FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Jason Isaacs
Quiz about Jason Isaacs

Jason Isaacs Trivia Quiz


This versatile English actor with the beautiful eyes has played a wide range of characters. Did I mention his beautiful eyes?

A multiple-choice quiz by Polaris101. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Something in Common
  8. »
  9. People Themed E-K

Author
Polaris101
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
163,261
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
380
- -
Question 1 of 10
1. In what movie did Jason Isaacs play the character of Father Richard Smythe? Hint


Question 2 of 10
2. In which movie does Jason Isaacs appear with Jackie Chan? Hint


Question 3 of 10
3. Jason Isaacs appears in "Dragonheart".


Question 4 of 10
4. Jason Isaacs plays Colonel Tavington in "The Patriot". What is his first name? Hint


Question 5 of 10
5. What was Jason Isaacs' feature film debut? Hint


Question 6 of 10
6. What role did Jason Isaacs play in "Black Hawk Down"? Hint


Question 7 of 10
7. Jason Isaacs plays a drag queen in "Sweet November".


Question 8 of 10
8. Who was NOT one of Jason Isaacs' co-stars in "Event Horizon"? Hint


Question 9 of 10
9. Whose father does Jason Isaacs play in "Harry Potter and the Chamber of Secrets"? Hint


Question 10 of 10
10. What role did Jason Isaacs play in "Pearl Harbor"? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. In what movie did Jason Isaacs play the character of Father Richard Smythe?

Answer: The End of the Affair

"The End of the Affair" stars Ralph Fiennes, Julianne Moore and Stephen Rea.
2. In which movie does Jason Isaacs appear with Jackie Chan?

Answer: The Tuxedo

Jason plays Clark Devlin, chauffeur Jackie Chan's boss.
3. Jason Isaacs appears in "Dragonheart".

Answer: True

Jason Isaacs plays Lord Felton in this 1996 movie, which stars Dennis Quaid, David Thewlis and Pete Postlethwaite.
4. Jason Isaacs plays Colonel Tavington in "The Patriot". What is his first name?

Answer: William

Col. William Tavington is the brutal British soldier who kills two of Benjamin Martin's (Mel Gibson) sons.
5. What was Jason Isaacs' feature film debut?

Answer: The Tall Guy

"The Tall Guy" was released in 1989, and stars Jeff Goldblum, Rowan Atkinson and Emma Thompson. Jason plays Doctor #2.
6. What role did Jason Isaacs play in "Black Hawk Down"?

Answer: Capt. Mike Steele

"Black Hawk Down" stars Josh Hartnett, William Fichtner (SFC Jeff Sanderson) and Tom Sizemore (Lt. Col. Danny McKnight).
7. Jason Isaacs plays a drag queen in "Sweet November".

Answer: True

Yes, that's him. "Sweet November" stars Charlize Theron and Keanu Reeves. Jason Isaacs plays Chaz.
8. Who was NOT one of Jason Isaacs' co-stars in "Event Horizon"?

Answer: Peter Stormare

Jason Isaacs and Peter Stormare appeared in "Armageddon", "The Tuxedo" and "Windtalkers" together, but not in "Event Horizon".
9. Whose father does Jason Isaacs play in "Harry Potter and the Chamber of Secrets"?

Answer: Draco Malfoy

Jason Isaacs plays Lucius Malfoy. Long, blonde hair is very becoming on him.
10. What role did Jason Isaacs play in "Pearl Harbor"?

Answer: None of them

He wasn't in "Pearl Harbor". Jason Isaacs played Col. Mekum in "Soldier", and Maj. Mellitz in "Windtalkers". In "Pearl Harbor", Lt. Billy Thompson was played by William Lee Scott.
Source: Author Polaris101

This quiz was reviewed by FunTrivia editor skunkee before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Zac Attack! Easier
2. This Might "Movie" You to Tears Very Easy
3. Movie Duos Very Easy
4. Eponymous Movie Titles Very Easy
5. Plot It Out: Movie MacGuffins Very Easy
6. Step On It, They're Getting Away! Very Easy
7. Dial-a-Friend Very Easy
8. Memorable Big Screen Couples Very Easy
9. Reel Love Very Easy
10. Filmed in Utah Very Easy
11. You're My Hero! Easier
12. Zoom Zoom: Catch That Movie! Easier

6/23/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us