FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Shes the Man Starring Amanda Bynes
Quiz about Shes the Man Starring Amanda Bynes

"She's the Man" Starring Amanda Bynes Quiz


This quiz is about the movie "She's the Man" starring Amanda Bynes. See if you can untangle the plot of the movie with this quiz.

A multiple-choice quiz by xo_cinnabon. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies Q-T
  8. »
  9. She's the Man

Author
xo_cinnabon
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
259,415
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
2704
Last 3 plays: Guest 69 (9/10), Guest 98 (8/10), Guest 65 (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. The real Sebastian is in London. Who is pretending to be him at Illyria? Hint


Question 2 of 10
2. Who does Duke like in the beginning of the movie? Hint


Question 3 of 10
3. Who does Olivia like? Hint


Question 4 of 10
4. Where do Olivia and Viola work when they are at the carnival? Hint


Question 5 of 10
5. Malcolm has a pet tarantula in the movie. What is the tarantula's name? Hint


Question 6 of 10
6. Who does Toby like? Hint


Question 7 of 10
7. Who is Viola's hair stylist? Hint


Question 8 of 10
8. What color are Viola's (when she is pretending to be Sebastian) sneakers on her first day in Illyria? Hint


Question 9 of 10
9. Who are Viola's two best girlfriends? Hint


Question 10 of 10
10. What position does Andrew play on the soccer team? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 20 2024 : Guest 69: 9/10
Jun 12 2024 : Guest 98: 8/10
Jun 10 2024 : Guest 65: 10/10
Jun 08 2024 : Guest 97: 9/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. The real Sebastian is in London. Who is pretending to be him at Illyria?

Answer: Viola

Viola is the twin sister of Sebastian. The reason she pretends to be Sebastian is because she wants to prove she can play with the boys in soccer when the girls team at Cornwall got cut.
2. Who does Duke like in the beginning of the movie?

Answer: Olivia

Olivia is the hot blonde of Illyria. Every guy wants to be Olivia's boyfriend. When Olivia is around, Duke babbles like an idiot and says the wierdest things. But Duke eventually falls for Viola in the very end.
3. Who does Olivia like?

Answer: Sebastian

Olivia thinks she loves Sebastian but Sebastian is really Viola. Olivia tries to make Sebastian jealous by going on a date with Duke.
4. Where do Olivia and Viola work when they are at the carnival?

Answer: Kissing Booth

Olivia and Viola first meet at the kissing booth, where Duke is waiting in line to get a kiss from Olivia. Instead of kissing Olivia, Viola steps in because Olivia's shift was over and Duke ends up kissing Viola.
5. Malcolm has a pet tarantula in the movie. What is the tarantula's name?

Answer: Malvolio

Malvolio gets loose and makes its second appearance, in the movie, in Sebastian and Duke's dorm room. Sebastian and Duke start freaking out and screaming.
6. Who does Toby like?

Answer: Eunice

Eunice is the geeky girl who freaks everybody out. Everybody thinks Toby's wierd for liking Eunice, but they kiss in the end of the movie at the soccer game.
7. Who is Viola's hair stylist?

Answer: Paul

Paul is the funny hairstylist who will do anything for Viola. Paul succesfully teaches Viola to be a guy by teaching her the walk, the voice, and how to hawk a loogie.
8. What color are Viola's (when she is pretending to be Sebastian) sneakers on her first day in Illyria?

Answer: White

They show her sneakers when she first walks out of the car. Her boy outfit is tan slacks, a suit and tie, and the sneakers.
9. Who are Viola's two best girlfriends?

Answer: Yvonne and Kia

Yvonne and Kia are like Paul. They will also do anything for Viola. Kia is the more gullible one though. Yvonne and Kia help impress Duke, Andrew, and Toby at Cesario's by pretending to be Sebastian's (who is really Viola) old, hot girlfriends
10. What position does Andrew play on the soccer team?

Answer: Halfback

A halfback has the ball throughout most of the plays, so halfbacks are very important. Duke introduces himself when Viola first arrives at Illyria. When Viola asks when soccer tryouts start, Duke says he is a striker and Andrew and Toby are halfbacks. Viola plays center forward.
Source: Author xo_cinnabon

This quiz was reviewed by FunTrivia editor skunkee before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/21/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us