FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Natural Born Killers Trivia
Quiz about Natural Born Killers Trivia

"Natural Born Killers" Trivia Trivia Quiz


Little trivia quiz for one of the best and strangest movies ever made.

A multiple-choice quiz by leoburner. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies L-P
  8. »
  9. Natural Born Killers

Author
leoburner
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
81,074
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
3751
Last 3 plays: Guest 97 (10/10), Guest 87 (10/10), Guest 91 (4/10).
- -
Question 1 of 10
1. Who wrote the original story behind "Natural Born Killers"? Hint


Question 2 of 10
2. Who directed the movie? Hint


Question 3 of 10
3. How did Mickey and Mallory meet? Hint


Question 4 of 10
4. Who played Jack Scagnetti? Hint


Question 5 of 10
5. On which highway did Mickey and Mallory's killing spree take place? Hint


Question 6 of 10
6. How did Scagnetti get involved in crime fighting? Hint


Question 7 of 10
7. What was the name of the show Wayne Gale hosted? Hint


Question 8 of 10
8. Whose episode of Wayne Gale's show was the only one that Wayne says scored higher in ratings than the episode on Mickey and Mallory? Hint


Question 9 of 10
9. The scene where Mickey and Mallory are on mushrooms and being followed by a police officer was based on actual events that happened to some of the film's creators.


Question 10 of 10
10. During the escape scene, what does Wayne Gale do immediately after shouting to a guard, "Don't shoot, Wayne Gale. Don't shoot, Wayne Gale"? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 22 2024 : Guest 97: 10/10
May 13 2024 : Guest 87: 10/10
May 05 2024 : Guest 91: 4/10
Apr 20 2024 : Guest 73: 8/10
Apr 01 2024 : Guest 69: 8/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who wrote the original story behind "Natural Born Killers"?

Answer: Quentin Tarantino

Some say if Tarantino had also directed the film it would have been better.
2. Who directed the movie?

Answer: Oliver Stone

But they are wrong.
3. How did Mickey and Mallory meet?

Answer: Mickey was delivering meat to Mallory's house

Mallory was supposed to go to a John Lee Hooker concert and got grounded when Mickey showed up. Must have been fate.
4. Who played Jack Scagnetti?

Answer: Tom Sizemore

Tommy Lee Jones was the warden Dwight McCluskey, Woody Harrelson was Mickey, and Robert Downey Jr. was Wayne Gale.
5. On which highway did Mickey and Mallory's killing spree take place?

Answer: 666

It is a real highway in the American Southwest.
6. How did Scagnetti get involved in crime fighting?

Answer: His mother was killed by Charles Whitman.

He was just a little boy when it happened.
7. What was the name of the show Wayne Gale hosted?

Answer: American Maniacs

One of the funnier things in the movie.
8. Whose episode of Wayne Gale's show was the only one that Wayne says scored higher in ratings than the episode on Mickey and Mallory?

Answer: Charles Manson

It's hard to beat the king.
9. The scene where Mickey and Mallory are on mushrooms and being followed by a police officer was based on actual events that happened to some of the film's creators.

Answer: True

According to an interview on the director's cut version, this really happened to Oliver Stone and a few of his collaborators.
10. During the escape scene, what does Wayne Gale do immediately after shouting to a guard, "Don't shoot, Wayne Gale. Don't shoot, Wayne Gale"?

Answer: shoots the guard

Source: Author leoburner

This quiz was reviewed by FunTrivia editor rj211 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. "Natural Born Killers" - The Director's Cut Difficult
2. Woody Allen's "Manhattan" Average
3. Dean Koontz' "Phantoms" Average
4. Major Payne Difficult

5/27/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us