FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Frequency The Movie
Quiz about Frequency The Movie

'Frequency' (The Movie) Trivia Quiz


This quiz is pretty easy if you have watched this movie a couple times.

A multiple-choice quiz by Lindale. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies D-G
  8. »
  9. Frequency

Author
Lindale
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
50,638
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
2713
Last 3 plays: Guest 24 (9/10), Guest 172 (7/10), Guest 51 (9/10).
- -
Question 1 of 10
1. What is the name of the character played by Jim Caviezel? Hint


Question 2 of 10
2. What is John Sullivan's lifelong best friend's name? Hint


Question 3 of 10
3. What type of radio does John talk to his father (Frank) on?

Answer: (Two Words)
Question 4 of 10
4. What is the name of the warehouse where Frank 'dies'? Hint


Question 5 of 10
5. According to the movie, who hits the RBI single to win the game in game two of the world series for the Mets?

Answer: (Two Words (Put first and last names))
Question 6 of 10
6. What is the nickname of the murderer that went around killing nurses back when John was a boy? Hint


Question 7 of 10
7. What is the real name of the Nightingale Murderer? Hint


Question 8 of 10
8. Where does Frank find the jewelry that the Nightingale Murderer hid in his apartment? Hint


Question 9 of 10
9. In what stock did old John tell young Gordy to invest? Hint


Question 10 of 10
10. What game are all the friends and family playing at the very end of the movie? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 03 2024 : Guest 24: 9/10
May 24 2024 : Guest 172: 7/10
Apr 19 2024 : Guest 51: 9/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is the name of the character played by Jim Caviezel?

Answer: John Sullivan

John is the main character who finds out how to communicate to his father that died a long time ago.
2. What is John Sullivan's lifelong best friend's name?

Answer: Gordo

Gordo is his best friend who lived next door to John while they were kids. He helps John talk to his father by setting up the radio.
3. What type of radio does John talk to his father (Frank) on?

Answer: Hamm Radio

John talks to his dad on his old Hamm Radio that his dad owned while he was a kid.
4. What is the name of the warehouse where Frank 'dies'?

Answer: Buxton Warehouse

John warns his dad that he will die in the Buxton Warehouse fire. It makes Frank take a different direction and he follows his instinct to safety.
5. According to the movie, who hits the RBI single to win the game in game two of the world series for the Mets?

Answer: Al Weis

John tells his father what happens in game 2 so he can prove that he really is his son in the future.
6. What is the nickname of the murderer that went around killing nurses back when John was a boy?

Answer: The Nightingale Murderer

John tries to get his dad to find the murderer in the past, but when he tries to it changes history. The Nightingale Murderer goes after his mom instead.
7. What is the real name of the Nightingale Murderer?

Answer: Jack Shepard

John figures this out when he goes to Jack's parents' house. Jack's dad tells him that someone mysteriously killed his wife (who was a nurse).
8. Where does Frank find the jewelry that the Nightingale Murderer hid in his apartment?

Answer: Behind the air vent

Frank finds it after he escapes from the police station. He goes to Jack's house and looks for some clues.
9. In what stock did old John tell young Gordy to invest?

Answer: Yahoo

He told him to invest in Yahoo because the Gordy in his time is always complaining about how rich the people are that did.
10. What game are all the friends and family playing at the very end of the movie?

Answer: Softball

They are playing softball with the whole family and Gordy (who managed to get rich from Yahoo).
Source: Author Lindale

This quiz was reviewed by FunTrivia editor rj211 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Frequency Easier
2. "Frequency" and the Sullivans Average
3. 'Frequency' 101 Average

6/18/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us