FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Popular Movies of 2007
Quiz about Popular Movies of 2007

Popular Movies of 2007 Trivia Quiz


This is a quiz about some of the most popular movies released in 2007. The movie genres range from horror movies to Disney movies.

A multiple-choice quiz by 3leggedmonkey. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies by Year
  8. »
  9. 2000s Movies

Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
267,616
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
4136
Last 3 plays: Guest 96 (6/10), Guest 62 (8/10), Nlc56 (7/10).
- -
Question 1 of 10
1. In the popular chick flick, "Because I Said So", what do the Wilder girls like to do? Hint


Question 2 of 10
2. What is the tagline for "Blades of Glory"? Hint


Question 3 of 10
3. Which actor is a Cincinnati dentist in the movie "Wild Hogs"? Hint


Question 4 of 10
4. Which movie is about a teen living under house arrest who becomes convinced his neighbor is a serial killer? Hint


Question 5 of 10
5. Which of these popular action movies was released in 2007? Hint


Question 6 of 10
6. Who is the voice of Puss in Boots in "Shrek the Third"? Hint


Question 7 of 10
7. What does Lord Beckett do to Governor Swann in "Pirates of the Caribbean 3: At World's End"? Hint


Question 8 of 10
8. Do the police officers and town help Evan build his ark in the movie "Evan Almighty"?


Question 9 of 10
9. What is the name of the main character in "Ratatouille"? Hint


Question 10 of 10
10. Who is the narrator of part of "Enchanted"? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 27 2024 : Guest 96: 6/10
May 07 2024 : Guest 62: 8/10
May 05 2024 : Nlc56: 7/10
May 04 2024 : Guest 8: 8/10
Apr 28 2024 : Guest 37: 5/10
Apr 09 2024 : Guest 40: 5/10
Apr 08 2024 : Guest 51: 5/10
Apr 07 2024 : Guest 78: 7/10
Apr 03 2024 : Guest 51: 7/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. In the popular chick flick, "Because I Said So", what do the Wilder girls like to do?

Answer: Sing

In the movie "Because I Said So", the Wilder sisters sing together just for fun and also at a wedding. Actresses in the movie include Diane Keaton, Mandy Moore, Lauren Graham, and Piper Perabo. It's a great movie!
2. What is the tagline for "Blades of Glory"?

Answer: Kick Some Ice.

Released by Paramount Pictures, the original tagline for "Blades of Glory" was "Kick Some Ice". Jon Heder and Will Ferrell star as two Olympic ice skaters who are forced to become a pair. This tagline is great because it combines the idea of ice skating with stupid humor. This movie is hilarious!
3. Which actor is a Cincinnati dentist in the movie "Wild Hogs"?

Answer: Tim Allen

Tim Allen plays a hard-working Cincinnati dentist who decides to get out on a motorcycle road trip across the country with some friends. But things go haywire when they run into the bad boy group, the "Del Fuegos". I strongly recommend watching this movie! It's great for all ages and has a great storyline.
4. Which movie is about a teen living under house arrest who becomes convinced his neighbor is a serial killer?

Answer: Disturbia

Kale Brecht (Shia LaBeouf) has had some rough patches in his life after experiencing the death of his father. When he is placed under house arrest after punching his Spanish teacher, he really has nothing better to do than occupy himself by spying on neighbors around him. Later on, he is surprised to be watching a murder in action just across the street at Mr. Turner's house.

After a few uncomfortable run-ins with Mr. Turner, Kale's life is in danger. This horror movie may send chills down your spine!
5. Which of these popular action movies was released in 2007?

Answer: Spider-Man 3

After his previous adventures, Peter Parker (Toby Maguire) hopes to marry his girlfriend, Mary Jane (Kirsten Dunst). Peter is told by the police that the original killer of his uncle is still on the loose and his trail has been lost. The killer, Flint Marko, runs into a nuclear weapon testing facility and his atoms are fused with sand.

After that, he becomes the evil Sandman. Harry Osbourne (James Franco) then wants revenge and becomes the second Green Goblin. The first movie of this series, "Spider-Man", was released in 2002 and the second, "Spider-Man 2", was released in 2004.
6. Who is the voice of Puss in Boots in "Shrek the Third"?

Answer: Antonio Banderas

Antonio Banderas was the voice of Puss in Boots in both "Shrek 2" and "Shrek the Third". Puss in Boots is a small orange cat with a funny Spanish accent. He is armed with a sword, but one of his best defences is his sad face. He then returns back to his fierce self. He is based on an old fairy tale character.
7. What does Lord Beckett do to Governor Swann in "Pirates of the Caribbean 3: At World's End"?

Answer: Kills him

In "Pirates of the Caribbean 3: At World's End", Lord Beckett (Tom Hollander) has control of the heart of Davy Jones, and with that he controls the sea. The nine pirate lords of the world must unite for a final stand against Beckett, Jones and the East India Trade company.
8. Do the police officers and town help Evan build his ark in the movie "Evan Almighty"?

Answer: No

Evan Baxter (Steve Carell) was last being tormented in the movie "Bruce Almighty". As time passes, Evan makes up with Bruce and moves on to bigger and better things. After leaving Buffalo and moving as a newly elected U.S. congressman, God himself hands Evan the task of building an ark to save his town and his family. With his town and even his own family thinking he is going crazy, Evan's job just may be harder than he thinks. Evan just wants to serve his country, but may just end up serving humanity.
9. What is the name of the main character in "Ratatouille"?

Answer: Remy

A young rat, Remy (Patton Oswalt), is living in the walls of a Paris bistro when he decides he wants to become a chef. The only things stopping him from his dream are his family's skepticism and the rat-hating staff at the bistro. A great opportunity comes to Remy when a young boy, desperate to keep his job, discovers and partners with Remy.

It's up to the two of them to stay clear of the insane head chef, bring the rest of Remy's family up to his standards, win his partner a girl, and produce the best Ratatouille in all of France.
10. Who is the narrator of part of "Enchanted"?

Answer: Julie Andrews

Julie Andrews made her debut on Broadway in 1954 at age 19. She narrated only a couple of parts of "Enchanted" because the majority of the movie is not animated.
Source: Author 3leggedmonkey

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nannanut before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Top Movies of 2000 Average
2. Popular Movies of 2000 Average
3. 2006 Movies Average
4. Movies, Movies, Movies Tough
5. If Films Spawned Classified Ads Average
6. Top Movies of 2003 Tough
7. Movies of 2008 Tough
8. What 2000s Movie Am I? Easier
9. Top Movies of 2002 Average
10. 2007 Movies Tough
11. Top Movies of 2001 Average
12. Movies of 2009 Tough

5/28/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us