FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Just Like Heaven
Quiz about Just Like Heaven

10 Easy Questions about Just Like Heaven


This great romantic comedy, starring Reese Witherspoon, reminds us that there is such thing as being truly connected to another person!

A multiple-choice quiz by bzyquinn. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies H-K
  8. »
  9. Just Like Heaven

Author
bzyquinn
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
227,608
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
8 / 10
Plays
2963
Last 3 plays: Guest 66 (9/10), Guest 149 (9/10), Guest 172 (9/10).
- -
Question 1 of 10
1. This movie stars Reese Witherspoon and a handsome actor who we have seen in a few big hits in the last few years. What is his name? Hint


Question 2 of 10
2. The character David is in a slump, where he drinks beer and watches tv a lot. Why is this? Hint


Question 3 of 10
3. What is the nickname that David starts calling Reese Witherspoon's character? Hint


Question 4 of 10
4. What is the name of Jon Heder's character in this movie? Hint


Question 5 of 10
5. What does Reese's character say stained her pillow, in order to convince David that she is in fact real and did once live in the apartment? Hint


Question 6 of 10
6. Where is it that Reese's character starts to remember who she is or was? Hint


Question 7 of 10
7. What does David say is his relationship to Elizabeth, when inquiring with the hospital staff about her wherabouts and status? Hint


Question 8 of 10
8. Elizabeth finds the missing picture at her bedside in the hospital. What was she celebrating in the picture with her sister? Hint


Question 9 of 10
9. Who helps David steal Elizabeth's body from the hospital, in an attempt to save her? Hint


Question 10 of 10
10. What happens that seems to bring Elizabeth back to life? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 24 2024 : Guest 66: 9/10
Apr 28 2024 : Guest 149: 9/10
Mar 31 2024 : Guest 172: 9/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. This movie stars Reese Witherspoon and a handsome actor who we have seen in a few big hits in the last few years. What is his name?

Answer: Mark Ruffalo

Mark Ruffalo began his career in theater and has hit the big screen with great movies like "13 Going on Thirty", and "Rumor Has It".
2. The character David is in a slump, where he drinks beer and watches tv a lot. Why is this?

Answer: His wife died two years previously.

David's wife died from a cerebral hemorrage and he hasn't been the same since. He feels as if he couldn't save her, and is now determined to save Elizabeth because he is falling in love with her.
3. What is the nickname that David starts calling Reese Witherspoon's character?

Answer: Lizzie

This happens shortly after David questions Elizabeth about her name, which she only remembers because she sees it on a coffee cup in her apartment. David has moved into an apartment that was previously rented by Elizabeth, whose spirit keeps popping up at the apartment.
4. What is the name of Jon Heder's character in this movie?

Answer: Darryl

Jon Heder plays a character who is knowledgable about spirits and who is consulted by David for assistance in getting Elizabeth's spirit to crossover. He informs David that he should move as this woman's spirit is very much alive and "not going anywhere!"
5. What does Reese's character say stained her pillow, in order to convince David that she is in fact real and did once live in the apartment?

Answer: cough syrup

She then refers to a picture on her nightstand and realizes it is no longer there. We later discover that her sister Abby has taken the picture to the hospital where Elizabeth is in a coma, and has it by her bedside.
6. Where is it that Reese's character starts to remember who she is or was?

Answer: A Restaurant

Elizabeth and David enter a restaurant because she recognizes it from the outside. A man collapses while they are in the restaurant, and Elizabeth immediately knows what is medically wrong with the him. It is at this point she remembers that she is a doctor.
7. What does David say is his relationship to Elizabeth, when inquiring with the hospital staff about her wherabouts and status?

Answer: Boyfriend

Elizabeth takes him to the hospital to try to find out what happened to her. There she finds her body on life support and in a coma because of a car accident. David has to tell the staff that he is Elizabeth's boyfriend in order for them to tell him confidential information.
8. Elizabeth finds the missing picture at her bedside in the hospital. What was she celebrating in the picture with her sister?

Answer: Failing an important test

She failed a test and burned her scores after being prompted by her sister. She later says it was one of her best memories because she enjoyed herself with her sister!
9. Who helps David steal Elizabeth's body from the hospital, in an attempt to save her?

Answer: Jack

David and Elizabeth learn that before her accident, Elizabeth signed papers stating that she did not believe in being on life support. As a result the hospital gets her sister to sign papers to "pull the plug". Jack is David's therapist/friend and used to date Elizabeth's sister years before.
10. What happens that seems to bring Elizabeth back to life?

Answer: David kisses her.

David kisses her in a last ditch effort to keep Elizabeth alive. She wakes up but doesn't recognize him. He later builds a beautiful garden atop her apartment and she begins to have flashbacks of her time in a coma. She remembers David, and they kiss in the garden.
Source: Author bzyquinn

This quiz was reviewed by FunTrivia editor skunkee before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Just Like Heaven Easier
2. Just Like Heaven Average
3. Just Like Heaven Easier

5/25/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us