FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about James Garners Flicks
Quiz about James Garners Flicks

James Garner's Flicks Trivia Quiz


Can you figure out the James Garner movie just by the names of his co-stars? Good luck!

A multiple-choice quiz by laughinggirl. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. People Themed E-K
  8. »
  9. James Garner

Author
laughinggirl
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
120,668
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
725
Last 3 plays: Guest 174 (10/10), Guest 174 (7/10), Guest 12 (6/10).
- -
Question 1 of 10
1. Clint Eastwood, Donald Sutherland, and Tommy Lee Jones starred with James Garner in what action movie? Hint


Question 2 of 10
2. What chick flick starred Garner with Ashley Judd, Ellen Burstyn, Sandra Bullock, and Maggie Smith? Hint


Question 3 of 10
3. What western starred Garner with help from Suzanne Pleshette, Harry Morgan, Jack Elam and Joan Blondell? Hint


Question 4 of 10
4. Garner starred in a 1960s drama with Steve McQueen, Charles Bronson, and James Coburn. What was the name of that movie? Hint


Question 5 of 10
5. Garner starred in a romance with Sally Field, Corey Haim, and Brian Kerwin. What movie was that? Hint


Question 6 of 10
6. This western comedy starred Garner with Mel Gibson and Jodie Foster. Hint


Question 7 of 10
7. Julie Andrews, Lesley Ann Warren, and Robert Preston starred with Garner in what movie? Hint


Question 8 of 10
8. What comedy starred Sela Ward, Jack Lemmon, Lauren Bacall and Dan Ackroyd with Garner?

Answer: (Three Words: All hail the chief!)
Question 9 of 10
9. Garner, Leonard Nimoy, Michael J. Fox, John Mahoney, and Claudia Christian all lent their voices to which movie? Hint


Question 10 of 10
10. James Woods, Gary Sinise, and JoBeth Williams starred in what television movie with Garner? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Feb 16 2024 : Guest 174: 10/10
Feb 02 2024 : Guest 174: 7/10
Jan 16 2024 : Guest 12: 6/10
Jan 11 2024 : Guest 188: 5/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Clint Eastwood, Donald Sutherland, and Tommy Lee Jones starred with James Garner in what action movie?

Answer: Space Cowboys

James Garner, Tommy Lee Jones, Clint Eastwood and Donald Sutherland acted together in "Space Cowboys". Eastwood also produced and directed the movie. Coincidentally, in "Streets of Laredo" Garner played the role of Woodrow Call, a character that Tommy Lee Jones played in "Lonesome Dove".
2. What chick flick starred Garner with Ashley Judd, Ellen Burstyn, Sandra Bullock, and Maggie Smith?

Answer: Divine Secrets of the Ya-Ya Sisterhood

Though not a starring role for Garner, he was superb as Ellen Burstyn's long-suffering husband.
3. What western starred Garner with help from Suzanne Pleshette, Harry Morgan, Jack Elam and Joan Blondell?

Answer: Support Your Local Gunfighter

Released in 1971, "Support Your Local Gunfighter" was a western parody and a sequel to "Support Your Local Sheriff".
4. Garner starred in a 1960s drama with Steve McQueen, Charles Bronson, and James Coburn. What was the name of that movie?

Answer: The Great Escape

Garner played Hendley "the scrounger" in this great movie. "The Great Escape", released in 1963, is about British, American, and Australian officers in a German POW camp during WWII. It details their plans at escape, and the consequences because of it. McQueen, Bronson, and Coburn had also starred together in "The Magnificent Seven" (1960). An interesting observation, Coburn and Bronson were both killed in "The Magnificent Seven" and, amazingly, their characters were among the few who managed to escape in "The Great Escape". On the flip side, McQueen lived in "The Magnificent Seven" but the "Cooler King" ended up back in the pow camp in "The Great Escape". Both movies were directed by John Sturgess.
5. Garner starred in a romance with Sally Field, Corey Haim, and Brian Kerwin. What movie was that?

Answer: Murphy's Romance

Sally Field and Garner starred in this 1985 romantic comedy. The scene where Garner confronts the sheriff about the many tickets he has from parking in a no-parking zone is great!
6. This western comedy starred Garner with Mel Gibson and Jodie Foster.

Answer: Maverick

Garner starred as Bret Maverick in the television series "Maverick" from 1957 to 1959. In the early 1980s he also starred in two television movies based on the character. In the 1994 film, he starred as Maverick's father. Nice turnabout...
7. Julie Andrews, Lesley Ann Warren, and Robert Preston starred with Garner in what movie?

Answer: Victor/Victoria

Blake Edwards' 1982 comedy is great! For those of you in the dark, Julie Andrews plays a female soprano playing a man playing a woman... a little confusing, I know! Garner plays a mafia lord in this movie set in the 1930s.
8. What comedy starred Sela Ward, Jack Lemmon, Lauren Bacall and Dan Ackroyd with Garner?

Answer: My Fellow Americans

In this 1996 movie, Lemmon and Garner, both former presidents, have to unite when they become targets in an assassination plot.
9. Garner, Leonard Nimoy, Michael J. Fox, John Mahoney, and Claudia Christian all lent their voices to which movie?

Answer: Atlantis: The Lost Empire

Though he was never "seen" on camera, Garner lent his voice to this Disney movie as Commander Lyle Tiberius Rourke in 2001.
10. James Woods, Gary Sinise, and JoBeth Williams starred in what television movie with Garner?

Answer: My Name is Bill W.

"My Name is Bill W." was released in 1989, and features James Woods as a stockbroker during the 1920s.
Source: Author laughinggirl

This quiz was reviewed by FunTrivia editor LadyCaitriona before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. James Garner Movies Average
2. Jason Isaacs Average
3. Zac Attack! Easier

2/23/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us