FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Shes The Man
Quiz about Shes The Man

10 Average Questions about She's The Man


This quiz is about my favorite movie of all time, "She's The Man" starring Amanda Bynes. This movie has hilarious situations and will keep anyone laughing. If you think you know the movie then take my quiz!

A multiple-choice quiz by berndie_7. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies Q-T
  8. »
  9. She's the Man

Author
berndie_7
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
251,988
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
4944
Awards
Top 35% Quiz
- -
Question 1 of 10
1. What are the names of the twins? Hint


Question 2 of 10
2. What is the name of the school that Sebastian gets expelled from? Hint


Question 3 of 10
3. Sebastian goes to Wales for a music gig instead of going to school.


Question 4 of 10
4. When Viola comes home from school and her mom shows her this hideous dress that she wants her to wear, what does Viola say? Hint


Question 5 of 10
5. When Viola poses as her brother Sebastian and enters the dorm room at Illyria she meets Duke, Tobey, and Andrew. There are some posters on the wall. What is the name of the band that is on one of those posters? Hint


Question 6 of 10
6. Olivia has had a secret crush on Duke her whole life and wishes Sebastian had never come.


Question 7 of 10
7. Who scores the winning goal of the game at the end of the movie between Cornwall and Illyeria? Hint


Question 8 of 10
8. What is the song that is playing during the very first scene of the movie where the characters are playing soccer on the beach? Hint


Question 9 of 10
9. Who plays Duke Orsino in the movie? Hint


Question 10 of 10
10. In the end, Viola gets to play soccer and she gets the guy she wants, Duke.



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What are the names of the twins?

Answer: Sebastian and Viola Hastings

Sebastian and Viola are twins whose parents are divorced. Sebastian is more interested in his music than going to school and Viola is in love with soccer.
2. What is the name of the school that Sebastian gets expelled from?

Answer: Cornwall

Sebastian got expelled from Cornwall for cutting class. He then is transferred to Illyeria.
3. Sebastian goes to Wales for a music gig instead of going to school.

Answer: False

Sebastian goes to London with his band while Viola attends his school pretending to be him so she can prove she is good enough for a boys soccer team.
4. When Viola comes home from school and her mom shows her this hideous dress that she wants her to wear, what does Viola say?

Answer: "Sorry mom. I have a strict no ruffles policy."

Viola's mom is dying for Viola to become a débutante, but Viola just isn't into all that girl stuff. She would much rather be playing in a muddy soccer field with her teammates.
5. When Viola poses as her brother Sebastian and enters the dorm room at Illyria she meets Duke, Tobey, and Andrew. There are some posters on the wall. What is the name of the band that is on one of those posters?

Answer: Sum-41

Little details like this let you know if you pay attention while watching a movie. In this scene one of the more humorous moments is when Duke sees the tampons that are hidden in Viola's boot. In order to explain herself she thinks quickly and comes up with the idea that she gets really bad nosebleeds and uses the tampons to absorb the blood.

The guys start laughing at this insane idea and Viola gets called a freak by Andrew.
6. Olivia has had a secret crush on Duke her whole life and wishes Sebastian had never come.

Answer: False

In reality, Duke is the one that has had the crush on Olivia. Olivia actually likes Sebastian (who happens to be Viola in disguise). Viola likes Duke though so the whole situation gets even crazier.
7. Who scores the winning goal of the game at the end of the movie between Cornwall and Illyeria?

Answer: Viola

Viola's disguise is discovered right before this part of the movie but the Illyria coach still wants her to play for his team. So Viola goes out and starts playing. She gets fouled and the game will be decided by a penalty kick. Her ex-boyfriend, Justin, is the goalie. He blocks her shot, Duke heads it, and Viola kicks it into the goal before Justin has time to react.
8. What is the song that is playing during the very first scene of the movie where the characters are playing soccer on the beach?

Answer: "No Sleep Tonight" by The Faders

The very first scene of the movie takes place on a beach. Viola and her friends are playing soccer in the sand. This song is playing as the scene progresses and ends when Viola kicks the soccer ball through a life-saving device.
9. Who plays Duke Orsino in the movie?

Answer: Channing Tatum

Duke is Viola's roommate in this comedy. Although he may act weirded out by Viola's actions at times, Duke actually considers the two of them to be friends. Duke has had a crush on Olivia for the longest time and it wasn't until Viola came along that he was actually able to go out with Olivia.
10. In the end, Viola gets to play soccer and she gets the guy she wants, Duke.

Answer: True

Viola transfers from Cornwall to Illyeria so she can play soccer and she starts dating Duke.
Source: Author berndie_7

This quiz was reviewed by FunTrivia editor linkan before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/21/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us