FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Just Like Heaven
Quiz about Just Like Heaven

Just Like Heaven Multiple Choice Quiz | Movies


I love this film, so here is a quiz about it!

A multiple-choice quiz by JuliaJam. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies H-K
  8. »
  9. Just Like Heaven

Author
JuliaJam
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
246,729
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
2698
Last 3 plays: Guest 66 (5/10), goodreporter (9/10), Guest 149 (9/10).
- -
Question 1 of 10
1. Which of Elizabeth's co-workers wants the attending position? Hint


Question 2 of 10
2. What part of furniture has to be good in David's apartment? Hint


Question 3 of 10
3. When Elizabeth comes back as a ghost, what does she have to look at to remember her name? Hint


Question 4 of 10
4. What is the librarian called, who helps David try to get rid of Elizabeth (as a ghost)? Hint


Question 5 of 10
5. What restaurant did Elizabeth always want to eat in? Hint


Question 6 of 10
6. What happened to David's wife? Hint


Question 7 of 10
7. Which of Elizabeth's nieces gives Elizabeth a cookie and asks if she was coming back for tea when David went to Abbie's house? Hint


Question 8 of 10
8. In the picture of Elizabeth and Abbie, what were they celebrating? Hint


Question 9 of 10
9. Catrina has a tattoo and it says something in three different languages. What does it say? Hint


Question 10 of 10
10. Which actress plays the main role, Elizabeth? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 24 2024 : Guest 66: 5/10
May 13 2024 : goodreporter: 9/10
Apr 28 2024 : Guest 149: 9/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which of Elizabeth's co-workers wants the attending position?

Answer: Bret

Bret doesn't like Elizabeth, which makes him want to beat her even more; he doesn't care about anything except himself. When Elizabeth is a ghost and she explores the hospital, she sees that Bret is on the phone and talking about an iPod while people are injured or dying. Elizabeth gets it, but when she is in the car crash, Bret gets her job.
2. What part of furniture has to be good in David's apartment?

Answer: Couch

In every apartment David looks at, he always mentions something about a couch. He looks at three apartments before finding Elizabeth's sublet. The first thing he says about this sublet is, "It's a good couch". He says this as he sits on the red couch.
3. When Elizabeth comes back as a ghost, what does she have to look at to remember her name?

Answer: A Mug

David says that she might be dead. He asks her name and she has to look at the mug with 'Elizabeth' on it to remember.
4. What is the librarian called, who helps David try to get rid of Elizabeth (as a ghost)?

Answer: Darryl

Darryl is a mad librarian who can sense the 'spirit' as he calls it. He is played by Jon Heder.
5. What restaurant did Elizabeth always want to eat in?

Answer: Moose's

This is the scene where David saves a life for the first time, with Elizabeth's help. A man in the restaurant crashes into a waiter's tray. David then follows Elizabeth's instructions, makes an incision with a knife and manages to get the man breathing again. Outside, he notices that he has blood on his hands, and he faints.
6. What happened to David's wife?

Answer: She died of a brain hemorrhage.

You find this out when they are on the roof of the apartment. It happened 2 years previous; her name was Laura and she had a hemorrhage.
7. Which of Elizabeth's nieces gives Elizabeth a cookie and asks if she was coming back for tea when David went to Abbie's house?

Answer: Lily

When David goes to Abbie's house to ask her not to take Elizabeth off the life support, the children ask him to a tea party. Lily gives Elizabeth tea and a cookie. Then when David had gone, Lily asks when Aunty Elizabeth will come back for more tea.
8. In the picture of Elizabeth and Abbie, what were they celebrating?

Answer: Elizabeth failing her MCATs

Elizabeth told her sister Abbie that she had failed her MCATs. Abbie said that she shouldn't retake the test, but she should burn her scores and drink lots of Margaritas.
9. Catrina has a tattoo and it says something in three different languages. What does it say?

Answer: All Aboard

Elizabeth comes back and sees that she is in the apartment. She pokes her head through the door to see what she looks like for David. Obviously, Catrina can't see her.
10. Which actress plays the main role, Elizabeth?

Answer: Reese Witherspoon

Reese Witherspoon plays Elizabeth and Mark Ruffalo plays David. Reese Witherspoon has won an Oscar for Best Actress, for her role in "Walk The Line".
Source: Author JuliaJam

This quiz was reviewed by FunTrivia editor skunkee before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Just Like Heaven Easier
2. Just Like Heaven Easier
3. Just Like Heaven Easier

6/20/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us