FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Shes the Man Quotes
Quiz about Shes the Man Quotes

"She's the Man" Quotes Trivia Quiz


This quiz is about quotes from one of my favourite movies, "She's the Man".

A multiple-choice quiz by guidecfk. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies Q-T
  8. »
  9. She's the Man

Author
guidecfk
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
332,272
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
421
- -
Question 1 of 10
1. What was the end of this quote, "My favourite's ________"? Hint


Question 2 of 10
2. Finish this quote, "Don't you think you'd get more playing time at a school like ______". Hint


Question 3 of 10
3. Who said this, "That is the beauty of divorce"? Hint


Question 4 of 10
4. Who said this, "Kea don't look"? Hint


Question 5 of 10
5. What word is missing from this quote, "You play the _______ game?" Hint


Question 6 of 10
6. "Hey guys, mind if I join?" is a correct quote from Viola (as Sebastian).


Question 7 of 10
7. Finish this quote, "Got a lifetime of _____". Hint


Question 8 of 10
8. What did Viola say to the little girl who her side burn got stuck on? Hint


Question 9 of 10
9. Who said this, "Sebastian, he's so cool"?

Answer: (One Word)
Question 10 of 10
10. What did Duke say after Viola told him she loved him? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What was the end of this quote, "My favourite's ________"?

Answer: Gouda

This quote was from when Viola was teaching Duke how to be comfortable around girls. They talked about cheese and Viola said her favourite was Gouda.
2. Finish this quote, "Don't you think you'd get more playing time at a school like ______".

Answer: Michigan

This quote was when the girls soccer team were walking to practice. Kea was talking to Viola about which school she should go to and suggested Michigan because she would get more time to play.
3. Who said this, "That is the beauty of divorce"?

Answer: Sebastian

When Sebastian told Viola that he was going to London, he explained that their mum thought he was staying with their dad and their dad thought he was staying with their mum. He then said that was the beauty of divorce.
4. Who said this, "Kea don't look"?

Answer: Paul

When they are at the carnival and Viola was in the moon bounce Paul, Kea and Yvonne were guarding it so no-one went inside. Monique tried to get in there and they wouldn't let her, she then tried to distract them and Paul told Kea not to look.
5. What word is missing from this quote, "You play the _______ game?"

Answer: Beautiful

When Viola first moved in to the dorm, she asked Duke, Toby and Andrew if they played soccer.
6. "Hey guys, mind if I join?" is a correct quote from Viola (as Sebastian).

Answer: False

When Viola went to sit with the guys in the cafeteria she said: "Hey dudes, mind if I join?"
7. Finish this quote, "Got a lifetime of _____".

Answer: Knowledge

After the scene in the pizzeria where "Sebastian" dumps Monique, Toby asked him for advice with his girl troubles.
8. What did Viola say to the little girl who her side burn got stuck on?

Answer: "Stay in school."

When Viola was at the carnival she kept having to change between herself and Sebastian. When she was changing from herself to Sebastian on the teacup ride she found her side burn stuck on a little girl's face.
9. Who said this, "Sebastian, he's so cool"?

Answer: Olivia

When Olivia was in the gym, she was talking to her friend about how cute Sebastian was. Her friend mistakenly thought she was talking about Duke.
10. What did Duke say after Viola told him she loved him?

Answer: "That's just a little weird."

When Viola told Duke she loved him in, the middle of the soccer game he was confused because she was dressed as Sebastian.
Source: Author guidecfk

This quiz was reviewed by FunTrivia editor skunkee before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/21/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us