
Apr 03 2024 : Guest 208: 7/10
Mar 31 2024 : Guest 72: 10/10
Mar 16 2024 : Guest 64: 5/10
Mar 07 2024 : angostura: 10/10
Mar 03 2024 : Guest 71: 8/10
Mar 02 2024 : Guest 68: 8/10
Feb 27 2024 : Guest 51: 6/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Where did Ren live before moving to Beaumont?

Answer: Chicago

Ren tells Willard about a club in Chicago that he went to while he was still living there.
2. Where does Ren get a job?

Answer: Beamis Mill

His boss, Andy, didn't really think he would do a good job, but he gave him a chance. Andy ended up being a good friend to Ren.
3. What are Ren's cousins' names?

Answer: Amy and Sarah

Amy thought he was a total fox and wanted to take him a potato.
4. What is the name of the place Ariel and her friends go to get something to eat?

Answer: Hi-Spot

You can see the sign on the building at one point (maybe more). The girls leave right after church on Sunday morning but don't get there until after dark. Must be pretty far away.
5. What secret place does Ariel take Ren to?

Answer: The Yearbook

That's the place where all the kids write song lyrics, parts of books they aren't supposed to read, and just some stuff that gets made up.
6. Name the kid who puts a joint in Ren's shirt pocket.

Answer: Rich

The teacher sees Ren with it in his hand as Ren is trying to give it back. Ren runs and flushes it down the toilet.
7. What song does the music box that Ariel gives to Ren play?

Answer: Almost Paradise

"Almost Paradise" was sung by Ann Wilson and Mike Reno. I loved that song!
8. Ariel had a brother who was killed in a car accident. What was his name?

Answer: Bobby

Rusty thinks Bobby looked like Warren Beatty only taller.
9. In what town does the senior prom take place?

Answer: Basin

Andy points out that Basin runs right up to the rail road tracks by Ren's job. The Beaumont fire trucks can't cross the tracks so Andy figures the Beaumont police can't either.
10. Finish this sentence said by Ariel: "My daddy hates me wearing these ______."

Answer: boots

She is talking about her red boots. She puts them on after she and Chuck have some alone time out in the woods.
Source: Author molldoll

This quiz was reviewed by FunTrivia editor rj211 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/21/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us