FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about What Do You Know About Shes the Man
Quiz about What Do You Know About Shes the Man

What Do You Know About 'She's the Man'? Quiz


'She's the Man' is one of my all-time favourite movies, and definitely the one I've seen the most times. Enjoy!

A multiple-choice quiz by Cavaliersrock. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies Q-T
  8. »
  9. She's the Man

Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
350,618
Updated
Jul 23 22
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
210
- -
Question 1 of 10
1. In which of these places at the carnival does Viola NOT get changed into or out of her Sebastian costume? Hint


Question 2 of 10
2. Eunice and Toby kiss at the Cornwall versus Illyria game.


Question 3 of 10
3. Who says the line, "I made you breakfast, darling."? Hint


Question 4 of 10
4. Which body part does Olivia point out on the frog, causing Sebastian to faint? Hint


Question 5 of 10
5. What does Viola say to the little girl on the teacup ride? Hint


Question 6 of 10
6. What is the name of Viola's friend who gives her the makeover to become Sebastian?

Answer: (One Word)
Question 7 of 10
7. What does Viola give to Duke as an apology for lying to him? Hint


Question 8 of 10
8. What is the name of the restaurant Sebastian, Eunice, Duke and Olivia go on a double date to? Hint


Question 9 of 10
9. Which actress plays Olivia? Hint


Question 10 of 10
10. Viola makes Justin cry during a soccer game.



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. In which of these places at the carnival does Viola NOT get changed into or out of her Sebastian costume?

Answer: On the ferris wheel

Sebastian and Viola have both agreed to attend the carnival, but since the real Sebastian is in London, Viola must cover for both of them by making appearances as both. She arrives with Duke, Toby and Andrew as Sebastian, but soon leaves to change into her Viola clothes in a portable toilet. Later on she changes back into Sebastian whilst on a teacup ride, where it is later revealed that a little girl is sitting in the same teacup, looking traumatised.

After Monique spots Viola as Sebastian, Viola has to rush into a jumping castle, which soon fills up with children, to change back into Viola and do her shift at the kissing booth.
2. Eunice and Toby kiss at the Cornwall versus Illyria game.

Answer: true

Throughout the movie, it is seen that Toby has a crush on Eunice. However, his friends, particularly Andrew, don't see what he sees. This is evident when he says, "She's got a little 'somethin', somethin'," and Andrew retorts with, "Yeah, asthma and headgear."

In the end, however, Toby confesses his feelings and the pair kiss after the Cornwall versus Illyria game.
3. Who says the line, "I made you breakfast, darling."?

Answer: Eunice

Viola (dressed as Sebastian) is forced to sleep in Eunice's room after Duke sees the real Sebastian kissing Olivia. Viola wakes up and realises she's late for the soccer game against Cornwall. Eunice, who has never had a roommate before, makes her a cupcake for breakfast. However, Viola doesn't have time to eat the cupcake Eunice has made for her.
4. Which body part does Olivia point out on the frog, causing Sebastian to faint?

Answer: Spleen

Sebastian (who is actually Viola) is paired up with Olivia during science class where they are dissecting a frog. She confesses to Olivia that she is creeped out by the dissection, which causes Olivia to think Sebastian is sensitive and different from other guys. However, when Olivia points out the frog's spleen, Viola faints in disgust.
5. What does Viola say to the little girl on the teacup ride?

Answer: "Stay in school."

Viola and her brother have both agreed to go to the carnival. However, with the real Sebastian in London, Viola must play both parts. She must keep changing clothes from one to the other, in places such as a port-a-potty, jumping castle, and a teacup ride, where it is revealed at the end that a little girl has been on the ride with her the whole time.

The girl seems traumatised as Viola pulls her fake sideburn off the little girl's face and says, "Stay in school."
6. What is the name of Viola's friend who gives her the makeover to become Sebastian?

Answer: Paul

Although reluctant at first, Paul ends up completely making over Viola to look like her brother. He gives her a wig, sideburns, and a bandage to flatten her chest so she can fit the part. Paul also steps in when 'Sebastian' is having trouble making friends and makes him popular by staging a situation that makes him look like he has a lot of women after him.
7. What does Viola give to Duke as an apology for lying to him?

Answer: Gouda cheese

When Viola (as Sebastian) is teaching Duke how to make conversation with girls, she acts as herself, and after Duke asks her what her favourite cheese is, she says it's Gouda. When Duke tries the line on Olivia, however, it doesn't go as well.
After Viola reveals her true identity at the Cornwall game, her and Duke's relationship is strained, since she has been lying the entire time. She gives the real Sebastian the Gouda to give to Duke, which comes with an invitation to the ball. Duke forgives Viola and attends as her date.
8. What is the name of the restaurant Sebastian, Eunice, Duke and Olivia go on a double date to?

Answer: Ceasario's

Olivia asks Duke on a date to make 'Sebastian' jealous, and then suggests to Sebastian he come along with Eunice so that they can have a double date. The date doesn't go well, however, and it is later discovered that Olivia never had feelings for Duke.
9. Which actress plays Olivia?

Answer: Laura Ramsey

Olivia becomes one of Viola's best friends when she is at Illyria pretending to be Sebastian. Olivia, however, ends up falling for 'Sebastian', and creates tension when she pretends to like Duke, who Viola has developed feelings for. Amanda Bynes plays the main role of Viola, Alex Breckenridge plays the role of Monique and Amanda Crew plays Kia.

Laura Ramsey is an American actress, originally from Wisconsin, who, apart from 'She's the Man', has also acted in films like 'The Ruins' (2008) and 'Middle Men' (2009).
10. Viola makes Justin cry during a soccer game.

Answer: True

Duke had made Justin cry during a game prior to when the film was set, although Justin insisted he had something in his eye. During the Illyria vs. Cornwall game, Viola shoots a penalty goal, which she misses at first, but then makes when Duke heads the ball back into play. When she makes the goal, Justin starts crying in frustration, screaming that it isn't fair.
Source: Author Cavaliersrock

This quiz was reviewed by FunTrivia editor jmorrow before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/21/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us