FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Just Like Heaven
Quiz about Just Like Heaven

10 Question Movie Quiz: Just Like Heaven | Movies


"Just Like Heaven" is my most favorite movie of all times. I've watched it SO many times, it's crazy. If you also love this movie, you'll love this quiz! Test your "Just Like Heaven" knowledge!

A multiple-choice quiz by kharkiv. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies H-K
  8. »
  9. Just Like Heaven

Author
kharkiv
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
242,293
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
9 / 10
Plays
5503
Awards
Top 20% Quiz
Last 3 plays: Guest 66 (8/10), Guest 149 (10/10), Guest 99 (8/10).
- -
Question 1 of 10
1. What was Elizabeth doing when she got into the car accident? Hint


Question 2 of 10
2. What happened to Elizabeth as a result of the accident? Hint


Question 3 of 10
3. Why did David drink so much? Hint


Question 4 of 10
4. What event brought David and Elizabeth to the hospital, where they found Elizabeth's body in a coma? Hint


Question 5 of 10
5. What did the doctors want to do with Elizabeth? Hint


Question 6 of 10
6. Who else could "see" Elizabeth? Hint


Question 7 of 10
7. What did David finally decide to do so that Elizabeth wouldn't be taken off of life support? Hint


Question 8 of 10
8. What happened while David was stealing Elizabeth's body? Hint


Question 9 of 10
9. Did Elizabeth ever recognize and remember David? Hint


Question 10 of 10
10. What actress played Elizabeth? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 24 2024 : Guest 66: 8/10
Apr 28 2024 : Guest 149: 10/10
Apr 25 2024 : Guest 99: 8/10
Mar 30 2024 : Guest 172: 10/10
Mar 28 2024 : Guest 75: 7/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What was Elizabeth doing when she got into the car accident?

Answer: Turning up the volume on her radio

Elizabeth was talking on her cell to her sister. As she put it down, she bent down to change the radio station and crashed into a truck (we didn't see the impact). This was in the very beginning of the movie.
2. What happened to Elizabeth as a result of the accident?

Answer: She was trapped in a coma.

Elizabeth was trapped in a deadly coma. Her spirit came to David, the person who moved into her old apartment. David was the only adult who could see her.
3. Why did David drink so much?

Answer: His wife had died.

David's wife had unexpectedly died and that made him turn to drinking. Elizabeth made David stop and brought him to his senses again. As Elizabeth helped David overcome his grief, they became more and more attracted to each other.
4. What event brought David and Elizabeth to the hospital, where they found Elizabeth's body in a coma?

Answer: David saved a life.

David and Elizabeth walked into a restaurant, where Elizabeth had always wanted to eat, when a man fainted. Elizabeth directed David with what to do and David saved the man's life. That's when Elizabeth remembered that she used to be a doctor. Elizabeth and David went to the hospital, where Elizabeth found her own body trapped in a coma.
5. What did the doctors want to do with Elizabeth?

Answer: Take her off of the machines (let her die)

The doctors needed approval from Elizabeth's sister before they took Elizabeth off from the life support. Elizabeth had always said that she was against prolonging life but the doctors still wanted to have Elizabeth's sister's signature before they "pulled the plug". She signed the papers.
6. Who else could "see" Elizabeth?

Answer: Elizabeth's sister's daughter

The five year old daughter of Elizabeth's sister (her niece) could see Elizabeth but, of course, nobody believed her. We found this out when David went to Elizabeth's sister's house, to talk to her about not "pulling the plug" on Elizabeth.
7. What did David finally decide to do so that Elizabeth wouldn't be taken off of life support?

Answer: Steal Elizabeth's body

David decided to steal Elizabeth's body to save time. He got his friend to help him. The whole stealing went completely wrong. The doctors came 15 minutes early, just as David was about to steal Elizabeth's body. David knocked out the main doctor and while the doctor was recovering, David and his friend ran out of the room with Elizabeth's body on a stretcher.

However, the doctor quickly recovered and paged the hospital security. For a minute or so, the security chased after David, his friend, and the stretcher carrying Elizabeth's body.
8. What happened while David was stealing Elizabeth's body?

Answer: Elizabeth lost her life support.

Elizabeth lost her life support and started dying. David was captured by the police. But David broke free and kissed Elizabeth. Suddenly, her heart monitor began beeping again and she woke up from her coma. However, she didn't remember David. Many viewers thought the movie was going to end at this point, but of course, it didn't.
9. Did Elizabeth ever recognize and remember David?

Answer: Yes, in her roof garden that David planted

Elizabeth came back to her house and felt that something was not right. She went up on her roof where David had planted a garden for her. At first, she didn't recognize David but when he touched her hand to give her the keys back she remembered and they kissed. End of movie.
10. What actress played Elizabeth?

Answer: Reese Witherspoon

Reese Witherspoon is a successful actress in Hollywood today. She starred in "Sweet Home Alabama", and also played Johnny Cash's girlfriend in the recent movie, "Walk the Line". I hope you liked my quiz!
Source: Author kharkiv

This quiz was reviewed by FunTrivia editor skunkee before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Just Like Heaven Easier
2. Just Like Heaven Easier
3. Just Like Heaven Average

5/25/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us