FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about James Garner Movies
Quiz about James Garner Movies

James Garner Movies Trivia Quiz


Always charming and easygoing, Maverick made a fair share of movies.

A multiple-choice quiz by robert362. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. People Themed E-K
  8. »
  9. James Garner

Author
robert362
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
36,978
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
824
Last 3 plays: Guest 174 (8/10), Guest 12 (5/10), Guest 188 (6/10).
- -
Question 1 of 10
1. Garner's favorite role was in 'The Americanization of Emily'. Who played Emily? Hint


Question 2 of 10
2. In '36 Hours', Garner is the victim of a Nazi hoax. What was the hoax? Hint


Question 3 of 10
3. In 'The Wheeler Dealers', Garner engaged in light comedy. Who was his co-star? Hint


Question 4 of 10
4. In 'My Fellow Americans', Garner plays this role. Hint


Question 5 of 10
5. 'Cash McCall' is a romance. Who plays Garner's romantic interest? Hint


Question 6 of 10
6. Garner starred in the title role of 'Marlowe'. Who created the character? Hint


Question 7 of 10
7. Garner also starred in 'Boys Night Out'. Who was his co-star? Hint


Question 8 of 10
8. In 'The Great Escape', what happens to the Garner character? Hint


Question 9 of 10
9. Which actor was NOT in 'Victor, Victoria' with Garner? Hint


Question 10 of 10
10. Which is NOT a James Garner movie? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Feb 02 2024 : Guest 174: 8/10
Jan 16 2024 : Guest 12: 5/10
Jan 11 2024 : Guest 188: 6/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Garner's favorite role was in 'The Americanization of Emily'. Who played Emily?

Answer: Julie Andrews

His favorite - not mine
2. In '36 Hours', Garner is the victim of a Nazi hoax. What was the hoax?

Answer: They tried to convince him that it was later than it really was

Clever idea. Rod Taylor as a bad guy.
3. In 'The Wheeler Dealers', Garner engaged in light comedy. Who was his co-star?

Answer: Lee Remick

Very light stuff
4. In 'My Fellow Americans', Garner plays this role.

Answer: Former President

With Jack Lemmon
5. 'Cash McCall' is a romance. Who plays Garner's romantic interest?

Answer: Natalie Wood

Not too bad
6. Garner starred in the title role of 'Marlowe'. Who created the character?

Answer: Raymond Chandler

A detective before the Rockford days
7. Garner also starred in 'Boys Night Out'. Who was his co-star?

Answer: Kim Novak

okay
8. In 'The Great Escape', what happens to the Garner character?

Answer: Airplane crash

Excellent movie. His best?
9. Which actor was NOT in 'Victor, Victoria' with Garner?

Answer: Jill St. John

Another good one
10. Which is NOT a James Garner movie?

Answer: The Stalking Moon

'Moon' is a Gregory Peck movie.'Buddwing' was based on an Evan Hunter novel - it was a terrible movie. 'Sheriff' and 'Gunfighter' were light comedies.
Source: Author robert362

This quiz was reviewed by FunTrivia editor rj211 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. James Garner's Flicks Average
2. Zac Attack! Easier
3. Jason Isaacs Average

2/23/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us