FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Shes the Man Part 3
Quiz about Shes the Man Part 3

"She's the Man" Part 3 Trivia Quiz


Here is part three of my quiz series on this movie, good luck!

A multiple-choice quiz by dancerfreak. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies Q-T
  8. »
  9. She's the Man

Author
dancerfreak
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
259,871
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
2198
Last 3 plays: Guest 69 (9/10), Guest 98 (5/10), Guest 65 (9/10).
- -
Question 1 of 10
1. Viola calls Paul because she needs help fitting in, and she knows that Paul will be able to help her. What exactly does Paul say when he answers his phone? Hint


Question 2 of 10
2. In the restaurant what kind of pizza is on the table that Andrew, Duke, and Toby are sitting at? Hint


Question 3 of 10
3. What does Eunice have, according to Andrew? Hint


Question 4 of 10
4. When Viola is talking on the phone to Sebastian, we see principal Gold sweeping the sidewalk in the background.


Question 5 of 10
5. Olivia gets some advice from a girl in the gym about Sebastian. This girl has braces.


Question 6 of 10
6. Who says the following line? "Viola, darling, remember, chew like you have a secret."

Answer: (first and last name or first name only)
Question 7 of 10
7. When Monique goes to Illyria and bangs on the door, Duke opens it and gives her Sebastian's (really Viola's) phone. Who calls the phone while Monique is holding it? Hint


Question 8 of 10
8. At the Cornwall/Illyria game, what song begins right after the Illyria team huddle? Hint


Question 9 of 10
9. Who fixes Andrew's outfit when Duke and Viola are walking down the runway at the Debutante ball? Hint


Question 10 of 10
10. When Viola finally gets her first string jersey, she is number 13.



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 20 2024 : Guest 69: 9/10
Jun 12 2024 : Guest 98: 5/10
Jun 10 2024 : Guest 65: 9/10
May 28 2024 : Guest 207: 0/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Viola calls Paul because she needs help fitting in, and she knows that Paul will be able to help her. What exactly does Paul say when he answers his phone?

Answer: Hello, my life sucks.

Viola calls Paul for help because she is not fitting in with the guys - Duke, Toby, and Andrew - and she calls him to see if he has any advice. After he answers the phone, Viola completely ignores the weird way he answers.
2. In the restaurant what kind of pizza is on the table that Andrew, Duke, and Toby are sitting at?

Answer: cheese

Viola comes to the restaurant because Paul is going to help her fit in with the guys. When she shows up, the guys are there, and there is a cheese pizza on their table.
3. What does Eunice have, according to Andrew?

Answer: Asthma and headgear

When they are in the chemistry lab, Toby says that "she has a little somthin' somthin'." Andrew follows that line by saying, "yeah, asthma and headgear!"
Eunice - the school nerd - is set in the movie to show that even the weird people can fit in, but this takes work.
4. When Viola is talking on the phone to Sebastian, we see principal Gold sweeping the sidewalk in the background.

Answer: False

Principal Gold is in the background, but he is washing the windows, not sweeping the sidewalk. He then comes up to Sebastian (really Viola) and talks about going bald.
5. Olivia gets some advice from a girl in the gym about Sebastian. This girl has braces.

Answer: False

The girl Olivia gets advice from does not have braces. This girl tells Olivia to make him jealous. We can clearly see that she has no braces when the two girls are talking in the gym about making Sebastian jealous.
6. Who says the following line? "Viola, darling, remember, chew like you have a secret."

Answer: Sheryl Lancaster

Sheryl is the co-coordinator for the Stratford Junior league. At the lunch, Viola eats like a pig and Sheryl comments. Viola then responds by making a funny face and carries on with her crazy chow down.
7. When Monique goes to Illyria and bangs on the door, Duke opens it and gives her Sebastian's (really Viola's) phone. Who calls the phone while Monique is holding it?

Answer: Justin

When Monique is searching for Sebastian after she finds out he was in London, she goes to Illyria. Justin is Viola's ex-boyfriend who, according to Duke, calls every fifteen seconds! Justin is an arrogant jock who really only cares about himself.
8. At the Cornwall/Illyria game, what song begins right after the Illyria team huddle?

Answer: Dirty Little Secret

All of the songs are played throughout the movie, but "Dirty Little Secret" is played right after the Illyria team huddle. The All American Rejects performed this song. It was written by Tyson Ritter and Nick Wheeler.
9. Who fixes Andrew's outfit when Duke and Viola are walking down the runway at the Debutante ball?

Answer: Paul

We see Andrew's pocket handkerchief being fixed. Then, we see that it is fixed by Paul.
10. When Viola finally gets her first string jersey, she is number 13.

Answer: True

Viola has set out to prove that she is just as good as the boys. Viola goes through a lot to prove herself worthy of having a jersey for the boys' team. She dresses up as a guy, and experiences the problems of being a teenage boy, and a teenage girl at the same time!
Source: Author dancerfreak

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nannanut before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/21/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us