FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Pirates Of The Caribbean Dead Mans Chest
Quiz about Pirates Of The Caribbean Dead Mans Chest

Movie Quiz: Pirates Of The Caribbean: Dead Man's Chest: 10 Questions | Pirates of the Caribbean


The fantastic new adventures of Captain Jack Sparrow and his crew of miscreants leaves us laughing and crying throughout the movie. But throughout the whirlwind of emotions, how much did you pay attention?

A multiple-choice quiz by M_Jackson. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Pirates of the Caribbean
  8. »
  9. POTC: Dead Man's Chest

Author
M_Jackson
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
234,946
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
8 / 10
Plays
6096
Awards
Top 20% Quiz
Last 3 plays: Guest 45 (5/10), Guest 107 (6/10), Guest 69 (2/10).
- -
Question 1 of 10
1. When Elizabeth approaches Jack in Tortuga, what does he say to Gibbs when he realises it is her? Hint


Question 2 of 10
2. Who whips Will on the Flying Dutchman? Hint


Question 3 of 10
3. When cornered by the the tribe of cannibals, what does Jack sprinkle under his arms, claiming it is for a little seasoning? Hint


Question 4 of 10
4. Who gets Davy Jones' heart in the end? Hint


Question 5 of 10
5. What does Jack's compass point to? Hint


Question 6 of 10
6. What does the compass point to when Elizabeth holds it? Hint


Question 7 of 10
7. What is Jack's last line of the movie? Hint


Question 8 of 10
8. What is the name of the woman Jack goes to for help escaping Davy Jones, and to whom the crew go to at the very end of the movie? Hint


Question 9 of 10
9. Which of the main characters gets 'swallowed up' at the end of this movie? Hint


Question 10 of 10
10. Who is revealed to be the captain who can sail the crew to the World's End to rescue their fallen friend? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jul 19 2024 : Guest 45: 5/10
Jul 18 2024 : Guest 107: 6/10
Jul 18 2024 : Guest 69: 2/10
Jul 15 2024 : Guest 24: 8/10
Jul 07 2024 : Guest 92: 8/10
Jun 29 2024 : Guest 92: 5/10
Jun 28 2024 : Guest 31: 3/10
Jun 28 2024 : Guest 106: 8/10
Jun 28 2024 : Guest 106: 8/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. When Elizabeth approaches Jack in Tortuga, what does he say to Gibbs when he realises it is her?

Answer: Hide the rum

This is a reference to the first "Pirates Of The Caribbean" movie, when Elizabeth destroyed all of their rum in order to escape the island they had been marooned on.
2. Who whips Will on the Flying Dutchman?

Answer: Bootstrap Bill Turner

He does this so that Will won't have to suffer the much harsher whipping from Davy Jones' men. He is being whipped after an order is given for 'Mr Turner', and both he and Bootstrap Bill respond, causing an accident.
3. When cornered by the the tribe of cannibals, what does Jack sprinkle under his arms, claiming it is for a little seasoning?

Answer: Paprika

He does this after trying to escape from the tribe of cannibals who believe he is a god and want to cook him to release him from his human form. This is possibly one of the funniest things I ever saw Jack do!
4. Who gets Davy Jones' heart in the end?

Answer: Beckett

Will, Jack and Norrington are all fighting over who gets the heart, resulting in Jack getting it and hiding it in his jar of dirt. Norrington, though, steals it while Jack is fighting Davy Jones' men, and gives it to Beckett in return for a full pardon.
5. What does Jack's compass point to?

Answer: Whatever you want most in the world.

For some reason, though, it doesn't point to anything in particular for Jack, even though he desperately wants to find Davy Jones' heart and save his soul.
6. What does the compass point to when Elizabeth holds it?

Answer: Jack Sparrow

This infuriates Elizabeth as she tries to ignore her feelings towards Jack, which Norrington pointed out to her. This culminates in what the script describes as the kiss to end all kisses, that has been building since Jack and Elizabeth first met.
7. What is Jack's last line of the movie?

Answer: Hello Beastie

He says this after Elizabeth finally kisses him before chaining him to the Black Pearl to give the rest of the crew a chance to escape the Kraken. Jack escapes the chains but finally accepts his responsibilty and faces the Kraken, swords blazing, before it destroys both him and the Black Pearl.
8. What is the name of the woman Jack goes to for help escaping Davy Jones, and to whom the crew go to at the very end of the movie?

Answer: Tia Dalma

She is the one who gives Jack a jar of dirt when he asks her for help escaping Davy Jones. She reunites Will, Elizabeth and the crew with Captain Barbossa (who died in the first film) to help them travel to World's End to save Jack.
9. Which of the main characters gets 'swallowed up' at the end of this movie?

Answer: Captain Jack Sparrow

...after Elizabeth forces him to be a good man and face his responsibilities. Don't worry, though, from the looks of it, the third movie will set things right!
10. Who is revealed to be the captain who can sail the crew to the World's End to rescue their fallen friend?

Answer: Captain Barbossa

Tia Dalma reveals him as the captain who knows "those waters" at World's End and so will be their captain on their voyage to rescue Jack. This is really confusing. We're all going to be left for the next year, scratching our heads, wondering why Barbossa would help Jack!
Source: Author M_Jackson

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nannanut before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/25/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us