FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Just Like Heaven
Quiz about Just Like Heaven

Movies Quiz: Just Like Heaven | 10 Questions


I've seen this movie twice and loved it both times!

A multiple-choice quiz by Callie415. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies H-K
  8. »
  9. Just Like Heaven

Author
Callie415
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
232,932
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
9 / 10
Plays
2089
Awards
Top 35% Quiz
Last 3 plays: Guest 66 (9/10), LancYorkYank (10/10), Guest 149 (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. Who plays Elizabeth? Hint


Question 2 of 10
2. Who plays David? Hint


Question 3 of 10
3. What happens to Elizabeth to put her in a coma? Hint


Question 4 of 10
4. David finds Elizabeth's apartment to rent in the newspaper.


Question 5 of 10
5. David helps save the man in the restaurant, because he is a doctor.


Question 6 of 10
6. What does Elizabeth's sister Abby do, when David tells her he can see and talk to Elizabeth's spirit? Hint


Question 7 of 10
7. In what California city does the movie take place? Hint


Question 8 of 10
8. Who works in the bookstore? Hint


Question 9 of 10
9. What is David trying to do when Elizabeth jumps into his body and makes him act funny? Hint


Question 10 of 10
10. Does Elizabeth wake up from her coma?



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 24 2024 : Guest 66: 9/10
May 06 2024 : LancYorkYank: 10/10
Apr 28 2024 : Guest 149: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who plays Elizabeth?

Answer: Reese Witherspoon

Elizabeth is a doctor who is very dedicated to her job. She is injured very badly in a car accident, leaving her in a coma for the majority of the movie. Reese Witherspoon has also starred in "Pleasantville" with Tobey Maguire and "Walk the Line" with Joaquin Phoenix.
2. Who plays David?

Answer: Mark Ruffalo

David moves into Elizabeth's apartment while she is in a coma, and he meets her spirit while living there. He helps her find out who she is and what happened to her. He ends up falling in love with her. Mark Ruffalo has also starred in "Rumor Has It" with Jennifer Aniston.
3. What happens to Elizabeth to put her in a coma?

Answer: car crash

After working very long hours at the hospital, Elizabeth is on her way to her sister's house for a blind date. She crashes head on with a truck, leaving her in a coma, and her spirt hovering between heaven and earth.
4. David finds Elizabeth's apartment to rent in the newspaper.

Answer: False

After he and his realtor have looked at many apartments, they are standing outside. A piece of paper blowing in the wind blows against his pants and after he takes it off twice, he looks at it. It is an ad for the apartment.
5. David helps save the man in the restaurant, because he is a doctor.

Answer: False

Elizabeth is a doctor, and she starts to remember what to do and tells David how to do the procedure. She corrects him when he gets it wrong. The other people in the restaurant think he is strange because while he is talking to Elizabeth's spirit, he appears to be talking to himself.
6. What does Elizabeth's sister Abby do, when David tells her he can see and talk to Elizabeth's spirit?

Answer: She grabs a knife.

She takes her children into their room, then she pulls the knife and threatens him. One of her daughters appears to be able to see Elizabeth, because she shares her tea and cookies with her.
7. In what California city does the movie take place?

Answer: San Francisco

The the public trams and the Golden Gate Bridge are very good clues that San Francisco is the location.
8. Who works in the bookstore?

Answer: Darryl

Darryl is played by John Heder. He works in an occult bookstore, and becomes a friend to David when he tells him about talking to a ghost. John Heder is best known for his role of Napoleon Dynamite. Jack was David's friend who helped him try to steal Elizabeth's body at the hospital.
9. What is David trying to do when Elizabeth jumps into his body and makes him act funny?

Answer: He is having a drink.

He is trying to drink his problems away and she humiliates him in front of a crowd of people at the bar. He later yells at her about this.
10. Does Elizabeth wake up from her coma?

Answer: Yes

Yes she does. Initially she can't remember him or anything that happened while she was in her coma. She finally begins to remember him as the movie finishes.
Source: Author Callie415

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nannanut before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Just Like Heaven Easier
2. Just Like Heaven Easier
3. Just Like Heaven Average

6/20/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us